Vaikuttava Työnantajabrändi – Strategiavalmennus

Opi tekemään yrityksellenne oma

VAIKUTTAVA TYÖNANTAJABRÄNDI
-STRATEGIA

Mistä on kyse?

Seuraava valmennus pidetään Helsingissä 30.1.2020 klo 8:30-16. 
Ilmoittautuminen on sulkeutunut.
Kysy Susannalta voiko valmennukseen vielä ilmoittautua >>

 

Ilmoittaudu 2.9.2020 Helsingissä pidettävään valmennukseen täällä >>

 

Haluatko siirtyä ad hoc  HR-markkinoinnista ja yksittäisistä kampanjoista suunnitelmallisempaan ja pitkäjänteisempään työnantajakuvan tai jopa työnantajabrändin kehittämiseen?

Kehittämäni Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -metodi tarjoaa sinulle johdonmukaisen toimintamallin sisältömarkkinointipohjaiseen työnantajakuvan kehittämiseen tai tarvittaessa jopa kilpailukentästä erottuvan työnantajabrändiaseman rakentamiseen. 

Metodi hyödyntää vaikuttavuuden aikaansaamisessa vuosikymmenten ajan tieteellisesti testattuja markkinointiviestinnän tekniikoita. Kun rakennatte työnantajakuvaanne tai työnantajabrändiänne systemaattisesti tämän metodin mukaan, tulette varmuudella saavuttamaan tuloksia.

Kenelle?

Tämä päivän mittainen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka vastaat organisaationne työnantajakuvasta / työnantajabrändistä (employer brand) sekä siihen liittyvästä HR-markkinointiviestinnästä. Olet tottunut hyödyntämään sosiaalista mediaa esimerkiksi rekrytointimarkkinoinnissa, ja haluat seuraavaksi laajentaa HR-markkinoinnin toimia rekrytointimarkkinoinnin tavoittamattomissa oleviin osaajiin.

Mitä saat?

Testatun, toimivan ja työtäsi ohjaavan strategisen viitelehyksen käyttöösi. 
Voit itse päättää hyödynnätkö sitä vai tuunaatko siitä omanlaisesi.

Vaikuttava työnantajabrändi strategiavalmennus - palaute ja sparrausOpit työnantajakuvan ja työnantajabrändin erot voidaksesi varmistua juuri teille oikeasta keinosta. Opit, mitä strategiseen suunnitelmaan sisältyy ja saat esimerkkejä työsi tueksi.

Vaikuttava työnantajabrändi strategiavalmennus - tuloksetKun strateginen suunnitelmasi on valmis, voit turvallisin mielin käynnistää johdonmukaisen, tuloksia tuottavan työnantajakuvan tai työnantajabrändin rakentamisen.

Mitä aiemmat osallistujat sanovat?
Nina Uhlenius Gapps

Nina Uhlenius

Head of People & Culture, Gapps

Kiitos energisoivasta setistä! Tämä valmennus selkeytti termejä ja koko employer branding -kenttää todella paljon! Pieni ryhmä mahdollisti keskustelun ja ajatusten vaihdon.

Tanja Kanerva

Tanja Kanerva

(silloinen) Recruiting Manager, Lehto Group Oyj

Tässä valmennuksessa käy ilmi valmentajan huikea asiantuntemus ja osallistujien upea huomioiminen kaikessa valmennusta edeltävässä, sen aikaisessa ja sen jälkeen tapahtuvassa viestinnässä. Asia on hivelevän mielenkiintoinen, valmennussetti todella laaja, ja siksi myös raskas. Kokonaisuuden omaksuminen vaatii jälkipureskelua.

vaikuttava työnantajabrändi strategiavalmennus sitaattikuva

Valeria Bogdanova

Administrative Assistant, Varian Medical Systems

Oli ihana seurata, miten helpolta ja itsestään selvältä Susanna sai koko teeman kuulostamaan! Työnantajabrändistrategian tärkeys yritykselle tuli selkeästi esille. Kokonaisuudessaan loistava paketti ja mahtava mahdollisuus uuden oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Iso kiitos Susanna sinulle! Oli mahtavaa nähdä, miten intohimoisesti ja perinpohjaisesti kerrot ja selität kaiken.

Valmentajasi

Susanna Rantanen

Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -metodin kehittäjä

Eminen co-founder ja toimitusjohtaja Susanna Rantasella on 18 vuoden kokemus kasvuyritysten strategiaa tukevan johtamiskulttuurin, rekrytoinnin ja HR-markkinoinnin kehittämisestä. Ryhdyttyään yrittäjäksi vuoden 2010 alussa, Susanna on rakentanut suomalaista HR-markkinointikenttää visionäärisesti. Erityisesti tech-toimialalla häntä pidetään modernin rekrytoinnin ja työnantajabrändäyksen edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä. Ainoana alan toimijana Suomessa hän on jakanut aktiivisesti näkemyksiään, kokemuksiaan ja osaamistaan vastikkeetta HR-markkinoinnista kiinnostuneille. Hänen näkemyksiään on kirjoitettu auki lukuisiin graduihin ja kirjoihin.

Valmentajana Susanna on energinen ja innostava. Hänen saamansa valmennuspalautteet korostavat kerta toisensa jälkeen hänen syvää asiantuntemustaan ja inspiroivaa otettaan osallistujien HR-markkinointiymmärräyksen kirkastamiseksi. Hänen valmennuksestaan ei voi olla saamatta uusia näkemyksiä ja ideoita tavoitteelliseen ja tulokselliseen työnantajabrändin rakentamiseen.

Kysy Susannalta lisätietoja valmennuksesta >>

Kuuntele Susannan Vaikuttava Työnantajabrändi -podcastia >

Verkostoidu Susannan kanssa Linkedinissä >>

Valmennuksen sisältö & hinta

Tässä valmennuksessa opit muun muassa:

 • Mikä on työnantajakuvan kehittämisen ja työnantajabrändin rakentamisen ero, ja mistä tietää kumpi kannattaa teille valita?
 • Mitä asioita tämän tyyppiseen strategiaan ylipäätään odotetaan kuuluvan?
 • Mitä eroa on tavoitteella ja mittarilla, ja minkälaisia tavoitteita ja mittareita strategiaan valitaan?
 • Mikä on KPI, eli Key Performance Indikaattori, miten se eroaa tavoitteista ja mittareista, ja mitä se tekee strategiassa?
 • Mitä eroa on rekrytoinnin ja työnantajakuvan / työnantajabrändin kohderyhmillä ja miten strategiaan valitaan kohderyhmiä?
 • Mikä on moderni työnantajalupaus, tarvitaanko sitä ylipäätään ja mitä muita viestejä strategiaan kannattaa määrittää?
 • Mitä tarkoittaa työnantajabrändin asemointi tai positiointi ja miten sellainen määritellään?
 • Mikä on markkinoinnin funnel ja millä perusteella tiedän valitsevani oikeat kanavat ja mediat?

Tämän valmennuksen jälkeen:

 • Ymmärrät, mistä työnantajakuvan / työnantajabrändin kehittämisessä on kyse.
 • Tiedät, miten tehdään strategia, joka kelpaa pomollesikin.
 • Sinulla on työsi tukena testatusti toimiva strategiakehikko sekä Eminen Vaikuttava Työnantajabrändi Coachien sparraustuki strategian valmiiksi saattamiseen.

Valmennuksen hinta

1250 € + alv / osallistuja.

Hinta sisältää:

 • Valmennuksen ennakkotehtävät ja ennakkomateriaalit
 • Koko päivän valmennuksen (8:30-16)
 • Lounaan ja energiaa ylläpitävät välipalat
 • Ainutlaatuisen, Eminen Susannan kehittämän Vaikuttava Työnantajabrändi -strategiakehikon.
 • Pääsyn suljettuun Facebookissa toimivaan Vaikuttava Työnantajabrändi -strategiaryhmään (jäsenyys ryhmässä kytketty valmennuksen maksaneeseen yritykseen.)

Valmennuspaikka

Valmennus pidetään Helsingin ydinkeskustassa tai ydinkeskustan tuntumassa. Paikka varmistuu osallistujamäärän vahvistuttua. Ilmoitamme valmennuspaikan osallistujille henkilökohtaisesti.

Ilmoittautumisohjeet ja ehdot

Ilmoittautuminen tähän valmennukseen tapahtuu alla olevasta linkistä.

 • Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.1.2020. Ilmoittautuminen sulkeutuu klo 21.
 • Ilmoittautuminen on sitovaa 16.1.2020 klo 21 jälkeen.
 • Valmennukseen osallistujan voi vaihtaa myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen siitä valmentajalle ilmoittamalla.
 • Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella sen jälkeen suoraan valmentajalta.
 • Valmennuksen toteutuminen edellyttää valmennuksen järjestäjän päättämän minimiosallistujamäärän toteutumisen.
 • Valmennus vahvistetaan ilmoittautuneille viimeistä ilmoittautumispäivää seuraavalla viikolla.
 • Emme tarjoa tätä valmennusta vastaavia palveluita tarjoaville konsulteille / yrityksille. Kysy meiltä räätälöityjä HR-markkinoinnin koulutuksia konsultointiyritysten tarpeisiin.

Susannan yhteystiedot >>