REKRY: Talent Marketing Consultant

TÄMÄ HAKU ON PÄÄTTYNYT.

Tuleeko sinusta seuraavaksi Talent Marketing Consultant Emineen?

Tämä kysymys on sinulle, joka olet meitä seuranneena pohtinut ”pitäisikö laittaa Emineen avoin hakemus?”.

Nyt kannattaa.

Olemme palkkaamassa hiljattain meillä aloittaneen Noran lisäksi vielä ainakin yhden, kenties jopa kaksi uutta työkaveria tiimiimme.

Koska olet meitä seurannut, ehkä ollut myös tekemisissä kanssamme, meidän ei tarvitse aloittaa alusta kertomalla mikä Emine on. Siirrytään siis siihen, mistä Talent Marketing Consultant:in työssä on kyse.

Mistä Eminen Talent Marketing Consultant:in työssä on kyse?

Talent Marketing Consultantit työskentelevät asiakasrajapinnassa opastaen ja auttaen asiakkaitamme kestävän työnantajakuvan kehittämisen ja Vaikuttavan Työnantajabrändin®️ rakentamisen polulle. 

Talent Marketing Consultant:in työ Eminessä on:

  • vahvasti projektiluonteista ja aina aikataululla johdettua
  • hektistä, useiden projektien samanaikaista sujuvaa edistämistä
  • aina tavoitteellista ja tulokseen tähtäävää
  • hyvin ammattimaista ja kaikille kannattavaa
  • parhaimmillaan (ja onneksemme usein) super-inspiroivaa ja opettavaista
  • ajoittaisina huonoimpina hetkinä väsyttävää ja vaativaa

Eminen asiakas on moderni kasvuyritys. Asiakkaitamme yhdistää osaajapula, jatkuva tarve palkata kasvuyrityksen tarpeita vastaavia osaajia ja kova kisa samoista osaajista monien muiden yhtä hyvien työnantajien kanssa. Modernius tarkoittaa joskus koko asiakasorganisaatiossa näkyvää modernia kulttuuria, mutta useimmiten tästä työstä päättävien ja sitä asiakkaan puolella tekevien ihmisten modernia otetta, rohkeutta tehdä asioita eri tavalla kuin aina ennen on tehty sekä palavaa intoa oppia rakentamaan meidän opastamanamme Vaikuttavaa Työnantajabrändiä omaan työnantajayritykseen.

Koska asiakkaamme elävät hyvin hektistä ja kiivasta arkea, tehtävämme heidän myötätuntoisena ja asiamme tuntevana oppaana on todella suuressa roolissa. Meidän vastuullamme on johtaa yhteistyötämme sovittuihin tavoitteisiin ja määränpäihin proaktiivisesti, odotuksia ylittäen sekä huolta ja murhetta asiakkaan puolen työkavereidemme työn arjesta tehokkaasti poistaen. Mikäli ajatus tällaisesta roolista ei voimaannuta sinua, Talent Marketing Consultant:in työstä voi tulla nopeasti kuormittavaa.

Vakuuttava ja vaikuttava viestintä työn ytimessä

Sovellamme asiakkaidemme osaajapulasta kumpuavien, osaajia koskevien haasteiden ratkaisemiseen aina Eminen https://emine.fi/wp-content/uploads/2023/08/j0424377.jpgn kehittämää Vaikuttava Työnantajabrändi Metodia™️. Vakuuttava ja vaikuttava viestintä on meillä ihan kaiken työn ytimessä. Tätä työtä ei kerta kaikkiaan pysty tekemään tavoite- ja tulosorientoituneesti ilman ensi sijaisesti kirjoittamisen ja sen jälkeen asiakasta oivalluttavan puhumisen lahjaa. 

Vakuuttava ja vaikuttava viestijä tulee ymmärretyksi, vangitsee kuulijan huomion ja inspiroi kuulijaa viestillään muutokseen. Sinun ei tarvitse meillä aloittaessasi olla tässä vielä huippu. Sinusta tulee meillä riittävän pitkään työskenneltyäsi tässä huippu. Sinne huipulle on kuitenkin mahdoton päästä, ellei sinulla ole vakuuttavan ja vaikuttavan viestinnän lahjaa sekä paloa kasvaa meidän coachaamana tässä asiassa huipuksi. 

Talent Marketing Consultant on osaajamarkkinoinnin ja -viestinnän ammattilainen

Riippuen osaamisesi nykyisestä tasosta sekä kypsyydestäsi työskennellä itsenäisesti asiakasrajapinnassa asiakkaidemme luotettuna, uskottuna ja myötätuntoisena oppaana tämä työsuhde voi alkaa joko Talent Marketing Specialistina tai suoraan Talent Marketing Consultantina. 

Specialistina avustat asiakasvastuullisia kollegoitasi heidän asiakasprojekteissaan sisällöntuottajana ja asiakkaiden työnantajakuvaa koskevan viestintäsuunnitelman yhtenä tai ainoana jalkauttajana (markkinointia) sosiaalisissa medioissa. TM Specialistin roolissa korostuvat sekä pitkän tekstin (EB-journalismi) että lyhyen tekstin (somepostaukset ja mainostekstit) kirjoittaminen rekrymarkkinointiprojekteihin ja työnantajakuvan kehittämisen asiakkuuksiin. 

Kirjoituskieliä ovat sekä suomi että kasvavissa määrin myös englanti. Molempien näistä tulee taittua myös kieliopillisesti oikein. 

Sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Töihin Emineen -sivujemme päivitettyyn sisältöön täällä. 

Töissä Eminessä

Työskentelemme tällä hetkellä pääasiassa etänä, mutta tapaamme toisiamme pk-seudulla. Sinun ei tarvitse asua pk-seudulla, mutta sinun tulee kyetä pääsemään vaivattomasti Helsinkiin silloin kun työ ja työskentely Eminen tiimissä sitä vaatii. Tätä voi tapahtua joka viikko tai sitten vain muutamia kertoja kuukaudessa.

Joustavasta etätyöstä johtuen meillä Eminessä kaikkien on koettava itsenäinen työskentely, oman aikataulun, työtehtävien ja osaamisen kehittymisen johtaminen luontaiseksi vahvuudeksi. Emme ole ideaalein työpaikka henkilölle, joka tarvitsee jatkuvaa työnohjausta ja sosiaalisen työporukan ympärilleen.

Työsuhteen ensimmäiset 6 kuukautta käytetään suhteellisen intensiiviseen, tavoitteelliseen perehtymiseen sekä koulutusten, itseopiskelun että viestintä- ja markkinointitehtävissä oppimisen kautta. Tässä sinua ohjaavat ja kouluttavat sekä mentonaattori-Siiri että bosslady https://emine.fi/wp-content/uploads/2023/08/j0424377.jpg. Koska olet kuunnellut podcastejamme jo pitkään ja tietysti hyödyntänyt ymmärryksesi kehittymiseen melkomoista sisältöarsenaaliamme, olet jo hyvässä perehtymisvauhdissa.

Ensimmäisen Emine-vuoden päättyessä odotamme sinun ottaneen kopin tehtävistäsi ja tulleen luontevasti osaksi asiakastiimiämme ja asiakasarvon kasvattamista. Työtehtävien ja työajan hallinta on sujuvaa, ja teet muiden eminaattorien lailla aktiivista lisämyyntityötä, josta sinua myös palkitaan. 

Olemme jo aloittaneet tämän rekrytointitarpeen täyttämisen edistämisen Eminen Sisäpiirissä olevien, aiemmin avoimen hakemuksen kautta sisään tulleiden deittikumppaniemme kanssa. Mutta sinulla on mahdollisuus päästä vielä mukaan tähän kierrokseen tekemällä nyt se, mitä olet jo pitkään miettynyt: ”Pitäisikö laittaa avoin hakemus Emineen?”. Nyt pitää, jos haluat edetä normaalia nopeammin.

Pitäisikö siis laittaa se hakemus nyt Emineen? Toimi näin. 

  1. Lue ensin hakuohjeet. On tärkeää, että luet hakuohjeet ja nappaat sieltä meitä kiinnostavat asiat muutoin vapaamuotoiseen, oman näköiseesi hakemukseen. 
  2. Lähetä sen jälkeen hakemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen experience@emine.fi 21.11.2021 mennessä. 
  3. Emme tällä kierroksella tule poikkeuksellisesti tapaamaan kaikkia hakijoita, mutta huolehdimme siitä, että hakijakokemuksesi on siitäkin huolimatta positiivinen.Vaikka emme löisi hynttyitä yhteen tällä kierroksella, kaikilla jo pitkään Emineä harkinneilla ja seuranneilla, tähän rekryyn osallistuneilla on mahdollisuus päästä mukaan normaaliin avoimia hakijoita koskevaan prosessiimme ja sitä kautta kenties jopa Sisäpiiriin asti. Otamme tälle prosessille kuitenkin aikalisän.

Lue hakuohjeet, tee vapaamuotoinen, osaajamarkkinoinnin- ja viestinnän taitosi mielestäsi parhaiten esille tuovat hakemus ja varmista, että hakemuksesi ottaa kantaa myös hakuohjeissa esittämiimme asioihin.

Seuraat tietysti Emineä jo Instagramissa, joten olet hyvin kuulolla kertoessamme työstä Eminessä lisää seuraavien kahden viikon aikana.

Voit lähettää avoimet kysymyksesi https://emine.fi/wp-content/uploads/2023/08/j0424377.jpglle spostilla etunimi@emine.fi viikon 45 aikana. Vastaamme mahdollisimman moniin avoimiin kysymyksiin Eminen Instagramissa hakuaikana. Kaikki vastausvideot tallennetaan kohokohtiin.

Tutustu työhömme myös näiden My Day -stoorien välityksellä >>

 

header image for Instagram follower count matter less than view and like counts
09/04/2024

”Instagram follower count matters less than view and like counts”, says Adam Mosseri

#emineblogs Blog Header with text Using Trello in Employer Branding by Susanna Rantanen & Nora Nykänen
29/02/2024

Using Trello in Employer Branding

Blog header Improving inclusivity with modern employer branding
04/02/2024

Improving inclusivity in the workplace with modern employer branding [Susanna Keynote]

The 6 Benefits of Short-Form Videos blog header
18/01/2024

Lyhytvideoiden 6 etua

Saattaisit pitää myös näistä
header image for Instagram follower count matter less than view and like counts
09/04/2024

”Instagram follower count matters less than view and like counts”, says Adam Mosseri

#emineblogs Blog Header with text Using Trello in Employer Branding by Susanna Rantanen & Nora Nykänen
29/02/2024

Using Trello in Employer Branding

Blog header Improving inclusivity with modern employer branding
04/02/2024

Improving inclusivity in the workplace with modern employer branding [Susanna Keynote]