Leo +358 40 707 6183 | Tanja +358 40 675 2123 experience@emine.fi

Kirjoitimme Eminen hakuvinkit sinulle, joka aiot hakea meille töihin.

Työpaikan valinta on työelämän suurimpia päätöksiä. Niin myös uuden työkaverin ja työntekijän valinta. 

Olemme otettuja, että olet pohtinut juuri meitä mahdollisena työpaikkanasi ja kollegoinasi! 

Kokosimme sinulle seuraavat hakuvinkit, jotka toivottavasti auttavat sinua arvioimaan ensin olemmeko ylipäätään toisillemme tarkoitetut. Jos tulet siihen tulokseen, että olemme, haluamme auttaa sinua hakuprosessissa. Siksi paljastamme sinulle, mitä tietoa etsimme hakemuksestasi.

Eminen hakuvinkit – Arvioi ensin, olemmeko ideaali match ja catch

Yrityskulttuurin merkitystä työssä menestymiseen ja työniloon ei voi aliarvioida. Me opastamme asiakkaita työksemme näissä asioissa, joten on selvää, että myös oma työnantajabrändimme, työntekijäkokemuksemme sekä yrityskulttuurimme on alituiseen luupin alla.

#1 Tutustu ensin Kulttuurideckiimme

Löydät Kulttuurideckimme täältä. Lue se läpi, ja pohdi mitä mieltä siitä olet. Kuulostaako tavoitteemme ja tekemisen tyylimme, meidän arvomme sekä toimintakulttuurimme sinulle vierailta vai sinua kutkuttavalta? Jos et kykene samaistumaan kulttuuriimme, lienee parasta todeta jo tässä vaiheessa, että emme ole toistemme sydämen valitut. Jos taas koet tulleesi kotiin, ole hyvä ja jatka eteenpäin.

#2 Varmista, että tiedät mitä me teemme

Aloita Töihin Emineen -sivulta. Kiteytimme heti alkuun, mitä teemme ja minkälaisten asioiden parissa toimimme. Kaikki meillä työskentelevät pääasiassa asiakasprojekteissa, ja sivutoimisesti jossain Eminen omaan liiketoimintaan kuuluvassa tehtävässä. Puhtaasti Eminen sisäisiä töitä meillä ei valitettavasti ole vielä tarjolla kokopäiväisesti ja vakituisen työsuhteen edestä.

Myös  blogimme ja podcastimme on erinomaisia väyliä päästä sisään niihin asioihin ja näkemyksiin, joiden parissa työskentelemme. 

#3 Tutustu meihin eminaattoreihin

On myös tärkeää, että tulevat työkaverisi vaikuttavat sinulle kiinnostavilta ja samanhenkisiltä. Meistä kaikista löytyy tietoa sosiaalisesta mediasta. Olet tervetullut stalkkaamaan! Löydät eminaattorien nimet tältä sivulta >> Niillä pääset eteenpäin.

Mikäli et seuraa meitä vielä esimerkiksi Instagramissa tai Linkedinissä, kannattaa. Varsinkin Instagramissa on tarjolla säännöllisiä kurkistuksia meidän arkeen ja juttuihin.

Emine Linkedinissä >>

Susanna Linkedinissä >>

Leo Linkedinissä >>

Siiri Linkedinissä >>

Tanja Linkedinissä >>

Ja sitten vielä esimerkiksi nämä Emine-alumnin aktiivit, joilta voit kysyä heidän Emine- kokemuksistaan:

Eveliina Linkedinissä >>

Roosa Linkedinissä >>

Iida Linkedinissä >>

Marika Linkedinissä >>

Henna Linkedinissä >> 

Hakemuksen ideaali sisältö

Me olemme ensisijaisesti kiinnostuneet siitä, minkälaista arvoa sinä kykenet tuottamaan kanssamme asiakkaillemme. Arvo syntyy asenteesi, kykyjesi sekä osaamisesi kautta. Osa taidoistamme on syntynyt palkkatyössä, mutta arvostamme yhtä lailla kokemusta ja taitoja, jotka olet hankkinut vapaa-ajalla. Älä unohda kertoa meille, mitä kaikkea todella osaat ja mitä rakastat tehdä. Vapaa-ajan harrastustoiminta kertoo usein sen, mille sydämesi oikeasti sykkii. Sellainen on meille arvokasta tietoa.

#1 Keskeiset saavutuksesi ja avainosaamisesi

Mitä kaikkea olet saanut työelämässä ja vapaa-ajalla aikaan? Mitkä ovat keskeiset, ylpeyttä herättävät saavutuksesi? Mitä taitoja pidät tässä vaiheessa uraasi avainosaamisenasi? Mitä taitoja haluat hyödyntää seuraavassa työssäsi?

#2 Sinulle tärkeät harrastukset ja kiinnostuksen kohteet

Mitä teet työajan ulkopuolella? Minkälaisista asioista olet kiinnostunut? Missä intohimosi ovat?

#3 Korostuvat luonteenpiirteesi

Miten oikeasti kuvailisit itseäsi, jos voisit jättää käyttämättä helposti merkityksettömät trendisanat: sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut ja tiimipelaaja? Minkälaista käyttäytymistä arvostat muissa ihmisissä?

#4 Työelämään liittyvät odotuksesi

Mitä odotuksia sinulla on seuraavaa työpaikkaasi kohtaan? Mitä haluat oppia ja saavuttaa seuraavaksi? Mitä olet valmis tekemään niiden eteen?

#5 Käsityksesi markkina-arvostasi

Mitä luulet asiakkaiden olevan valmiita maksamaan sinun osaamisestasi ja siitä arvosta, jota kykenet heille tuottamaan? Asiantuntijayrityksessä työntekijän palkka on suoraan suhteessa hänen tuottamaansa asiakasarvoon. Miten muuten pidät markkina-arvoasi yllä? Miten toivot meidän auttavan ja tukevan sinua siinä?

#6 Miten tätä kaikkea käyttäisit meillä tuottamaan arvoa asiakkaillemme, tiimille ja yritykselle

Mikä voisi olla sinulle ideaali ja kiinnostava työtehtävä Eminessä? Miten näkisit osaamisesi, intohimojesi ja potentiaalisi sopivan meidän liiketoimintaamme ja tiimiimme? Minkälainen työnkuva siitä muodostuisi parhaassa tapauksessa? Kuvaile meille ideaali työtehtäväsi.

#7 Hakemuksesi ulkoasu

Olemme luova sisältötoimisto. Hakemuksesi ulkoasulla: on se tekstin muodossa, kuvitettu, video tai kaikkien näiden yhdistelmä on iso merkitys meille. Arvioimme sen avulla osaamistasi. Huolehdithan siitä, että hakemuksesi toimii käyntikorttinasi.

Avoimen hakemuksen otamme vastaan sähköpostitse osoitteeseen experience(at)emine.fi. Otsikoithan sähköpostiviestin: ”Avoin hakemus: [tehtäväalue]”.

Odotamme innolla, että saamme kuulla sinusta!

Lämpimin terveisin

eminaattorit