Ura Eminessä

Osaksi Eminen tiimiä?

Avoimet työpaikat Eminessä

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

***

Voit ehdottomasti jättää meille myös avoimen työhakemuksen mikäli Emine tuntuu sellaiselta työyhteisöltä ja yritykseltä, jossa näet itsesi töissä tulevaisuudessa. 

Rekrytarpeen ilmetessä olemme viipymättä yhteydessä rekrytarpeeseen nähden sopiviin Eminen Sisäpiiriläisiin vaikka laittaisimme tehtävän myös julkiseen hakuun.

Toimi näin avoimen hakemuksen kanssa

Eminen yrityskulttuuri sekä kaikki tällä hetkellä mahdollinen työ Eminessä edellyttää uteliaisuutta, intoa oppia uutta ja kasvattaa omaa ymmärrystä sekä halua taustoittaa, kartoittaa ja kerätä tietoa ennen toimeen ryhtymistä. Tästä syystä oletamme myös sinun haluavan tutustua meihin ensin ennen hakemuksen jättämistä.

Tutustu meihin

Tällä sivulla on sinulle runsaasti materiaalia, joilla pääset nyt ainakin alkuun.

 

Lue hakuohjeet

Helpotimme työhakemuksen kanssa pähkäilyä kertomalla sinulle suoraan, mitä itseasiassa nimenomaan haluamme työhakemuksestasi lukea >>.

Etätapaaminen

Etätapaamme kaikki kiinnostavat ehdokkaat, vaikka meillä ei olisikaan akuuttia rekrytarvetta. Tapaamisen tavoitteena on selvittää molemmin puolin, vaikutammeko sopivalta matchilta ja kannattaako meidän pitää yhteyttä uramielessä.

 

Eminen Sisäpiiri

Mikäli etätapaamisen perusteella syntyy molemmin puolinen kiinnostus jatkaa tutustumista, kutsumme sinut Eminen Sisäpiiriin. Eminen Sisäpiiri on oma talent poolimme, josta palkkaamme aina ensisijaisesti.

Tiedoksi. Työhakemukset saapuvat meillä yhteiseen postilaatikkoomme.

Toistaiseksi tiimikokomme ollessa näin pieni, käsittelemme kaikki hakemukset yhdessä koko tiimin kanssa.

Teemme myös ehdokkaita koskevat valinnat ja päätökset yhdessä koko tiimin kanssa.

Säilytämme hakemuksesi talent poolissamme niin kauan, kun olet aktiivinen Sisäpiirimme jäsen.

Mikäli et enää reagoi yhteydenottoihimme, poistamme tietosi. Poistamme luonnollisesti tietosi myös pyynnöstäsi.

Eminaattorin kriittiset ominaisuudet

Mahdollinen urapolku Eminessä

”Eminen hyvä ilmapiiri rakentuu sille, että ihmiset valitaan tarkoin toteuttamaan yhteistä missiota. Pienessä yrityksessä se on elintärkeää.”

Marika Luukkanen Emine-alumni

Valmentava ja välittävä esihenkilö

Susanna on aina pyrkinytolemaan esihenkilönä sellainen, jota hänen työntekijänsä voivat vielä vuosienkin päästä muistella esimerkkinä hyvästä esimiehestä. Vaikka hänet tunnetaan vaativana ja määrätietoisena, hän on myös inspiroiva, kannustava, valmentava ja välittävä. Hän ymmärtää työn ja henkilökohtaisen elämän tasapainottamisen tarpeet ja on laittanut työntekijöiden arvopohjaisia tarpeita bisneksen edelle.

Myötätuntoinen työyhteisö

Eminen työilmapiiri on rehellinen, aito ja avoin. Myötätunto on yksi arvoistamme, ja tämä välittämisen kulttuuri näkyy sekä keskinäisissä suhteissamme että asiakastyössä. Myötätunto tarkoittaa sitä, että osaa asettua toisen asemaan ja tilanteeseen, huomioi toisen tunteet ja tarpeet, ja antaa toisen olla oma itsensä. Emine on luonteeltaan hyvin henkilökohtainen, inhimillinen ja läheinen työyhteisö, jossa elämän ilot, surut ja tarpeet saavat tukea ja kannustusta. Emine ei ole ihanteellinen työyhteisö pidättyväiselle ja elämänsä visusti työyhteisön ulkopuolelle rajaaville.

Alan kovin erityisosaaminen

Lupaamme sinulle alan kovimman erityisosaamisen, sillä investoimme valtavasti tämän strategisen kilpailuvalttimme jatkuvaan kehittämiseen. Koska meillä on standardit ja rima korkealla, emmekä tyydy keskinkertaiseen, jokaisen eminaattorin osaaminen ja työmarkkina-arvo kasvaa Eminessä takuuvarmasti.

 

Töissä pioneeriyrityksessä

Tietä raivatessa on aina askeleen edellä ja näkee muita kauemmas horisonttiin. Meidät tunnetaan tämän alan pioneerina ja innovatiivisena suunnannäyttäjänä. Se on meille strateginen valinta, joka näkyy satsauksina jatkuvaan oman osaamisemme ja palveluidemme kehittymiseen ja kehittämiseen. Maailma ei ole koskaan muuttunut niin nopeasti kuin nyt. Edelläkävijänä näet kauemmas, opit ennakoimaan ja kasvatat ymmärrystäsi liike-elämän, työelämän ja vaikuttamisen trendeistä ja muutoksista. Tietä raivatessa karttuu myös valtavasti kokemusta sekä oppien että erehdysten kautta.

 

”Unelmien esimies. Se on urarepussa sillä tavalla, että tiedän mitä se voi täydellisimmillään olla.”

Roosa Kallström Emine-alumni ja Heebo-alumni

Minkälaisia töitä Eminessä pääsee tekemään?

Pääasiallinen työnkuva Eminessä sisältää paljon luovaa ja kerronnallista kirjoittamista asiakasprojekteihin. Meillä ei ole mitään sellaista työtehtävää, jossa sanan ei pitäisi taittua ja oikeinkirjoituksen soljua vähintään suomeksi, mutta enenevissä määrin myös englanniksi.

Roolisi asiakasprojekteissa kehittyy ja kasvaa melkeinpä samaa tahtia meillä tarvittavan osaamisesi kehittymisen tahtia.

Kaikkien eminaattoreiden työnkuvaan sisältyy myös erilaisia Emine-yrityksen omia tehtäviä ja toimia. Meillä ei kuitenkaan ole toistaiseksi pelkästään sisäisiä tehtäviä kokopäiväisiin tarpeisiin. Kerro meille hakemuksessasi, mikä sinua erityisesti kiinnostaa, innostaa ja mihin näet sinulla olevan parhaat rahkeet.

 

Koostimme alle esimerkkejä tarkemmista osaamisen alueista ja taidoista, joista meille on täällä Eminessä hyötyä. Suurin tarve meillä on kuitenkin lahjakkaille kirjoittajille (employer brand -journalistit ja copywriterit).

Viestintäpainoitteisia työnkuvia

Käytännössä jokainen rooli Eminessä edellyttää viestinnällistä suuntautumista ja lahjakkuutta vakuuttavan viestinnän taitojen kehittymiseen. Voit olla suuntautunut pitkään, toimitukselliseen sisältöön tai lyhyeen tekstiin. Kirjoittamisen rinnalla esimerkiksi valokuvaamisen taidot ja audiovisuaalinen osaaminen voivat olla erityisen arvokkaita sinulle ja meille Eminessä.

Sosiaaliseen mediaan & digitaaliseen markkinointiin painottuvia työnkuvia

Vaikuttavaa Työnantajabrändiä jalkautetaan pääasiassa verkossa ja sosiaalisissa medioissa. Tämän vuoksi sosiaalisten medioiden hyödyntämiseen ja digitaaliseen markkinointiin liittyvä osaaminen on yksi tärkeä osaamisalue ja osaamisen kehittämisen suunta eminaattoreille.

Koordinointitaitoja painottvia työnkuvia

Oletko hyvä koordinoimaan tehtäviä ja organisoimaan työryhmän toimintaa suunnitellun aikataulun mukaan? Mahtavaa! Projektien koordinointi on yksi tarpeellisimmista vahvuusalueista Eminessä! Vastaavaa osaamista tarvitaan myös asiakkuuksissa, joissa Eminellä on säännöllinen rooli asiakkaalle tehdyn Vaikuttava Työnantajabrändi®️ strategian jalkauttamisessa.

Myynnillisyyttä ja valmennustaitoja painottavia työnkuvia

Kun tittelisi on Eminessä Talent Marketing Consultant tai Senior Talent Marketing Consultant, työnkuvaasi sisältyy aina asiantuntijatyön rinnalla myös asiakkuuksien hankinta ja myyntityöt sekä asiakkaan osaamisen ja ymmärryksen kehittymisen tukeminen.

”Emine oli työpaikkana minulle työnantajabrändäyksen tohtoritutkinto. Parasta työssä oli se, että sain olla avuksi ihmisille, joilla on aito halu tarjota hyviä työpaikkoja hyville ihmisille.”

Iida Mustonen Emine-alumni

Mitä tarjoamme Eminaattoreille?

Huolella rakennettu tiimi

Emme palkkaa työkaveriksemme ketä tahansa. Meillä saat ympärillesi tiimin, jolla on alan kovin osaaminen, yhteinen missio, yhteiset tavoitteet ja vahva keskinäinen luottamus.

Osaamispääoman kasvu

Eminessä jokainen voi liekittää asiantuntemuksensa niin korkealle kuin vain oma kunnianhimo riittää. Opimme toisiltamme, asiakastyössä sekä jatkuvan trendien luotaamisen kautta.

Asiakkaiden arvostus

Olemme asiakkaidemme arvostama ja meillä on erittäin hyvä maine. Asiakkaat tietävät, että meiltä voi odottaa korkeatasoisia tuotoksia, osaamisen siirtymistä, mutta myös myötätuntoa ja työkaveruutta. Se tuntuu meistä todella mukavalta ja on meille todella tärkeää.

Kulttuurimme näköiset edut

Kulttuurimme ja arvomaailmamme mukaisesti haluamme mahdollistaa sinulle rutkasti työniloa ja henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lisäksi haluamme vaikuttaa elämänlaatuusi nyt ja tulevaisuudessa. Siksi kiinnitämme huomiota henkilökohtaisesti merkityksellisiin työntekijäkokemuksiin, palkitsemme kaikkia eminaattoreita lisämyyntipalkkioin, tarjoamme vapaaehtoisen ryhmäeläkevakuutuksen vakituisille työntekijöillemme ja tuemme terveytesi ylläpitämistä Heltin palveluin. Pidämme myös palkallista vapaata juhannus- ja jouluaattona. Kesälomia vietämme kaikki heinäkuussa.

 

Työrauhaa ja etätöitä

Koska työtehtävämme vaativat usein keskittymistä ja sitä kuuluisaa flow-tilaa, meillä on työrauhatakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä saa tehdä etätöitä kotona, mökillä, kahvilassa tai vaikkapa kaverin luona. Koska jokaisen flow-tila vaatii omanlaisensa puitteet, niiden löytäminen ja niiden mahdollistaminen ovat tärkeä osa modernia, luovaa työkulttuuria.

Huom! Työskentelemme toistaiseksi kokonaan etätyö-mallilla. Meillä ole tällä hetkellä omia toimitiloja. Tapaamme kuitenkin tiimin kesken säännöllisesti.

Sparraus ja keskittyminen

Kun olemme yhdessä, käytämme aikaa keskusteluun, sparrailuun ja yhdessä ideointiin sekä ongelmanratkaisuun. Opimme näin toisiltamme, saamme yhteisiä onnistumisen kokemuksia ja vaikutamme yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseen.