Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

Talent Marketing pro

URA EMINESSÄ
JÄTÄ AVOIN HAKEMUSLUE HAKUVINKIT

Kiinnostaako sinua Eminen työpaikat ja ura Eminessä?
Mekin olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta, joka haluat tehdä uraa osaajamarkkinoinnin edelläkävijäyrityksessä.

Sinun kannattaa jättää meille avoin hakemus, sillä rekrytarpeen ilmetessä meillä on tapana edetä ensisijaisesti tarpeeseen nähden sopivien avointen hakijoiden kanssa.

Toimi näin avoimen hakemuksen kanssa

Eminen yrityskulttuuri sekä kaikki tällä hetkellä mahdollinen työ Eminessä edellyttää uteliaisuutta, intoa oppia uutta ja kasvattaa omaa ymmärrystä sekä halua taustoittaa, kartoittaa ja kerätä tietoa ennen toimeen ryhtymistä. Tästä syystä oletamme myös sinun haluavan tutustua meihin ensin ennen hakemuksen jättämistä. 

1

Tutustu meihin

Tällä sivulla on sinulle runsaasti materiaalia, joilla pääset nyt ainakin alkuun.

2

Lue hakuohjeet

Helpotimme työhakemuksen kanssa pähkäilyä kertomalla sinulle suoraan, mitä itseasiassa nimenomaan haluamme työhakemuksestasi lukea >>

3

Tapaaminen

Tapaamme kaikki kiinnostavat ehdokkaat, vaikka meillä ei olisikaan akuuttia rekrytarvetta. Tapaamisen tavoitteena on selvittää, onko meillä yhteisen tulevaisuuden mahdollisuutta.

4

Eminen Sisäpiiri

Mikäli ensitapaamisen perusteella syntyy molemmin puolinen kiinnostus jatkaa tutustumista, kutsumme sinut Eminen Sisäpiiriin. Eminen Sisäpiiri on oma talent poolimme, josta palkkaamme aina ensisijaisesti. Pidämme säännöllistä yhteyttä sisäpiiriläistemme kanssa.

Tiedoksi. Työhakemukset saapuvat meillä yhteiseen postilaatikkoomme.

Toistaiseksi tiimikokomme ollessa näin pieni, käsittelemme kaikki hakemukset yhdessä koko tiimin kanssa.

Teemme myös ehdokkaita koskevat valinnat ja päätökset yhdessä koko tiimin kanssa.

Säilytämme hakemuksesi talent poolissamme niin kauan, kun olet aktiivinen Sisäpiirimme jäsen.

Mikäli et enää reagoi yhteydenottoihimme, poistamme tietosi. Poistamme luonnollisesti tietosi myös pyynnöstäsi. 

EMINAATTORIN KRIITTISET OMINAISUUDET

Talent Marketing Pro -urasi MAHDOLLINEN kehittyminen Eminessä

Eminen kulttuurideck

Eminen kulttuurideck kertoo sinulle tarkemmin siitä, miksi Emine on olemassa, mihin pyrimme ja miten meillä on tapana asiakaslupaustamme lunastaa. Kulttuurideckissä puhutaan siis meidän strategisesta yrityskulttuuristamme, liiketoimintamme pyrkimyksistä ja  Eminen arvomaailmasta. Eminen kulttuurideckin läpikäynti on tärkeää, sillä se kertoo minkälaisia työntekijäkokemuksia meillä on odotettavissa. Jos kulttuurimme kuvaus tuntuu sinulle vieraalta, etkä näe itseäsi työskentelemässä kuvaamallamme tavalla tai kuvaamiemme asioiden ja pyrkimysten eteen, Emine ei taida olla sinulle ideaali ja paras työpaikka.

 

”Eminen hyvä ilmapiiri rakentuu sille, että ihmiset valitaan tarkoin toteuttamaan yhteistä missiota. Pienessä yrityksessä se on elintärkeää.” 

