Vaikuttava Työnantajabrändi -strategia workshop

VAIKUTTAVA TYÖNANTAJABRÄNDI©️ -STRATEGIA

VAIKUTTAVA TYÖNANTAJABRÄNDISTRATEGIA©️

VALMENTAVA WORKSHOP OMAN STRATEGIAN LAATIMISEEN

Ilmoittaudu to 12.9.2019 klo 8:30-16 tapahtuvaan valmentavaan workshopiin viimeistään pe 23.8.2019 klo 12 tästä >>

Työnantajabrändin kehittämisen mahdollisuudet ovat monipuolistuneet, tehostuneet ja rikastuneet valtavasti digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median aikakaudella. Eminen Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -konsepti ja markkinoinnin metodi on kehitetty moderneille kasvuyrityksille, jotka haluavat rakentaa todella tehokkaan ja arvoa tuottavan työnantajabrändin sosiaalista mediaa ja sisältömarkkinoinnin keinoja hyödyntäen.

Valmentavan workshopin tavoite ja sisältö

Tämän valmentavan workshopin tavoitteena on ohjata ja opastaa osallistujat määrittämään oma Vaikuttava Työnantajabrändi -strategia edustamansa yrityksen työnantajabrändin rakentamisen tueksi. Valmennuspäivän aikana käydään läpi muun muassa:

  • Miten sosiaalinen media on muuttanut työnantajakuvan rakentamista?
  • Miksi ns. perinteinen työnantajabrändin rakentaminen ei ole enää niin tehokasta?
  • Mikä on Vaikuttava Työnantajabrändi -konsepti©️ ja markkinoinnin metodi?
  • Mitä Vaikuttavan Työnantajabrändin rakentaminen vaatii sitä kehittävältä organisaatiolta?
  • Workshop-osio: Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -strategian määritystyö omaan organisaatioon.

Huom! Workshop-osion tuotoksena syntyvä strategia edellyttää todennäköisesti osallistujalta lisäselvityksiä ja viimeistelyä valmentavan työpajan jälkeen. Osallistujat kutsutaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa osallistujat voivat jatkaa strategiatyöhön liittyvää keskustelua sekä keskenään että Eminen asiantuntijoiden kanssa.

Kenelle valmennus sopii?

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, joka vastaat organisaationne työnantajabrändistä ja haluat määrittää yrityksellenne ketterän, sosiaalista mediaa ja sisältömarkkinointia systemaattisesti hyödyntävän työnantajabrändistrategian Eminen Vaikuttava Työnantajabrändi -konseptin mukaan. 

Valmennusryhmä ja työskentelytapa

Valmentava workshop sisältää pienryhmässä tapahtuvan valmennusosion sekä oman strategian laatimista koskevan workshop-osion. Osallistujat saavat noin viikkoa ennen valmennuspäivää kaksi strategiatyötä valmistelevaa ennakkotehtävää.

Valmentavan workshopin hinta

1250 € + alv. 

Hinta sisältää valmentavan workshopin, lounaan, valmistelevien ennakkotehtävien ohjauksen sekä jäsenyyden suljettuun Vaikuttava Työnantajabrändi -strategian ohjausryhmään Facebookissa. Jäsenyys on henkilökohtainen ja kytketty strategian kohteena olevaan yritykseen.
 
Valmennuksen toteutuminen edellyttää valmennuksen järjestäjän päättämän minimiosallistujamäärän. Toteutuminen vahvistetaan osallistujille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisellä viikolla.
 
Ilmoitautumisen viimeinen päivä on 23.8.2019 klo 12. Sen jälkeen ilmoittautuminen on sitovaa. Valmennukseen osallistujan voi vaihtaa siitä valmentajalle ilmoittamalla myös 23.8.2019 jälkeen.

Tarvitsetko täsmäsparrausta Vaikuttava Työnantajabrändi -strategianne edistämiseen?

Osa valmentavan työpajan osallistujista on hyödyntänyt erillistä 2 h sparrausta juuri oman työnantajabrändistrategian laatimisen tueksi. Tämä on koettu hyödylliseksi lisäpalveluksi pian strategiapajan jälkeen.
 
Valmennuksen osallistujille 2 h strategiasparraus erityishintaan 1000 € + alv. 
Mikäli olet kiinnostunut tästä, ilmaise kiinnostuksesi ilmoittautumistietolomakkeen lisätiedot-osiossa. 
 

Ilmoittautuminen tähän valmennukseen

Ilmoittaudu to 12.9.2019 klo 8:30-16 tapahtuvaan valmentavaan workshopiin viimeistään pe 23.8.2019 klo 12 tästä >>

Susanna Rantanen Emine - kuva William OeschValmentaja

Eminen co-founder ja toimitusjohtaja Susanna Rantanen on energinen ja innostava valmentaja ja fasilitaattori. Hän on myös Vaikuttava Työantajabrändi -konseptin kehittäjä ja vetänyt lukuisia Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -strategiatyöpajoja asiakkaille.

Susannaa pidetään modernin rekrytoinnin suunnannäyttäjänä ja “HR-innovaattorina”. Hänen näkemyksiään on kirjoitettu auki myös moniin graduihin, lopputöihin ja kirjoihin. Susannan valmennuksesta ei voi olla saamatta uusia näkemyksiä ja ideoita työnantajabrändin rakentamiseen modernein keinoin!

Valmennuspaikka

Valmennus pidetään Helsingin keskustassa. Paikka tarkentuu lähempänä ajankohtaa osallistujamäärän perusteella. Ilmoitamme osallistujille henkilökohtaisesti valmennuspaikan tarkemmat tiedot.

*) Tämä valmennus ei sovellu konsulteille, jotka myyvät rekrytoinnin tai työnantajakuvan kehittämisen palveluita muille yrityksille. Mikäli olet kiinnostunut sellaisesta valmennuksesta, ole yhteydessä meihin experience(at)emine.fi.