Eminen hakuvinkit sinulle, joka aiot hakea meille töihin

Kirjoitimme Eminen hakuvinkit sinulle, joka aiot hakea meille töihin. Nämä vinkit on päivitetty syksyllä 2021.

Työpaikan valinta on sinulle työelämäsi suurimpia päätöksiä. Niin myös uuden työkaverin ja työntekijän valinta on meille.

Kokosimme sinulle seuraavat hakuvinkit, jotka toivottavasti auttavat sinua arvioimaan ensin olemmeko ylipäätään toisillemme tarkoitetut. Jos tulet siihen tulokseen, että olemme, haluamme auttaa sinua hakuprosessissa. Siksi paljastamme sinulle, mitä tietoa etsimme jo hakemuksestasi ja haluamme tietää sinusta.

Eminen hakuvinkit – Arvioi ensin, olemmeko ideaali match ja catch

Yrityskulttuurin merkitystä työssä menestymiseen ja työniloon ei voi aliarvioida. Me opastamme asiakkaita työksemme näissä asioissa, joten on selvää, että myös oma työnantajabrändimme, työntekijäkokemuksemme sekä yrityskulttuurimme on alituiseen luupin alla.

#1 Tutustu ensin Kulttuurideckiimme

Löydät Kulttuurideckimme Töihin Emineen -sivulta. Lue se läpi, ja pohdi mitä mieltä siitä olet. Kuulostaako tavoitteemme ja tekemisen tyylimme, meidän arvomme sekä toimintakulttuurimme sinulle vierailta vai sinua kutkuttavalta? Jos et kykene samaistumaan missioomme, kulttuuriimme ja koe arvojamme myös sinulle tuiki tärkeiksi, lienee parasta todeta jo tässä vaiheessa, että emme ole toistemme sydämen valitut. Jos taas koet tulleesi kotiin, ole hyvä ja jatka eteenpäin.

#2 Varmista, että tiedät mitä me teemme

Palaa taas Töihin Emineen -sivulle. Kerromme sinulle tuolla sivulla, mitä teemme, minkälaisten asioiden parissa toimimme ja mitä osaamista ja taitoja työ Eminessä oikeasti tarkoittaa. On tärkeää, että tiedät työn Eminessä olevan asiakasprojekteissa työskentelyä. Kirjoittaminen on aivan olennaisessa osassa oikeastaan kaikkea Eminessä tehtävää työtä. Jos kirjoittaminen vähintään suomeksi ja mielellään myös sujuvasti englanniksi ei sinulta suju, eikä sinua innosta, emme ikävä kyllä ole silloin toisillemme sopivia. Emine ei ole rekrytointiyritys, emmekä tarjoa henkilöstöhallinnon palveluita. Olemme erikoistuneet työnantajabrändin rakentamiseen sekä osaajayleisön vakuuttavaan viestintään ja viestien markkinointiin. Olemme näin ollen eniten viestintätoimisto.

Myös  blogimme ja podcastimme on erinomaisia väyliä päästä sisään niihin asioihin ja näkemyksiin, joiden parissa työskentelemme. 

#3 Tutustu meihin eminaattoreihin

On myös tärkeää, että tulevat työkaverisi vaikuttavat sinulle kiinnostavilta ja samanhenkisiltä. Meistä kaikista löytyy tietoa sosiaalisesta mediasta. Olet tervetullut stalkkaamaan! Löydät eminaattorien nimet tältä sivulta >> Niillä pääset eteenpäin.

Mikäli et seuraa meitä vielä esimerkiksi Instagramissa tai Linkedinissä, kannattaa. Varsinkin Instagramissa on tarjolla säännöllisiä kurkistuksia meidän arkeen ja juttuihin.

Emine Linkedinissä >>

https://emine.fi/wp-content/uploads/2023/08/j0424377.jpg Linkedinissä >>

Leo Linkedinissä >>

Siiri Linkedinissä >>

Nora LinkedInissä >>

Ja sitten vielä esimerkiksi nämä Emine-alumnin aktiivit, joilta voit kysyä heidän Emine- kokemuksistaan:

Tanja Linkedinissä >>

Eveliina Linkedinissä >>

Roosa Linkedinissä >>

Iida Linkedinissä >>

Marika Linkedinissä >>

Hakemuksen ideaali sisältö

Me olemme ensisijaisesti kiinnostuneet siitä, minkälaista arvoa sinä kykenet tuottamaan yhdessä meidän kanssamme Eminen kumppanikseen valinneille asiakkaillemme. Arvo syntyy asenteesi, kykyjesi sekä osaamisesi kautta. Osa taidoistasi on voinut syntyä palkkatyössä, mutta arvostamme yhtä lailla kokemusta ja taitoja, joitaa olet kehittänyt vapaa-ajalla. Älä unohda kertoa meille, mitä kaikkea todella osaat ja mitä rakastat tehdä. Vapaa-ajan harrastustoiminta kertoo usein sen, mille sydämesi oikeasti sykkii. Sellainen on meille arvokasta tietoa.

#1 Keskeiset saavutuksesi ja avainosaamisesi

Mitä kaikkea olet saanut aikaan työelämässä ja vapaa-ajalla? Mitkä ovat keskeiset, ylpeyttä herättävät saavutuksesi? Mitä taitoja pidät tässä vaiheessa uraasi avainosaamisenasi? Mitä taitoja haluat hyödyntää seuraavassa työssäsi? Yksi eminaattorin kriittisistä ominaisuuksista on tavoite- ja tulosorientaatio. Päämäärätietoisuus ja tavoitteiden saavuttaminen on meille tärkeää ja siinä opastamme myös asiakkaitamme joka ikinen päivä Vaikuttavan Työnantajabrändin rakentamisen osalta. Meille on tärkeää tunnistaa myös sinussa päämäärätietoisuutta ja ylpeyttä omista saavutuksistasi.

#2 Sinulle mieluinen tapa tehdä työtä ja kehittää ammattitaitoasi

Minkälaisen työkaverin me sinusta saamme. Miten sinulla on tapana itse toimia työntekijänä ja työnarjessa? Kuvaile meille itseäsi. Kuvailemisen taito on tärkeää myös kirjoittajan ammatissa.

#3 Työ – Elämään liittyvät odotuksesi

Mitä odotuksia sinulla on seuraavaa työpaikkaasi kohtaan? Mitä haluat oppia ja saavuttaa? Mitä olet valmis tekemään niiden eteen? Miten toivot työn ja muun elämäsi sovittuvan yhteen?

#4 Käsityksesi omasta työmarkkina-arvostasi

Työmarkkina-arvo muodostuu taidoistasi, verkostoistasi sekä ammatillisesta vetovoimastasi, jota voit kasvattaa esimerkiksi asiantuntijabrändiäsi kehittämällä. Mitä enemmän pystyt tuottamaan esimerkiksi asiakasarvoa itsenäisesti, sitä korkeampi työmarkkina-arvo sinulla todennäköisesti on. Tämä näkyy esimerkiksi palkkakehityksessäsi sekä asiakkaiden halukkuudessa maksaa työpanoksestasi.

Mikä on mielestäsi sellainen aloituspalkka, joka vastaa työmarkkina-arvoasi? Asiantuntijayrityksessä työntekijän palkka on suoraan suhteessa hänen tuottamaansa asiakasarvoon. Miten muuten pidät markkina-arvoasi yllä? Miten toivot meidän auttavan ja tukevan sinua siinä?

#5 Minkälainen rooli olisi sinulle ideaali aloitusrooli Eminessä?

Mikä voisi olla sinulle ideaali ja kiinnostava työtehtävä Eminessä? Miten näkisit osaamisesi, intohimojesi ja potentiaalisi sopivan meidän liiketoimintaamme ja tiimiimme? Minkälainen työnkuva siitä muodostuisi parhaassa tapauksessa? Kuvaile meille sinulle ideaalia aloitusroolia Eminessä.

#6 Hakemuksesi ulkoasu

Olemme luova viestintätoimisto. Hakemuksesi ulkoasulla: on se tekstin muodossa, kuvitettu, video tai kaikkien näiden yhdistelmä on iso merkitys meille. Arvioimme sen avulla osaamistasi. Huolehdithan siitä, että hakemuksesi toimii käyntikorttinasi.

Avoimen hakemuksen otamme vastaan sähköpostitse osoitteeseen experience(at)emine.fi. Otsikoithan sähköpostiviestin: ”Avoin hakemus: [tehtäväalue]”.

Odotamme innolla, että saamme kuulla sinusta!

Lämpimin terveisin

eminaattorit

 

Julkaistu ensikertaa 1.3.2017.

#emineblogs Celebrating Success Magnet Awards 2024 Winners by Susanna Rantanen
02/05/2024

Celebrating Success: Magnet Awards 2024 Winners Shine Bright in Employer Branding Excellence

#emineblogs How Employer Branding is Incredibly Similar to Dating by Susanna Rantanen
24/04/2024

How Employer Branding is Incredibly Similar to Dating

header image for Instagram follower count matter less than view and like counts
09/04/2024

”Instagram follower count matters less than view and like counts”, says Adam Mosseri

#emineblogs Blog Header with text Using Trello in Employer Branding by Susanna Rantanen & Nora Nykänen
29/02/2024

Using Trello in Employer Branding

Saattaisit pitää myös näistä
#emineblogs Celebrating Success Magnet Awards 2024 Winners by Susanna Rantanen
02/05/2024

Celebrating Success: Magnet Awards 2024 Winners Shine Bright in Employer Branding Excellence

#emineblogs How Employer Branding is Incredibly Similar to Dating by Susanna Rantanen
24/04/2024

How Employer Branding is Incredibly Similar to Dating

header image for Instagram follower count matter less than view and like counts
09/04/2024

”Instagram follower count matters less than view and like counts”, says Adam Mosseri