Instagram työnantajakuvan rakentamisen välineenä

INSTAGRAM &
TYÖNANTAJAKUVA

INSTAGRAM TYÖNANTAJAKUVAN RAKENTAMISEN VÄLINEENÄ

Ilmoittautuminen 6.2.2018 klo 9-12 valmennukseen

Instagram on Facebookin ja Whatsupin jälkeen Suomen kolmanneksi käytetyin sosiaalinen media. Jo miljoona suomalaista käyttää Instagramia ja heistä lähes 60% “instailee” päivittäin *).

Suomalaiset Instagramin käyttäjät eivät myöskään ole vain nuoria. Instagram lukeutuu 15-45 vuotiaiden suomalaisten viiden käytetyimmän sovelluksen joukkoon **). Suomalaisten Instagramin käyttö ei myöskään ole vähenemään päin. Nyt on hyvä aika oppia tavoitteellisempaa Instagramin käyttöä vaikuttavamman työnantajakuvan rakentamiseksi.

Tämä valmennus on sinulle HR-markkinoinnin parissa työskentelevä, joka haluavat oppia käyttämään Instagramia vaikuttavamman työnantajakuvan rakentamisen mediana. 

Valmennuksen tavoite ja sisältö

Valmennuksen tavoitteena on oppia hyödyntämään Instagramia tavoitteellisen työnantajakuvan rakentamisen välineenä. Valmennuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • Katsaus Instagramin suomalaisiin käyttäjiin sekä tyypillisiin käyttötapohin
  • Instagram-yritysprofiilin ABC 
  • Vaikuttavamman Instagram-työnantajaprofiilin anatomia m.l visuaalinen ilme, kerronnallisuus, aihetunnisteiden käyttäminen ja filtterit
  • Valokuva, video vai Instastory?
  • Käyttövinkit työnantajakuvan rakentamiseen m.l. työyhteisön arki, yrityskulttuurista kertominen, rekrytointien tukeminen ja työntekijälähettilyys

Valmennusryhmä ja työskentelytapa

Valmennus toteutetaan 6-8 hengen pienryhmässä. 

Valmennuksen hinta

390 € + alv. 

Valmennuksen toteutuminen edellyttää vähintään 6 henkilön osallistumisen. Toteutumisen vahvistetamme osallistujille 7 vuorokautta ennen valmennuspäivää. Alle 7 vuorokautta ennen valmennusta tehdyistä peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen tähän valmennukseen

Ilmoittautuminen 6.2.2018 klo 9-12 valmennukseen

 

Susanna Rantanen Emine - kuva William OeschValmentaja

Eminen co-founder ja toimitusjohtaja Susanna Rantanen on energinen ja innostava valmentaja, esiintyjä ja fasilitaattori.

Hän on rakentanut oman henkilöbrändinsä sekä kahden yrityksen brändit sosiaalisen median avulla ja käyttää myös Instagramia ahkerasti useammalta tililtä.

 

Muut valmennuksemme

Katso täältä ajantasainen valmennuskalenterimme >>

Valmennuspaikka

Valmennus pidetään Eminen toimistolla osoitteessa Vilhonvuorenkatu 11 B 10, Helsinki.

Metro: Sörnäisten asema

Raitiovaunut ja linja-autot: Hämeen kurvi

Pysäköinti: Kadunvarsi (maksullinen)

*) audienceproject.com **)Harto Pönkän sometilastot 23.8.2017