Hakijakokemuspaja

HAKIJAKOKEMUSPAJA

HAKIJAKOKEMUSPAJA 

Seuraava hakijakokemuspaja tulossa syksyllä!

 

Mitä hyvä hakijakokemus tarkoittaa ja mikä kaikki vaikuttaa hakijakokemuksiin? Mihin hakijakokemus vaikuttaa?

Hakijakokemusten syntyminen käynnistyy jo paljon ennen työpaikkailmoituksen julkaisemista ja rekrytointiprosessin käynnistymistä. Huonot kokemukset kiirivät ääntä nopeammin läpi sosiaalisen median. Hakijakokemukset vaikuttavat yrityksen maineeseen ja mielikuvaan, ja koko vahvistavat tai heikentävät yritysbrändiä ja sen työnantajabrändiä.

Hakijakokemuspajan tavoite ja sisältö

Tässä työpajan muodossa toteutettavassa valmennuksessa ideoidaan osallistuvan ryhmän kanssa hakijakokemuksen kehittämisen ja parantamisen keinoja. Hakijakokemuspajan päätteeksi osallistujalla on takataskussaan korillinen ajatuksia, keinoja, ideoita ja yhteisiä näkemyksiä sitä, mitä hyvä hakijakokemus tarkoittaa ja miten sitä sekä kehitetään, mitataan että se varmistetaan. 

  • Alustus: Hakijapolku ja hakijakokemusten tyypilliset lähteet, hakijakokemus nuoren ammattilaisen ja kokeneen konkarin näkökulmista
  • Ideointityöpaja: Hakijakokemusten kehittäminen

Kenelle hakijakokemuspaja sopii?

Tämä työpaja on tarkoitettu yrityksen omasta hakijakokemuksesta ja sen kehittämisestä vastaaville asiantuntijoille ja esimiehille.

Valmennusryhmä ja työskentelytapa

Työpajan ideaali osallistujamäärä on 6-8 henkilöä ja paikan lunastaminen on lupaus aktiivisesta ja vuorovaikutteisesta osallistumisesta.  

Valmennuksen hinta

390 € + alv. 

Työpajan toteutuminen edellyttää vähintään 6 henkilön osallistumisen. Toteutuminen vahvistetaan osallistujille 7 vuorokautta ennen valmennuspäivää. Alle 7 vuorokautta ennen valmennusta tehdyistä peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta. Peruutus tulee tehdä viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen tähän valmennukseen

Seuraava hakijakokemuspaja tulossa syksyllä!

 

Työpajan fasilitaattorit

Hakijakokemuspaja EmineTämän työpajan alustaa ja fasilitoi Eminen hakijakokemus-ekspertit Siiri Laaksonen ja Timo Launonen. Siiri ja Timo laittavat työpajan ajaksi päähän työnhakija-hatut ja tuovat sekä nuoremman että kokeneemman työnhakijan perspektiivin ideariiheen.

Valmentavaan työpajaan osallistuvilla on ainutlaatuinen tilaisuus kysyä, sparrata, testata ja hyödyntää Siirin ja Timon kokemuksia työnhakijan näkökulmasta.

 

Muut valmennuksemme

Katso täältä ajantasainen valmennuskalenterimme >>

Valmennuspaikka

Valmennus pidetään Eminen toimistolla osoitteessa Vilhonvuorenkatu 11 B 10, Helsinki.

Metro: Sörnäisten asema

Raitiovaunut ja linja-autot: Hämeen kurvi

Pysäköinti: Kadunvarsi (maksullinen)