Eminen palvelut

Vaikuttava Työnantajabrändi Metodi™️, työnantajamielikuvan kehittäminen, strategisen yrityskulttuurin kuvaaminen ja kiteyttäminen muutos- ja kasvuorganisaatioille, rekrytointimarkkinointi, hakijaviestintä, urasivut ja rekrytointisivut, tarvittava sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan, urasivuille, rekrytointikampanjoihin ja työnantajakuvan kehittämiseen sekä erilaiset HR-markkinoinnin valmennukset.

Osaajayleisöön vaikuttaminen

Opastamme moderneja kasvuyrityksiä talent-, eli osaajayleisöön vaikuttamisessa markkinointiviestinnän keinoin.

Vaikuttava Työnantajabrändi

Eminen Susannan kehittämä ainutlaatuinen metodi Vaikuttavan Työnantajakuvan kehittämiseen ja systemaattiseen jalkauttamiseen soveltuu erityisen hyvin nopeasti kasvaville ja skaalautuville kasvuyrityksille, muutosstrategiaa jalkauttaville isoille yrityksille sekä yrittäjävetoisille pk-yrityksille.

Pitkäkestoiseen employer branding -työhön tarjoamme strategiatyön rinnalla myös monipuolista  sisällöntuotantoa verkkoon ja sosiaalisiin medioihin sekä kuukausilaskutuksella toteutettavaa, säännöllistä työnantajakuvan kehittämisen kumppanuutta.

Tiesitkö, että tämä metodi nosti Eminen TOP 10 Employer Branding Agencies in Europe -listalle yhdysvaltalaisen HR Techin toimesta ja sen on kuvattu olevan ”työnantajabrändäyksen mullistava” metodi.

Rekrytointimarkkinointi

Rekrytointimarkkinoinnin strategiat, sisällöt, viestit, kampanjat ja kampanjasivustot verkossa ja sosiaalisessa mediassa sekä yksittäisinä että laajoina kokonaisuuksina. 

Modernit työnantajat sisällyttävät avullamme strategiseen rekrytointiin myös sosiaalisen rekrytoinnin ja/tai systemaattisen rekrytointiliidien generoinnin markkinoinnin keinoin.

Nora and Susanna working with employer branding, recruitment marketing, työnantajakuvan kehittäminen and Vaikuttava Työnantajabrändi.

Instant Employer Brand Accelerator™️ rekrytointiprosessiinne integroituna

Muotoile koko rekrytointimarkkinoinnin prosessinne uuteen uskoon Eminen IEBA-metodin avulla! 

Strateginen yrityskulttuuri

Strategiamuutos, yrityskaupat sekä liiketoiminnan nopea skaalaututuminen ovat esimerkkejä tilanteista, jotka muuttavat yrityksen toimintakulttuuria pysyvästi.

Strateginen yrityskulttuuri -metodimme auttaa teitä tunnistamaan yrityskulttuurinne nykytilan sekä ideaalin tavoitetilan strategisia painopisteitä peilaamalla. 

Autamme teitä kuvaamaan strategianne jalkauttamista tukevan yrityskulttuurin tunnusmerkit, sysäämään kulttuurin muutoksen käyntiin viestinnän keinoin ja tunnistamaan, miten tavoitekulttuuri vaikuttaa esimerkiksi rekrytointiprofiileihin.

Valmennukset

Toteutamme sekä asiakkaille räätälöityjä osaajamarkkinoinnin valmennuksia ja valmennuskokonaisuuksia että Eminen omia valmennus- ja kehitysohjelmia suomeksi ja englanniksi. 

Valmennusalueet: Rekrytointimarkkinointi (p.l mainonta), hakijakokemus, työnantajakuvan kehittäminen sosiaalisessa mediassa sisältömarkkinoinnin keinoin, asiantuntijabrändi.

Toteutamme myös tuntilaskutuksella yksittäisiä aiheita ja solmukohtia koskevia verkkosparrauksia

Heräsikö kysyttävää?

.

Verkkosparraus

Mitä jos voisit hyödyntää Eminen asiantuntijaa yksittäisen osaajamarkkinoinnin pulman ratkaisemiseen?

Nyt voit! Tilaa meiltä tunnin verkkosparraus ja asiantuntijamme auttaa sinua kirkastamaan ajatuksesi ja valitsemaan parhaan etenemistavan.