Marika Luukkanen

Emine-alumni

EMINEN TYÖ – ELÄMÄ -LUPAUS

Valmentava ja välittävä esihenkilö

Susanna on aina pyrkinytolemaan esihenkilönä sellainen, jota hänen työntekijänsä voivat vielä vuosienkin päästä muistella esimerkkinä hyvästä esimiehestä. Vaikka hänet tunnetaan vaativana ja määrätietoisena, hän on myös inspiroiva, kannustava, valmentava ja välittävä. Hän ymmärtää työn ja henkilökohtaisen elämän tasapainottamisen tarpeet ja on laittanut työntekijöiden arvopohjaisia tarpeita bisneksen edelle. 

Alan kovin erityisosaaminen

Lupaamme sinulle alan kovimman erityisosaamisen, sillä investoimme valtavasti tämän strategisen kilpailuvalttimme jatkuvaan kehittämiseen. Koska meillä on standardit ja rima korkealla, emmekä tyydy keskinkertaiseen, jokaisen eminaattorin osaaminen ja työmarkkina-arvo kasvaa Eminessä takuuvarmasti.

Myötätuntoinen työyhteisö

Eminen työilmapiiri on rehellinen, aito ja avoin. Myötätunto on yksi arvoistamme, ja tämä välittämisen kulttuuri näkyy sekä keskinäisissä suhteissamme että asiakastyössä. Myötätunto tarkoittaa sitä, että osaa asettua toisen asemaan ja tilanteeseen, huomioi toisen tunteet ja tarpeet, ja antaa toisen olla oma itsensä. Emine on luonteeltaan hyvin henkilökohtainen, inhimillinen ja läheinen työyhteisö, jossa elämän ilot, surut ja tarpeet saavat tukea ja kannustusta. Emine ei ole ihanteellinen työyhteisö pidättyväiselle ja elämänsä visusti työyhteisön ulkopuolelle rajaaville.

Töissä pioneeriyrityksessä

Tietä raivatessa on aina askeleen edellä ja näkee muita kauemmas horisonttiin. Meidät tunnetaan tämän alan pioneerina ja innovatiivisena suunnannäyttäjänä. Se on meille strateginen valinta, joka näkyy satsauksina jatkuvaan oman osaamisemme ja palveluidemme kehittymiseen ja kehittämiseen. Maailma ei ole koskaan muuttunut niin nopeasti kuin nyt. Edelläkävijänä näet kauemmas, opit ennakoimaan ja kasvatat ymmärrystäsi liike-elämän, työelämän ja vaikuttamisen trendeistä ja muutoksista. Tietä raivatessa karttuu myös valtavasti kokemusta sekä oppien että erehdysten kautta.

”Unelmien esimies. Se on urarepussa sillä tavalla, että tiedän mitä se voi täydellisimmillään olla.”

Roosa Kallström

Emine-alumni ja Heebo-alumni

Minkälaisia töitä Eminessä pääsee tekemään?

Pääasiallinen työnkuva Eminessä sisältää paljon luovaa ja kerronnallista kirjoittamista asiakasprojekteihin. Meillä ei ole mitään sellaista työtehtävää, jossa sanan ei pitäisi taittua ja oikeinkirjoituksen soljua vähintään suomeksi, mutta enenevissä määrin myös englanniksi.

Roolisi asiakasprojekteissa kehittyy ja kasvaa melkeinpä samaa tahtia meillä tarvittavan osaamisesi kehittymisen tahtia.

Kaikkien eminaattoreiden työnkuvaan sisältyy myös erilaisia Emine-yrityksen omia tehtäviä ja toimia. Meillä ei kuitenkaan ole toistaiseksi pelkästään sisäisiä tehtäviä kokopäiväisiin tarpeisiin. Kerro meille hakemuksessasi, mikä sinua erityisesti kiinnostaa, innostaa ja mihin näet sinulla olevan parhaat rahkeet.

 

Koostimme alle esimerkkejä tarkemmista osaamisen alueista ja taidoista, joista meille on täällä Eminessä hyötyä. Suurin tarve meillä on kuitenkin lahjakkaille kirjoittajille (employer brand -journalistit ja copywriterit).

Viestintäpainoitteisia työnkuvia

Käytännössä jokainen rooli Eminessä edellyttää viestinnällistä suuntautumista ja lahjakkuutta vakuuttavan viestinnän taitojen kehittymiseen. Voit olla suuntautunut pitkään, toimitukselliseen sisältöön tai lyhyeen tekstiin. Kirjoittamisen rinnalla esimerkiksi valokuvaamisen taidot ja audiovisuaalinen osaaminen voivat olla erityisen arvokkaita sinulle ja meille Eminessä.

