Vaikuttava Työnantajabrändi – Strategiavalmennus

Opi tekemään yrityksellenne oma

VAIKUTTAVA TYÖNANTAJABRÄNDI
-STRATEGIA

Mistä on kyse?

Seuraava valmennus pidetään Helsingissä 30.1.2020 klo 8:30-16

Eminen Susannan kehittämä Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -konsepti on ainutlaatuinen työnantajabrändäyksen konsepti, jossa keskitytään nimenomaan kilpailukentästä erottuvaan työnantajabrändin rakentamiseen. Vaikuttava Työnantajabrändi©️ eroaa perinteiseksi mielletystä työnantajakuvan kehittämisestä radikaalisti.

Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -konsepti ja sen markkinoinnin metodi on kehitetty nimenomaan digitaalisen aikakauden lähtökohdista. Koko toimintamalli hyödyntää vuosikymmenten ajan tieteellisesti testattuja vaikuttavan ja vakuuttavan markkinointiviestinnän tekniikoita. Kun rakennat työnantajabrändiä systemaattisesti tämän konseptin mukaan, tulet varmuudella saavuttamaan tuloksia.

Kenelle?

Tämä strategiavalmennus on tarkoitettu sinulle, joka vastaat organisaationne työnantajabrändistä (employer brand) ja siihen liittyvästä markkinointiviestinnästä. Sinulle on ammatillisesti tärkeää johtaa ja toteuttaa työnantajabrändin rakentamista tavoitteellisesti ja tuloksellisesti, ja kaipaat tähän työhön selkeää struktuuria. Aiemmat osallistujat suosittelevat osallistumaan tähän valmennukseen HR & markkinointiviestintä -työparina.

Mitä saat?

Testatun, toimivan ja työtäsi ohjaavan strategiakehikon käyttöösi.

Vaikuttava työnantajabrändi strategiavalmennus - palaute ja sparrausMonipuolisen ja syväluotaavan sysäyksen todelliseen employer brandingiin sekä pienryhmässä tapahtuvan sparrauksen ja ajatusten vaihdon.

Vaikuttava työnantajabrändi strategiavalmennus - tuloksetStrategiasi valmistumisen jälkeen pystyt käynnistämään tavoitteellisen ja tuloksia tuottavan
Vaikuttavan Työnantajabrändin rakentamisen.

Mitä aiemmat osallistujat sanovat?
Nina Uhlenius Gapps

Nina Uhlenius

Head of People & Culture, Gapps

Kiitos energisoivasta setistä! Tämä valmennus selkeytti termejä ja koko employer branding -kenttää todella paljon! Pieni ryhmä mahdollisti keskustelun ja ajatusten vaihdon.

Tanja Kanerva

Tanja Kanerva

(silloinen) Recruiting Manager, Lehto Group Oyj

Tässä valmennuksessa käy ilmi valmentajan huikea asiantuntemus ja osallistujien upea huomioiminen kaikessa valmennusta edeltävässä, sen aikaisessa ja sen jälkeen tapahtuvassa viestinnässä. Asia on hivelevän mielenkiintoinen, valmennussetti todella laaja, ja siksi myös raskas. Kokonaisuuden omaksuminen vaatii jälkipureskelua.

vaikuttava työnantajabrändi strategiavalmennus sitaattikuva

Valeria Bogdanova

Administrative Assistant, Varian Medical Systems

Oli ihana seurata, miten helpolta ja itsestään selvältä Susanna sai koko teeman kuulostamaan! Työnantajabrändistrategian tärkeys yritykselle tuli selkeästi esille. Kokonaisuudessaan loistava paketti ja mahtava mahdollisuus uuden oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Iso kiitos Susanna sinulle! Oli mahtavaa nähdä, miten intohimoisesti ja perinpohjaisesti kerrot ja selität kaiken.

Valmentajasi

Susanna Rantanen

Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -konseptin kehittäjä

Eminen co-founder ja toimitusjohtaja Susanna Rantasella on 18 vuoden kokemus kasvuyritysten strategiaa tukevan johtamiskulttuurin, rekrytoinnin ja HR-markkinoinnin kehittämisestä. Ryhdyttyään yrittäjäksi vuoden 2010 alussa, Susanna on rakentanut suomalaista HR-markkinointikenttää visionäärisesti. Erityisesti tech-toimialalla häntä pidetään modernin rekrytoinnin ja työnantajabrändäyksen edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä. Ainoana alan toimijana Suomessa hän on jakanut aktiivisesti näkemyksiään, kokemuksiaan ja osaamistaan vastikkeetta HR-markkinoinnista kiinnostuneille. Hänen näkemyksiään on kirjoitettu auki lukuisiin graduihin ja kirjoihin.

Valmentajana Susanna on energinen ja innostava. Hänen saamansa valmennuspalautteet korostavat kerta toisensa jälkeen hänen syvää asiantuntemustaan ja inspiroivaa otettaan osallistujien HR-markkinointiymmärräyksen kirkastamiseksi. Hänen valmennuksestaan ei voi olla saamatta uusia näkemyksiä ja ideoita tavoitteelliseen ja tulokselliseen työnantajabrändin rakentamiseen.

Kysy Susannalta lisätietoja valmennuksesta >>

Kuuntele Susannan Vaikuttava Työnantajabrändi -podcastia >

Verkostoidu Susannan kanssa Linkedinissä >>

Valmennuksen sisältö & hinta

Tässä valmennuksessa opit määrittelemään yrityksenne työnantajabrändille:

 • Liiketoimintastrategiaanne tukevan vision ja tavoitteet
 • Key Performance Indikaattorit (KPI) sekä tavoitteiden saavuttamista seuraavat mittarit
 • Strategiset kohdesegmentit sekä niitä koskevat mahdolliset alatavoitteet
 • Työnantajabrändinne kilpailukentästä erottavat kattoteemat ja tavoiteltavat mielikuvat
 • Kohdesegmenttien mukaiset markkinoinnin kanavat ja mediat

Tämän valmennuksen jälkeen:

 • Ymmärrät, mistä työnantajabrändin rakentamisessa on oikeasti kyse.
 • Sinulla on työsi tukena testatusti toimiva strategiakehikko sekä Eminen Vaikuttava Työnantajabrändi Coachien sparraustuki strategian valmiiksi saattamiseen.

Valmennuksen hinta

1250 € + alv / osallistuja.

Hinta sisältää:

 • Valmennuksen ennakkotehtävät ja ennakkomateriaalit
 • Koko päivän valmennuksen (8:30-16)
 • Lounaan ja energiaa ylläpitävät välipalat
 • Ainutlaatuisen, Eminen Susannan kehittämän Vaikuttava Työnantajabrändi -strategiakehikon.
 • Pääsyn suljettuun Facebookissa toimivaan Vaikuttava Työnantajabrändi -strategiaryhmään (jäsenyys ryhmässä kytketty valmennuksen maksaneeseen yritykseen.)

Valmennuspaikka

Valmennus pidetään Helsingin ydinkeskustassa tai ydinkeskustan tuntumassa. Paikka varmistuu osallistujamäärän vahvistuttua. Ilmoitamme valmennuspaikan osallistujille henkilökohtaisesti.

Ilmoittautumisohjeet ja ehdot

Ilmoittautuminen tähän valmennukseen tapahtuu alla olevasta linkistä.

 • Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.1.2020. Ilmoittautuminen sulkeutuu klo 21.
 • Ilmoittautuminen on sitovaa 16.1.2020 klo 21 jälkeen.
 • Valmennukseen osallistujan voi vaihtaa myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen siitä valmentajalle ilmoittamalla.
 • Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella sen jälkeen suoraan valmentajalta.
 • Valmennuksen toteutuminen edellyttää valmennuksen järjestäjän päättämän minimiosallistujamäärän toteutumisen.
 • Valmennus vahvistetaan ilmoittautuneille viimeistä ilmoittautumispäivää seuraavalla viikolla.
 • Emme tarjoa tätä valmennusta vastaavia palveluita tarjoaville konsulteille / yrityksille. Kysy meiltä räätälöityjä HR-markkinoinnin koulutuksia konsultointiyritysten tarpeisiin.

Susannan yhteystiedot >>