HR Somessa – Linkedin ja Twitter vasta-alkajille

HR Somessa – Linkedin ja Twitter vasta-alkajille

Ei valmennuksia tällä hetkellä.

Sosiaalinen media on paras ”työväline”, mitä henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelevät ovat koskaan saaneet käyttöönsä! Se tarjoaa meille HR-ammattilaisille kustannustehokkaan väylän sekä monipuolisia keinoja tavoittaa ja vaikuttaa talent-yleisöömme.

Tässä valmennuksessa pureudutaan siihen, miten me HR-ammattilaiset voimme hyödyntää Linkediniä ja Twitteriä HR-työssämme. Valmennus on tarkoitettu sosiaalisen median vasta-alkajille ja keskittyy peruskäyttötaitojen hiomiseen – HR-ammattilaisen vinkkelistä.

Valmennuksen tavoite ja sisältö

Valmennuksen tavoitteena on rohkaista HR-ammattilaisia ottamaan Linkedin ja Twitter henkilökohtaiseen työkäyttöön. Valmennuksen pääasiallinen sisältö:

  • Linkedin ja Twitter – medioiden perusluonteet ja erot
  • Profiilien luominen
  • Perusominaisuudet ja käyttäminen HR-tehtävissä sekä henkilökohtaisesti HR-ammattilaisena
  • Ensiaskeleet Linkediniin ja Twitteriin HR-roolissa
  • Kysymyksiä & vastauksia

Kenelle valmennus sopii?

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle HR-ammattilainen, joka kaipaat rohkaisua ja ohjeistusta Linkedinin ja Twitterin käyttöönottamiseksi. Käsittelemme medioita pääasiassa HR-ammattilaisen näkökulmasta. 

Valmennusryhmä ja työskentelytapa

Valmennus toteutetaan 6-8 hengen pienryhmässä ja edellyttää interaktiivista osallistumista. Profiilien luomiseen ja harjoitteluun tarvitaan oma kone ja älypuhelin. Varmistathan, että sinulla on koneella ja puhelimessa valmiina käyttöön otettava profiilikuva. Tähän sopii peruskasvokuva. 

Valmennuksen hinta

350 € + alv. 

Valmennuksen toteutuminen edellyttää vähintään 6 henkilön osallistumisen. Toteutumisen vahvistetamme osallistujille 7 vuorokautta ennen valmennuspäivää. Alle 7 vuorokautta ennen valmennusta tehdyistä peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen tähän valmennukseen

Ei valmennuksia tällä hetkellä.

 

Muut valmennuksemme

Katso täältä ajantasainen valmennuskalenterimme >>

Valmennuspaikka

Valmennus pidetään Eminen toimistolla osoitteessa Vilhonvuorenkatu 11 B 10, Helsinki.

Metro: Sörnäisten asema

Raitiovaunut ja linja-autot: Hämeen kurvi

Pysäköinti: Kadunvarsi (maksullinen)

*) Tämä valmennus ei sovellu konsulteille, jotka myyvät rekrytoinnin tai työnantajakuvan kehittämisen palveluita muille yrityksille. Mikäli olet kiinnostunut sellaisesta valmennuksesta, ole yhteydessä meihin experience(at)emine.fi.