Inbound rekrytointi -verkkovalmennus

INBOUND REKRYTOINTI

INBOUND REKRYTOINTI -VERKKOVALMENNUS

Tämä verkkovalmennus on paraikaa työn alla. Verkkovalmennuksen odotetaan olevan saatavilla kevään 2019 aikana.

Kenelle Inbound rekrytointi -verkkovalmennus on tarkoitettu?

Inbound rekrytoinnin verkkovalmennus soveltuu sellaisten yritysten rekrytoinneista vastaaville, joissa rekrytoidaan yhtä tai korkeintaan muutamaa rekrytoinnin profiilia säännöllisesti ja suurempia määriä, ja joissa on huomattu, että perinteinen rekrytointi ei riitä palkkaamistavoitteiden täyttämiseen.

Inbound rekrytointi on vaihtoehto työnantajabrändin rakentamiseen. Se yhdistää saumattomasti markkinoinnin rekrytointiprosessiin ja soveltuu erityisesti yrityksille, joissa tehdään jo suorahakua ilmoittelurekrytoinnin rinnalla.

Verkkovalmennuksen tavoite ja sisältö

Inbound rekrytointi -verkkovalmennuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistuja inbound rekrytoinnin toimintamalliin sekä strategisella että käytännön tasolla, ja laajentaa rekrytoijan käsitystä siitä, minkälaisin keinoin perinteisempää rekrytointiprosessia voitaisiin laajentaa rekrytointionnistumisen maksimoimiseksi.

Verkkovalmennuksessa keskitytään erityisesti hakijan polun alkupäähän: inbound rekrytointimarkkinointiin ja liidien hoivaamiseen.

Verkkovalmennuksen alustava sisältö:

  • Inbound rekrytoinnin perusteet
  • Inbound rekrytointi strategisella tasolla
  • Inbound rekrytointimarkkinointi
  • Inbound liidien hoivaaminen
  • Inbound rekrytointi -prosessin tyypillinen työkalupakki
  • Inbound rekrytoinnin tehtävät ja roolitukset
  • Inbound rekrytointi -prosessi ja sen tavoitteet

Verkkovalmennukseen osallistuvat kutsutaan verkkovalmennuksen alkaessa  sisäpiiriin, jossa Eminen Susanna Rantanen ja ryhmän jäsenet voivat käydä keskustelua ja vaihtaa ajatuksia inbound rekrytoinnin kehittämisestä ja toteuttamisesta. 

Verkkovalmennuksen hinta:

Hintatiedot päivitetään pian

SEURAA VALMENNUSKALENTERIA >>