Leo +358 40 707 6183 | Tanja +358 40 675 2123 experience@emine.fi

Osaajamarkkinoinnin tekijä

URA EMINESSÄ
JÄTÄ AVOIN HAKEMUS TÄSTÄ

Kiinnostaako sinua Eminen työpaikat ja ura Eminessä?
Mekin olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta, joka haluat tehdä uraa osaajamarkkinoinnin edelläkävijäyrityksessä.

Sinun kannattaa jättää meille avoin hakemus, sillä rekrytarpeen ilmetessä meillä on tapana edetä ensisijaisesti tarpeeseen nähden sopivien avointen hakijoiden kanssa.

Tyypilliset työtehtävät Eminessä

Somemarkkinointi

Sisällöntuotanto

B2B myynti

Asiakastapaamiset

Data ja analytiikka

Valmentaminen 

Tyypillisesti rooli Eminessä muotoutuu kullekin parhaiten sopivaksi kokonaisuudeksi pääasiallisia tehtäviämme. Työskentelemme kaikki asiakasrajapinnassa asiantuntijaroolissa. Tämä luo tietyt odotukset meille ideaalien osaajien uratavoitteiden, potentiaalin, oppimiskyvyn, sosiaalisten taitojen aiempia kokemusten, kieli- ja kirjoitustaidon sekä työpersoonan suhteen.

Kaikkien eminaattoreiden työnkuvaan sisältyy myös erilaisia Emine-yrityksen omia tehtäviä ja taskeja. Meillä ei kuitenkaan ole tällä hetkellä riittävästi sisäisiä tehtäviä kokopäiväisiin tarpeisiin.

Kerro meille hakemuksessasi, mikä sinua erityisesti kiinnostaa, innostaa ja mihin näet sinulla olevan parhaat rahkeet.

Toimi näin avoimen hakemuksen kanssa

Eminen yrityskulttuuri sekä kaikki tällä hetkellä mahdollinen työ Eminessä edellyttää uteliaisuutta, intoa oppia uutta ja kasvattaa omaa ymmärrystä sekä halua taustoittaa, kartoittaa ja kerätä tietoa ennen toimeen ryhtymistä. Tästä syystä oletamme myös sinun haluavan tutustua meihin ensin ennen hakemuksen jättämistä. 

1

Tutustu meihin

Tällä sivulla on sinulle runsaasti materiaalia, joilla pääset nyt ainakin alkuun.

2

Lue hakuohjeet

Helpotimme työhakemuksen kanssa pähkäilyä kertomalla sinulle suoraan, mitä haluamme työhakemuksestasi lukea >>

3

Tapaaminen

Tapaamme kaikki kiinnostavat ehdokkaat, vaikka meillä ei olisikaan akuuttia rekrytarvetta. Tapaamisen tavoitteena on selvittää, onko meillä yhteisen tulevaisuuden mahdollisuutta.

4

Talent Pool

Kutsumme kaikki kiinnostaviksi todetut ehdokkaat talent pooliimme, josta palkkaamme ensisijaisesti. Meillä on tapana pitää yhteyttä hyvien tyyppien kanssa, kunnes tilanteet johtavat meidät uudelleen yhteen, tai erottavat meidät.

Tiedoksi. Työhakemukset saapuvat meillä yhteiseen postilaatikkoomme.

Toistaiseksi tiimikokomme ollessa näin pieni, käsittelemme kaikki hakemukset yhdessä koko tiimin kanssa.

Teemme myös ehdokkaita koskevat valinnat ja päätökset yhdessä koko tiimin kanssa.

Säilytämme hakemuksesi talent poolissamme niin kauan, kun olet aktiivinen talent poolimme jäsen.

Mikäli et enää reagoi yhteydenottoihimme, poistamme tietosi. Poistamme luonnollisesti tietosi myös pyynnöstäsi. 

Mitä eminaattorilla pitää olla

l

KIRJOITTAMISEN RAKKAUS

Luova, kieliopillisesti laadukas kirjoittaminen suomeksi ja englanniksi on eniten meillä tarvittava taito. Sinun täytyy haluta kirjoittaa ja kehittyä kirjoittajana Eminessä. Sisältöjen konteksi koskee osaajamarkkinointia, eli kaikkea sitä mihin Vaikuttava Työnantajabrändi vaikuttaa.

U

JATKUVAN OPPIMISEN INTO

Eminen strategiassa on aina ollut jatkuva kehittyminen ja edelläkävijänä pysyminen. Tämän toteutuminen edellyttää sitä, että jokainen meistä pyrkii tietoisesti kehittymään ihmisenä ja ammattilaisena. Tässä sinua tukee lähtökohtaisesti työkulttuurimme sekä jatkuvasti kehitettävät palvelutuotteemme. Jokaisella eminaattorilla tulee olemaan työsuhde-etuna vapaa Talent Marketing Schoolin käyttöoikeus oman ammatillisen kehittymisenä tukemiseksi.

OPASTAJAN SYDÄN

Olemme luvanneet asiakkaille opastaa heitä osaajayleisöön vaikuttamisessa. Tässä työssä ei menesty ilman opastajan, opettajan ja sparraajan sydäntä.

Eminen kulttuurideck

Eminen kulttuurideck kertoo sinulle tarkemmin siitä, miksi Emine on olemassa, mihin pyrimme ja miten meillä on tapana asiakaslupaustamme lunastaa. Kulttuurideckissä puhutaan siis meidän strategisesta yrityskulttuuristamme, liiketoimintamme pyrkimyksistä ja  Eminen arvomaailmasta. Eminen kulttuurideckin läpikäynti on tärkeää, sillä se kertoo minkälaisia työntekijäkokemuksia meillä on odotettavissa. Jos kulttuurimme kuvaus tuntuu sinulle vieraalta, etkä näe itseäsi työskentelemässä kuvaamallamme tavalla tai kuvaamiemme asioiden ja pyrkimysten eteen, Emine ei taida olla sinulle ideaali ja paras työpaikka.

”Eminen hyvä ilmapiiri rakentuu sille, että ihmiset valitaan tarkoin toteuttamaan yhteistä missiota. Pienessä yrityksessä se on elintärkeää.” 

Marika Luukkanen

Emine-alumni

Moderni työnantajalupauksemme

Valmentava ja välittävä esimies

Susanna on aina pyrkinyt esimiehenä olemaan sellainen, jota hänen työntekijänsä voivat vielä vuosienkin päästä muistella esimerkkinä hyvästä esimiehestä. Vaikka hänet tunnetaan vaativana ja määrätietoisena, hän on myös kannustava, valmentava ja välittävä. Hän ymmärtää työn ja henkilökohtaisen elämän tasapainottamisen tarpeet ja on laittanut työntekijöiden arvopohjaisia tarpeita bisneksen edelle. 

KASVATAT MARKKINA-ARVOASI

Erityisasiantuntemuksemme on meille strateginen kilpailuvaltti. Me lupaamme alan kovimman erityisosaamisen, sillä investoimme valtavasti tämän strategisen kilpailuvalttimme jatkuvaan kehittämiseen. Koska meillä on standardit ja rima korkealla, emmekä tyydy keskinkertaiseen, jokaisen meille ideaalin ammattilaisen osaaminen ja markkina-arvo kehittyy täällä takuuvarmasti.

empaattinen työyhteisö

Eminen työilmapiiri on rehellinen, aito ja avoin. Empatia on yksi neljästä arvostamme, ja tämä välittämisen kulttuuri näkyy sekä keskinäisissä suhteissamme että asiakastyössä. Empatia tarkoittaa sitä, että huomioi myös muiden tunteet ja tarpeet, ja antaa toisen olla oma itsensä. Emine on luonteeltaan hyvin henkilökohtainen, inhimillinen ja läheinen työyhteisö, jossa elämän ilot, surut ja tarpeet saavat tukea ja kannustusta.

edelläkävijänä NÄET MUITA kauemmas

Meidät tunnetaan tämän alan pioneerina ja innovatiivisena suunnannäyttäjänä. Se on meille strateginen valinta, joka näkyy satsauksina jatkuvaan oman osaamisemme ja palveluidemme kehittymiseen ja kehittämiseen. Maailma ei ole koskaan muuttunut niin nopeasti kuin nyt. Edelläkävijänä näet kauemmas, opit ennakoimaan ja kasvatat ymmärrystäsi liike-elämän, työelämän ja vaikuttamisen trendeistä ja muutoksista. Tietä raivatessa karttuu muuten myös valtavasti kokemusta sekä oppien että erehdysten kautta.

”Unelmien esimies. Se on urarepussa sillä tavalla, että tiedän mitä se voi täydellisimmillään olla.”

Roosa Kallström

Emine-alumni ja Heebo-alumni

Emine-kokemuksia & tarinoita

Eminen Eveliina loikkasi ala-asteen opettajaksi

Erityisesti kevään 2020 koronatilanne sai minut pohtimaan työn merkitystä ja omia vahvuuksiani uudesta näkökulmasta.

Pohdintaan liittyi vahvemmin myös yhteiskunnallinen vaikuttamismahdollisuus, joka veti minua puoleensa. Ja vei kuin veikin pitkän pohdinnan jälkeen voiton.

Luokanopettajana voin todella vaikuttaa tukemalla lasten ja nuorten kasvua sekä oppimista tässä alati muuttuvassa maailmassa. Vaikka olenkin nauttinut kovasti työstäni Eminessä, oli nyt minun aikani lähteä”, Eveliina kertoo vaihtoajatustensa taustoista itsekin haikeana.

Lue koko Eveliinan lähtijätarina >>

Eveliina Rossinen, ex-eminaattori, eminen alumni

Kun korona iskee pienyritykseen

“Pitäisikö vaihtaa johonkin halvempaan käsisaippuaan?” kysyin Leolta, kun pesin käsiäni monennetta kertaa Molton Browinin saippualla kotona. 

“Ei todellakaan vaihdeta!” huudahti Leo.

“Kaiken tämän synkkämielisyyden ja epävarmuuden keskellä meillä pestään kädet jatkossakin saippualla, jossa tuoksuu toivo ja hyvä arki,” Leo ilmoitti.”

Lue koko juttu >>

uuden työn aloittaminen (tulokaskokemus)

“Edessä vielä kolme viikkoa odottelua, kunnes pääsen aloittamaan työt. Kolme pitkää viikkoa. Kuinka jaksan odottaa?Lievittääkseni jännitystä minä googlailen Eminen nettisivuja, blogia ja sosiaalisia medioita. Huomaan tarkastelevani sisältöjä aivan uudella tavalla – olenhan pian osa tätä porukkaa..”

Lue koko tarina >>

Eveliina Rossinen, eminaattori

KOULUNPENKILTÄ ASIANTUNTIJA-konsultiksi (urakehitys)

“Työsuhde oli alussa vaativa. Menin aikamoisen mankelin läpi. En ole koskaan oppinut niin paljon ja niin lyhyessä ajassa! Täällä Eminessä tekemisen taso on korkea ja laatuvaatimukset kovat. Olen myös itse alusta alkaen asettanut oman työni standardit korkealle.”

Lue koko juttu >>

Siiri Laaksonen, eminaattori

PUOLISOT TYÖKAVEREINA

”Minkälaista on työskennellä oman puolison kanssa? Minkälaista Eminen työntekijöille on työskennellä tämän kokoisessa perheyrityksessä? Emine on aika erityinen työpaikka myös tästä vinkkelistä katsottuna.”

Lue koko juttu >>

Susanna Rantanen, Eminen bosslady

Kun työntekijäkokemuksista tuli roosalle missio

“Ensisijaisen tärkeänä oppina sekä Heebosta että Eminestä on se, että nyt tiedän mitä työnantajakuva ja työntekijäkokemus voi parhaimmillaan olla. Näihin liittyvän missionsa parissa haluan työskennellä jatkossakin..”

Lue koko juttu >>

Roosa Kallström, Emine-alumni, Heebo-alumni

Kokeneen työntekijän tulokaskokemuksia

”Uusi työpaikka Eminessä on ollut pitkään unelmani, ja nyt perehdytys uuteen työhön on tiiviisti käynnissä. Kun kerroin lähipiirilleni, olimme yhdessä yhtä aikaa innoissamme, mutta oli meillä myös muutamia orastavia huolenaiheita..”

Lue koko juttu >>

Tanja Kanerva, eminaattori

emine-työkokemuksia

“Mitä parhaat osaajat odottavat työelämältä?”

”Miten työnantaja kuvaa oman parhaan osaajansa?”

Tässä Vaikuttava Työnantajabrändi -podcastin jaksossa Susanna, Siiri ja Eveliina juttelevat siitä, mitä heistä kukin odottaa työelämältä, johtamiselta ja yhdessä työskentelystä, ja miten nämä toteutuvat Eminessä.

Kuuntele podcast >>

Iida, eminen ensimmäinen työntekijä

“Kun Susanna perusti Eminen 2012, huomasin sen heti. Susanna bloggasi sisältöä Eminen blogiin säännöllisesti heti yrityksen alkutaipaleelta saakka. Ajattelin tuolloin, että tämä yritys vastaa kaikkia ammatillisia mielenkiinnonkohteitani, minun on päästävä Emineen töihin…”

Lue koko juttu >>

Iida Mustonen, Emine-alumni

MILTÄ IRTISANOUTUMINEN TUNTUU TYÖNANTAJASTA

“Kun esimiehen ja työntekijän välinen suhde toimii ihanteellisesti, siihen suhteeseen kuuluu katsoa myös pidemmälle; sinne, minne tämä työsuhde ei enää kanna. Yhden elämänvaiheen päättyminen on aina rankkaa, mutta hyvä ihmissuhde kantaa sitäkin pidemmälle.”

Lue koko juttu >>

Susanna Rantanen, Eminen bosslady

”Emine oli työpaikkana minulle työnantajabrändäyksen tohtoritutkinto. Parasta työssä oli se, että sain olla avuksi ihmisille, joilla on aito halu tarjota hyviä työpaikkoja hyville ihmisille.”

Iida Mustonen

Emine-alumni

Mitä tarjoamme eminaattoreille

Huolella rakennettu tiimi

Emme palkkaa työkaveriksemme ketä tahansa. Meillä saat ympärillesi tiimin, jolla on yhteinen missio, yhteiset tavoitteet ja vahva keskinäinen luottamus.

Kulttuurimme näköiset edut

Kulttuurimme ja arvomaailmamme mukaisesti haluamme mahdollistaa sinulle rutkasti työniloa ja henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lisäksi haluamme vaikuttaa elämänlaatuusi nyt ja tulevaisuudessa. Siksi kiinnitämme huomiota henkilökohtaisesti merkityksellisiin työntekijäkokemuksiin,  palkitsemme kaikkia eminaattoreita lisämyyntipalkkioin, tarjoamme ryhmäeläkevakuutuksen vakituisille työntekijöillemme ja tuemme terveytesi ylläpitämistä sekä Heltin palveluin että säännöllisin personal trainerin vetämin kehonhuoltotunnein. Pidämme myös vapaata palkallisesti tärkeinä vuodenaikoina kuten juhannus- ja jouluaattona, ja kesälomaa pidämme kaikki heinäkuussa.  

OSAAMISPÄÄOMAn kasvu

Eminessä jokainen voi liekittää asiantuntemuksensa niin korkealle kuin vain oma kunnianhimo riittää. Opimme toisiltamme, asiakastyössä sekä jatkuvan trendien luotaamisen kautta. 

TYÖRAUHAA JA ETÄTÖITÄ

Koska työtehtävämme vaativat usein keskittymistä ja sitä kuuluisaa flow-tilaa, meillä on työrauhatakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä saa tehdä etätöitä kotona, mökillä, kahvilassa tai vaikkapa kaverin luona. Koska jokaisen flow-tila vaatii omanlaisensa puitteet, niiden löytäminen ja niiden mahdollistaminen ovat tärkeä osa modernia, luovaa työkulttuuria. Sanottakoon, että korona ei aloittanut tätä käytäntöä meillä, eikä se sitä myöskään päätä. Itse asiassa, työskentelemme vain etätöissä ainakin vuoden 2021 loppuun saakka.

ASIAKKAIDEN ARVOSTUS

Olemme asiakkaidemme arvostama ja meillä on erittäin hyvä maine. Asiakkaat tietävät, että meiltä voi odottaa korkeatasoisia tuotoksia, osaamisen siirtymistä, mutta myös empatiaa ja työkaveruutta. Se tuntuu meistä todella mukavalta.

w

SPARRAUS JA KESKUSTELU

Kun olemme yhdessä, käytämme aikaa keskusteluun, sparrailuun ja yhdessä ideointiin sekä ongelmanratkaisuun. Opimme näin toisiltamme, saamme yhteisiä onnistumisen kokemuksia ja vaikutamme yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseen.