Rekrytointimarkkinointi

Vaikuttava Työpaikkailmoitus™️,  rekrytointimarkkinointi, kampanjasivustot ja urasivut, sisällöntuotanto verkkoon ja sosiaaliseen mediaan sekä rekrytointikampanjat sosiaalisessa mediassa.

Vaikuttavampaa rekrytointiviestintää

Onnistu rekrytoinnissa

Mikään markkinointi- tai mainospanostus rekrytointikampanjaan ei korvaa kirkkaan ja vaikuttavan rekrytointiviestin merkitystä.

Sen sijaan, vaikuttava rekrytointiviesti tuottaa useimmiten laadukkaamman tuloksen kuin ylisuuret mainospanostukset!

Parannetaan rekrytointionnistumistanne kirkkaimmilla viesteillä, vaikuttavammilla sisällöillä ja tehokkaammilla markkinointikampanjoilla sosiaalisissa medioissa.

Alkaen 100 € / somekampanja!

Huom! Teemme kaikki sisällöt ja kampanjat asiakkaan omalla brändillä ja ohjaamme liikenteen omille urasivuillenne.

Esimerkkejä rekrytointimarkkinoinnin palveluistamme

Vaikuttava Työpaikkailmoitus©️

Tämä kehittämämme työpaikkailmoituksen malli on todella tehokas! Sillä on saatu aikaan jopa menestyneen IT-firman ”rekrytointitsunami”!

Kartoitamme rekrytoivan esihenkilön kanssa tehtävän luonteen ja keskeiset tavoitteet sekä tehtävän kannalta ideaalin osaajapersoonan.

Kirjoitamme ilmoitustekstin puolestanne alusta loppuun.

Rekrytointikampanjat sosiaalisissa medioissa

Sosiaalinen media on valtavan hyvä paikka markkinoida ja mainostaa yritysten rekrytointitarpeita ja rekrytointisisältöjä.

Suunnittelemme ja toteutamme kampanjat puolestanne omalla nimellänne ja brändillänne avoimen tehtävän hakuprofiilin kannalta optimaalisissa sosiaalisissa medioissa.

Monipuolinen sisällöntuotanto

Toteutamme monipuolista rekrytointia tukevaa sisältöä sosiaalisen median kampanjajulkaisuista artikkelisisältöön, valokuvapankeista rekryvideoihin sekä rekrytointiliidien generointiin markkinoinin keinoin.

Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme sekä rekrytoinnin kampanjasivustoja ja urasivujen konvertoivia rekrytointiosioita sisältöineen.

Sivustojen tekniset toteutukset toimitamme tarvittaessa kumppanimme avulla WordPress-sivustoille.

Muut rekrytointionnistumista parantavat palvelumme

  • Osaajamarkkina-selvitykset (m.l kilpailutilanne, palkkataso ja rekrytointimarkkinoinnin kanavat)
  • Rekrytointiliidien automatisoitu generointi rekryfunneliin digitaalisen markkinoinnin keinoin
  • Automatisoitavien, hakijakokemusta parantavien hakijaviestien kirjoittaminen
  • Esihenkilöiden rekrytointimarkkinoinnin ja -viestintäosaamisen kehittäminen sekä sosiaalisen rekrytoinnin valmennusohjelmat

”Saitte aikaan varsinaisen rekrytsunamin. Saimme muutamassa viikossa enemmän hakemuksia kuin koko edeltävänä vuonna!”

Jonne Seppä, (silloin Director, Solita Oy)

“Eminen kanssa ei ole ollut sellaista fiilistä, että on [sama] palvelu ja tuote, jota myydään kaikille. Palloteltiin Leon kanssa yhdessä ja saatiin asiantuntijanäkemystä myös siitä, mitä ei ehkä kannata tehdä. Sen takia mulle tuli vahva luottamuksen tunne ja freshi fiilis firmasta. Tosi asiallinen ja ammattimainen, hyvät referenssit.

Tampereella ei moni tuntenut Emineä, mutta nyt tuntee. Olen kehunut, että [Emine] on helmi, jota ei kannata menettää. “

Tiina Lautala, henkilöstöjohtamisen ja työhyvinvoinnin asiantuntija

“Kokonaisuus rekrytointi-ilmoituksista alkaen on myyvempi ja enemmän kiinnostusta herättävä. Spontaani palaute hakijoilta “niin kiinnostava, että oli pakko hakea” kertoo siitä erosta; kirjoitetaanko me vaatimuslistaa vai myynti-ilmoitusta. Eminellä on kaikilla kirjoittajilla rekrytointiin istuva myynnillinen ote.“