Sosiaaliseen mediaan & digitaaliseen markkinointiin painottuvia työnkuvia

Vaikuttavaa Työnantajabrändiä jalkautetaan pääasiassa verkossa ja sosiaalisissa medioissa. Tämän vuoksi sosiaalisten medioiden hyödyntämiseen ja digitaaliseen markkinointiin liittyvä osaaminen on yksi tärkeä osaamisalue ja osaamisen kehittämisen suunta eminaattoreille.

Koordinointitaitoja painottavia työnkuvia

Oletko hyvä koordinoimaan tehtäviä ja organisoimaan työryhmän toimintaa suunnitellun aikataulun mukaan?  Mahtavaa! Projektien koordinointi on yksi tarpeellisimmista vahvuusalueista Eminessä! Vastaavaa osaamista tarvitaan myös asiakkuuksissa, joissa Eminellä on säännöllinen rooli asiakkaalle tehdyn Vaikuttava Työnantajabrändi®️ strategian jalkauttamisessa.

Myynnillisyyttä ja valmennustaitoja painottavia työnkuvia

Kun tittelisi on Eminessä Talent Marketing Consultant tai Senior Talent Marketing Consultant, työnkuvaasi sisältyy aina asiantuntijatyön rinnalla myös asiakkuuksien hankinta ja myyntityöt sekä asiakkaan osaamisen ja ymmärryksen kehittymisen tukeminen.

Emine-kokemuksia & tarinoita

Kun yksi työunelma osaajamarkkinoinnin uralla toteutuu

”Nyt työunelmani osaajamarkkinoinnin uralla toteutuu – minusta tulee eminaattori!”

Nämä ajatukset kaikuivat päässäni, kun eräänä syyskuisena päivänä avasin sähköpostini ja saapuneet-kansiosta löytyi viesti otsikolla: Jes! Tämä on työtarjous! Lähettäjä oli Eminen Susanna. Vastauspäätöstä työtarjoukseen ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä mitään kysymysmerkkejä ei enää tuossa vaiheessa ollut. Niinpä työsopimus allekirjoitettiin samana päivänä.”

Lue koko juttu >>

Uusi vuosi uralla eteenpäin

Kyllä, Eminessä on koittanut muutoksen tuulet, kun meidän Tanja jatkoi matkaansa urallaan eteenpäin. Tunnelmat olivat toki haikeat luopumisen hetkellä, mutta nämä eivät suinkaan olleet hyvästit. Onneksemme Tanja jää Eminen Alumniin, johon kuuluvat Eminen entiset työntekijät, niin halutessaan. Pidämme heidän kanssaan tiiviisti yhteyttä työsuhteen jälkeen ja järjestämme yhteisiä kohtaamisia aina kun hetki on suotuisa.

”Emine CV:ssä on todella hyvä juttu ja antaa jo itsessään korkean odotusarvon. Urareppuun on jäänyt sellaista työnantajabrändin ja osaajamarkkinoinnin osaamista, mitä en olisi missään muualla voinut kerryttää. On mahtavaa, että voin palata tämän osaamisen aarrearkun äärelle seuraavaksi Emine-alumnina”, Tanja summaa.

Lue koko juttu >>

4 vuotta eminessä - pitovoimaa

Minut houkutteli Emineen aikanaan yrityksen ja sitä johtavan Susannan erikoisasiantuntijuus. Halusin palavasti päästä oppimaan, mitä työntekijäkokemukseen erikoistuneessa, osaamisintensiivisessä sekä innovatiivisessa konsulttiyrityksessä tehdään. Emine työpaikkana onkin lunastanut luotetun työelämäoppaan roolin minun elämässäni. 

Kuitenkin miettiessäni kaikkein tärkeintä tekijää työpaikkavalinnassani, mieleeni tulee ammatillisen kasvun mahdollisuudet. Minun on helppo valita Emine työpaikkana yhä uudelleen, koska näen, että voin kehittyä täällä asiantuntijana yhä korkeammalle ja korkeammalle. Oikeastaan rajana on vain oma kunnianhimoni.

Lue koko juttu >>

Eminen Eveliina loikkasi ala-asteen opettajaksi

Erityisesti kevään 2020 koronatilanne sai minut pohtimaan työn merkitystä ja omia vahvuuksiani uudesta näkökulmasta.

Pohdintaan liittyi vahvemmin myös yhteiskunnallinen vaikuttamismahdollisuus, joka veti minua puoleensa. Ja vei kuin veikin pitkän pohdinnan jälkeen voiton.

Luokanopettajana voin todella vaikuttaa tukemalla lasten ja nuorten kasvua sekä oppimista tässä alati muuttuvassa maailmassa. Vaikka olenkin nauttinut kovasti työstäni Eminessä, oli nyt minun aikani lähteä”, Eveliina kertoo vaihtoajatustensa taustoista itsekin haikeana.

Lue koko Eveliinan lähtijätarina >>

Eveliina Rossinen, ex-eminaattori, Eminen alumni

Kun korona iskee pienyritykseen

“Pitäisikö vaihtaa johonkin halvempaan käsisaippuaan?” kysyin Leolta, kun pesin käsiäni monennetta kertaa Molton Browinin saippualla kotona. 

“Ei todellakaan vaihdeta!” huudahti Leo.

“Kaiken tämän synkkämielisyyden ja epävarmuuden keskellä meillä pestään kädet jatkossakin saippualla, jossa tuoksuu toivo ja hyvä arki,” Leo ilmoitti.”

Lue koko juttu >>

Kokeneen työntekijän tulokaskokemuksia

”Uusi työpaikka Eminessä on ollut pitkään unelmani, ja nyt perehdytys uuteen työhön on tiiviisti käynnissä. Kun kerroin lähipiirilleni, olimme yhdessä yhtä aikaa innoissamme, mutta oli meillä myös muutamia orastavia huolenaiheita..”

Lue koko juttu >>

Tanja Kanerva, eminaattori

KOULUNPENKILTÄ ASIANTUNTIJA-konsultiksi (urakehitys)

“Työsuhde oli alussa vaativa. Menin aikamoisen mankelin läpi. En ole koskaan oppinut niin paljon ja niin lyhyessä ajassa! Täällä Eminessä tekemisen taso on korkea ja laatuvaatimukset kovat. Olen myös itse alusta alkaen asettanut oman työni standardit korkealle.”

Lue koko juttu >>

Siiri Laaksonen, eminaattori

emine-työkokemuksia

“Mitä parhaat osaajat odottavat työelämältä?”

”Miten työnantaja kuvaa oman parhaan osaajansa?”

Tässä Vaikuttava Työnantajabrändi -podcastin jaksossa Susanna, Siiri ja Eveliina juttelevat siitä, mitä heistä kukin odottaa työelämältä, johtamiselta ja yhdessä työskentelystä, ja miten nämä toteutuvat Eminessä.

Kuuntele podcast >>

PUOLISOT TYÖKAVEREINA

”Minkälaista on työskennellä oman puolison kanssa? Minkälaista Eminen työntekijöille on työskennellä tämän kokoisessa perheyrityksessä? Emine on aika erityinen työpaikka myös tästä vinkkelistä katsottuna.”

Lue koko juttu >>

Susanna Rantanen, Eminen bosslady

uuden työn aloittaminen (tulokaskokemus)

“Edessä vielä kolme viikkoa odottelua, kunnes pääsen aloittamaan työt. Kolme pitkää viikkoa. Kuinka jaksan odottaa?Lievittääkseni jännitystä minä googlailen Eminen nettisivuja, blogia ja sosiaalisia medioita. Huomaan tarkastelevani sisältöjä aivan uudella tavalla – olenhan pian osa tätä porukkaa..”

Lue koko tarina >>

Eveliina Rossinen, eminaattori

MILTÄ IRTISANOUTUMINEN TUNTUU TYÖNANTAJASTA

“Kun esimiehen ja työntekijän välinen suhde toimii ihanteellisesti, siihen suhteeseen kuuluu katsoa myös pidemmälle; sinne, minne tämä työsuhde ei enää kanna. Yhden elämänvaiheen päättyminen on aina rankkaa, mutta hyvä ihmissuhde kantaa sitäkin pidemmälle.”

Lue koko juttu >>

Susanna Rantanen, Eminen bosslady

Kun työntekijäkokemuksista tuli roosalle missio

“Ensisijaisen tärkeänä oppina sekä Heebosta että Eminestä on se, että nyt tiedän mitä työnantajakuva ja työntekijäkokemus voi parhaimmillaan olla. Näihin liittyvän missionsa parissa haluan työskennellä jatkossakin..”

Lue koko juttu >>

Roosa Kallström, Emine-alumni, Heebo-alumni

Iida, eminen ensimmäinen työntekijä

“Kun Susanna perusti Eminen 2012, huomasin sen heti. Susanna bloggasi sisältöä Eminen blogiin säännöllisesti heti yrityksen alkutaipaleelta saakka. Ajattelin tuolloin, että tämä yritys vastaa kaikkia ammatillisia mielenkiinnonkohteitani, minun on päästävä Emineen töihin…”

Lue koko juttu >>

Iida Mustonen, Emine-alumni

”Emine oli työpaikkana minulle työnantajabrändäyksen tohtoritutkinto. Parasta työssä oli se, että sain olla avuksi ihmisille, joilla on aito halu tarjota hyviä työpaikkoja hyville ihmisille.”

Iida Mustonen

Emine-alumni

Mitä tarjoamme eminaattoreille

Huolella rakennettu tiimi

Emme palkkaa työkaveriksemme ketä tahansa. Meillä saat ympärillesi tiimin, jolla on alan kovin osaaminen, yhteinen missio, yhteiset tavoitteet ja vahva keskinäinen luottamus.

Kulttuurimme näköiset edut

Kulttuurimme ja arvomaailmamme mukaisesti haluamme mahdollistaa sinulle rutkasti työniloa ja henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lisäksi haluamme vaikuttaa elämänlaatuusi nyt ja tulevaisuudessa. Siksi kiinnitämme huomiota henkilökohtaisesti merkityksellisiin työntekijäkokemuksiin,  palkitsemme kaikkia eminaattoreita lisämyyntipalkkioin, tarjoamme ryhmäeläkevakuutuksen vakituisille työntekijöillemme ja tuemme terveytesi ylläpitämistä sekä Heltin palveluin että säännöllisin personal trainerin vetämin kehonhuoltotunnein. Kaikki eminaattorit saavat työsuhde-etuna jäsenyyden Talent Marketing Schooliin. Pidämme myös palkallista vapaata juhannus- ja jouluaattona. Kesälomia vietämme kaikki heinäkuussa.

OSAAMISPÄÄOMAn kasvu

Eminessä jokainen voi liekittää asiantuntemuksensa niin korkealle kuin vain oma kunnianhimo riittää. Opimme toisiltamme, asiakastyössä sekä jatkuvan trendien luotaamisen kautta. 

TYÖRAUHAA JA ETÄTÖITÄ

Koska työtehtävämme vaativat usein keskittymistä ja sitä kuuluisaa flow-tilaa, meillä on työrauhatakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä saa tehdä etätöitä kotona, mökillä, kahvilassa tai vaikkapa kaverin luona. Koska jokaisen flow-tila vaatii omanlaisensa puitteet, niiden löytäminen ja niiden mahdollistaminen ovat tärkeä osa modernia, luovaa työkulttuuria. Työskentelemme tällä hetkellä 100% etätöissä.

ASIAKKAIDEN ARVOSTUS

Olemme asiakkaidemme arvostama ja meillä on erittäin hyvä maine. Asiakkaat tietävät, että meiltä voi odottaa korkeatasoisia tuotoksia, osaamisen siirtymistä, mutta myös myötätuntoa ja työkaveruutta. Se tuntuu meistä todella mukavalta ja on meille todella tärkeää.

w

SPARRAUS JA KESKUSTELU

Kun olemme yhdessä, käytämme aikaa keskusteluun, sparrailuun ja yhdessä ideointiin sekä ongelmanratkaisuun. Opimme näin toisiltamme, saamme yhteisiä onnistumisen kokemuksia ja vaikutamme yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseen.