Verkkosparraus

Vaivaako sinua rekrytointimarkkinoinnissa, hakijaviestinnässä tai työnantajakuvankehittämisessä jokin yksittäinen solmukohta tai pienempi sparraustarve? Ei hätää, olemme apunasi! Valitse joko kertaluontoinen verkkosparri tai pidemmästä verkkosparrauskokonaisuudesta  Eminen asiantuntijan kanssa.

Tutustu teemoihin

Yhden sparraustunnin aikana ehtii käsittelemään kolme kysymystä. Voit myös ostaa useamman kuin yhden sparraustunnin.

Verkkosparraus

Rekrymarkkinointi ja -viestintä

Hinta: 350 € (+ alv) | Kesto: 60 min

Tämä sparrausteema sopii sinulle, joka pähkäilet jotain rekrytointimarkkinointiin (kampanjat), rekrytointiviesteihin tai rekrytointiviestintään liittyvää asiaa.

Verkkosparraus

Vaikuttava Työnantajabrändi, urasivut ja sosiaalinen media

Hinta: 350 € (+ alv) | Kesto: 60 min

Tämä sparrausteema sopii sinulle, joka pähkäilet työnantajakuvan kehittämistä ja markkinointia koskevien kysymysten ja valintojen kanssa.

In English

Employer Brand Sparring in English

Price: 350 € (+VAT) | 1 h

Schedule a sparring session with Susanna when you need clarity for your employer brand planning.

Verkkosparraus

Strategiatyön sparraus

Hinta: 400 € / h (+ alv) | Kesto: 1 h

Eminen Susanna sparraa strategiatyötä koskevissa kysymyksissä, kuten strategiavalintojen tekemisessä sekä strategisten tavoitteiden ja mittareiden ymmärtämisessä ja valitsemisessa.

Toimi näin

Kiteytä sparraustarpeesi

Muotoile sparraustarpeitasi konkreettisina kysymyksinä. 

Tunnin sparrauksessa ehdimme tyypillisesti käsitellä 3-5 sparrauskysymystä.

Tee varaus ja maksa

Sparrausaika varataan sähköpostitse. Voit olla joko suoraan yhteydessä haluamaasi valmentajaan tai lähettää yleisen verkkosparrauskyselyn yhteiseen sähköpostiosoitteeseemme alla olevasta painikkeesta. 

Ohjeet:

  1. Kirjoita viestiin sparrauskysymyksesi ja kuvaile lyhyesti tilannettasi.
  2. Ehdota kolmea vaihtoehtoista sinulle sopivaa ajankohtaa noin 2-3 viikon sisällä.
  3. Liitä/lisää sähköpostiin maksavan yrityksen y-tunnus, mahdollinen viite sekä verkkolaskutustiedot.

 

Sparraus laskutetaan verkkolaskuna, kun sparrausaika on vahvistettu. Maksuaika on 14 päivää netto.

Nähdään linjoilla!

Kun sopiva verkkosparrausaika on sovittu, lähetämme sinulle Google Meets –kutsun sovittuun ajankohtaan.

"Sparrauksesta sain ajatuksia ja ideoita, joilla pääsen hyvin alkuun! Siiri esitti hyviä kysymyksiä, jotka auttavat miettimään työnantajakuvan kehittämistä ja sen suunnittelua askeleen eteenpäin. Kun olemme tiimin kanssa työstäneet työnantajakuvan suunnitelmaa vähän pidemmälle, voisin varata vaikka toisen sparraussession."

Anne Huttunen, HR Coordinator, Exove

Sparraus-sessiot mahdollistavat minulle irtioton päivittäisestä liiketoiminnasta ja intensiivisen kehitystyön aiheuttamista ajatuslukoista.

Pystyin sessioissa käytyjen keskusteluiden avulla katsomaan sekä yritystä että sparrattavaa aihetta mielestäni merkittävästi objektiivisemmin.

Yhdessä sovitut aikataulut ja tavoitteet kannustivat ja auttoivat minua pitämään tekemisen aktiivisena myös kuukausittaisten sparrausten välillä. Koin, että tämän ansiosta asiat etenivät ja oma motivaationi pysyi koko ajan korkeana.

Mourad Daifi, Principal consultant & partner, Advian Oy

Siirin urasivusparraus oli itselleni positiivinen yllätys. Lähdin mukaan ennakkoasenteella, että syntyyköhän uusia ajatuksia, kun itsellä kuitenkin on ammatin puolensa kokemusta, mutta tunnin tuokion jälkeen pää oli täynnä uusia ideoita!

Koen, että sparraus toi ehdottomasti lisäarvoa ja jo tunnissa ehdimme käsitellä todella laajasti kaikkea rekrysivuista strategisempaan talent managementiin markkinoinnin keinoin.

Yleisfiilikseltään sparraussessio oli tosi rento ja hyväntuulinen! Voisin hyvin suositella kaikille, jotka harkitsevat urasivujen rakentamista, pienempää updatea tai ihan vain kaipaavat mielipidettä ja uusia ideoita!

Emilia Hellgren, Nordic Marketing Specialist, Evondos

Sparrailu oli minusta todella antoisa ja arvokas. Sain Tanjalta vastauksia ja tukea juuri minun mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin.

Erityisesti pidin siitä, että sain suoria neuvoja ja käytännön vinkkejä (mm. postaussykliin, ajankäyttöön ja aiheiden keruuseen).

Anni HR Business Partner

Mitä verkkosparraus on?

Verkkosparraus on verkon välityksellä toteutettava henkilökohtainen sparraussessio Eminen asiantuntijan kanssa.

Sinulla on jokin Eminen osaamisalueeseen kuuluva selkeä kysymys, pulma tai ratkaistava asia, jossa eteenpäin pääsemiseksi haluat vaihtaa ajatuksia Eminen asiantuntijan kanssa.

Yhden sparraustunnin aikana ehditään käsitellä enintään kolmea osaajamarkkinointi-aiheista pulmaa. Käsittelyaika riippuu kysymyksesi laajuudesta.

Sparraus tapahtuu keskustelemalla, sparrattavan ajatuksia kirkastamalla ja sparrattavaa oivalluttamalla.

Verkkosparrauksia voidaan toteuttaa sekä kertaluontoisesti että säännöllisinä sparrauksina. Säännöllinen sparraussessio soveltuu hyvin isomman sisäisen kehitysprojektin tueksi, jota sparrattava edistää itse.

Yksittäinen sparrausessio kestää 60 min.

Tyypillinen säännöllinen sparraus on kerran kuukaudessa tapahtuva 2 h sessio. Säännöllinen sparraus käynnistyy kehitysprojektin suunnittelun sparraamisesta ja kestää projektin valmistumiseen asti. Mikäli haluat käynnistää säännöllisen sparrauksen, varaa ensin 60 min aloitussessio sparrauksen aiheen mukaan asiantuntijamme kalenterista.

Mistä aiheista voin saada Eminestä sparrausta?

Sparraamme sinua niissä asioissa, jotka todella osaamme, eli rekrytointia, työnantajakuvan kehittämistä ja työnantajabrändin rakentamista koskevissa pulmatilanteissa ajatuksiasi kirkastamalla.

Usein kysytyt kysymykset

Sparraus on mentoroivaa keskustelua asiantuntijan ja sparrattavan välillä.

Sparrattava asia on selkeä ja rajattu, usein jokin pulma, jota sparrattava ei ole pystynyt omin keinoin selvittämään.

Sparraukseen ei sisälly mitään opetusmateriaaleja, etukäteisvalmisteluita eikä sparraussession jälkeen tapahtuvia toimia.

Sparrattava käyttää Eminen asiantuntijaa ostamansa ajan verran kaikupintana, ajatusten kirkastajana ja ajatustellisten solmujen avaajana.

Valmennus on valmisteltu laajempi opetuksellinen kokonaisuus, johon liittyy merkittävä määrä ennen valmennusta tapahtuvaa suunnittelua ja valmistelua sekä itse valmennustapahtuma.

Sparraussessio laskutetaan verkkolaskulla. Verkkolaskutustiedot ja maksavan yrityksen y-tunnus tulee toimittaa sähköpostivarausta tehdessä.

Verkkosparraus vahvistetaan vasta laskutustietojen saamisen jälkeen.

Maksuaika on 14 päivää netto.

 

Tämän pystymme parhaiten ehkäisemään sillä, että pohdit etukäteen mahdollisimman tarkkaan, mihin kysymyksiin tarvitset vastauksen.

Lisää sparrattavat kysymykset sähköpostivarauksen yhteyteen.

Kaikkiin kysymyksiin ei myöskään ole olemassa joko oikeaa tai väärää vastausta. Silloin ehdotamme sinulle muutamia sopivia vaihtoehtoja.

Mikäli sparraustarpeesi kuitenkin koskee jotain sellaista kysymystä tai aihetta, johon emme osaa tai voi vastata, kerromme sen varausviestittelyn yhteydessä.

Huomioithan, että käytettävissä oleva sparrausaika rajaa käsiteltävien kysymysten määrää. Mitä selkeämmät kysymykset sinulla on, sitä todennäköisemmin saat niihin myös vastauksen.

Sattuhan noita, yllättäviä tilanteita, jotka laittavat aikataulut uusiksi!

Lähtökohtaisesti tehty varaus siirretään seuraavaan vapaaseen ajankohtaan.

Huomioithan peruutuksia koskevat sopimusehdot. Katso seuraava kohta.

Haluatko perua sparrauksen?

Huomioithan seuraavat tilauksen peruuttamista koskevat ehdot:

  1. Mikäli sparraussessiosi on varattu yli 14 vuorokauden päähän peruutuspäivästä, ja sparraus on jo maksettu, palautamme koko verkkosparrausmaksun.
  2. Mikäli sparraussessioosi on 7-14 vuorokautta, palautamme 50% jo suoritetusta maksusta.
  3. Mikäli sparraukseesi on alle 7 vuorokautta, pidätämme tai laskutamme koko maksun.

Ei hätää! Kerro se jo varausta tehdessäsi.

Sparraaja sopii silloin kanssasi niin, että sinä kutsut hänet yrityksenne käytössä olevalla sovelluksella tapaamiseen (esimerkiksi Teams tai Zoom).