Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

Vaikuttava Työnantajabrändi -strategiavalmennus

VAIKUTTAVA TYÖNANTAJABRÄNDI©️ -STRATEGIA

VAIKUTTAVA TYÖNANTAJABRÄNDISTRATEGIA©️ 

VALMENNUS, JOSSA PÄÄSET SISÄÄN VAIKUTTAVA TYÖNANTAJABRÄNDI -KONSEPTIIN JA KÄYNNISTÄT OMAN VAIKUTTAVA TYÖNANTAJABRÄNDI -STRATEGIAN LAATIMISEEN.

Ilmoittautuminen 12.9.2019 Vaikuttava Työnantajabrändi -strategiavalmennukseen on sulkeutunut. 

Kysy Susannalta peruutuspaikkaa susanna(at)emine.fi.

ILMOITTAUDU TO 30.1.2020 KLO 8:30-16 PIDETTÄVÄÄN VALMENNUKSEEN VIIMEISTÄÄN TO 16.1.2020 KLO 16:30 TÄSTÄ >>

Työnantajabrändin kehittämisen mahdollisuudet ovat monipuolistuneet, tehostuneet ja rikastuneet valtavasti digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median aikakaudella. Eminen Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -konsepti ja markkinoinnin metodi on kehitetty moderneille kasvuyrityksille, jotka haluavat rakentaa todella tehokkaan ja arvoa tuottavan työnantajabrändin sosiaalista mediaa ja sisältömarkkinoinnin keinoja hyödyntäen.

Mitä opit ja saat tästä valmennuksesta?

Jokainen osallistuja saa jo ennakkomateriaaleina Eminen Vaikuttava Työnantajabrändi -strategia pohjan. Valmennuspäivän aikana käydään huolellisesti läpi, miten pohja täytetään ja mitä jokainen kohta tarkoittaa.

Lisäksi opit muun muassa:

  • Mikä on strategian rooli ja hyöty työssäsi
  • Minkälaisia strategisia tavoitteita ja mittareita työnantajabrändille voi asettaa
  • Miten työnantajabrändille valitaan kohderyhmät
  • Miten työnantajakuva ja työnantajabrändi eroavat toisistaan
  • Miten työnantajakuvasta jatketaan brändiin ja oman työnantajaposition vahvistamiseen kilpaillussa markkinassa

Puhumme myös markkinoinnin muutosten vaikutuksista osaajien tavoittamiseen ja puolelle voittamiseen, miksi rekrytointipainotteinen tekeminen ei riitä enää osaajapulasta kärsiville yrityksille ja mitä Vaikuttavan Työnantajabrändin kehittäminen edellyttää sitä kehittävältä organisaatiolta.

Valmentavan workshopin tavoite ja sisältö

Tämän valmentavan workshopin tavoitteena on ohjata osallistujat Vaikuttava Työnantajabrändi -konseptin pariin ja opastaa osallistujat käynnistämään oman Vaikuttava Työnantajabrändi -strategian kuvaaminen edustamaansa yritykseen tai organisaatioon työnantajabrändin rakentamisen käynnistämiseksi.

Valmennuspäivänä osallistujat saavat oman strategiatyönsä edistämiseen tarvittavat tiedot ja tuen. On kuitenkin tärkeää huomioida, ettei strategia valmistu valmennuspäivän aikana. 

Valmennuksen osallistujat kutsutaan suljettuun, toistaiseksi Facebookissa pidettävään ryhmään, jossa osallistujat voivat jatkaa strategiatyöhön liittyvää keskustelua sekä keskenään että Eminen asiantuntijoiden kanssa.

Lisäksi tarjoamme osallistujille mahdollisuuden erityishintaiseen, henkilökohtaiseen strategiatyösparraukseen sovittuna ajankohtana valmennuksen jälkeen. Katso lisätiedot alempaa.

Kenelle valmennus sopii?

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, joka vastaat organisaationne työnantajabrändistä ja haluat määrittää yrityksellenne ketterän, sosiaalista mediaa ja sisältömarkkinointia systemaattisesti hyödyntävän työnantajabrändistrategian Eminen Vaikuttava Työnantajabrändi -konseptin mukaan. 

Valmennusryhmä ja työskentelytapa

Valmentava workshop sisältää pienryhmässä tapahtuvan valmennusosion sekä oman strategian laatimista koskevan workshop-osion. Määräaikaan mennessä ilmoittautuneet osallistujat saavat valmennuksen ja oman strategiatyön käyntiin saamisen kannalta tarpeelliset ennakkotehtävät noin 2 viikkoa ennen valmennuspäivää. 

Valmentavan workshopin hinta

1250 € + alv. 

Hinta sisältää valmentavan workshopin, lounaan, valmistelevien ennakkotehtävien ohjauksen sekä jäsenyyden suljettuun Vaikuttava Työnantajabrändi -strategian ohjausryhmään, joka toimii tällä hetkellä Facebookissa. Jäsenyys on henkilökohtainen ja kytketty strategian kohteena olevaan yritykseen.
 
Valmennuksen toteutuminen edellyttää valmennuksen järjestäjän päättämän minimiosallistujamäärän. Toteutuminen vahvistetaan osallistujille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisellä viikolla.
 
Ilmoittautumisen viimeinen päivä on 16.1.2020 klo 16. Sen jälkeen ilmoittautuminen on sitovaa. Valmennukseen osallistujan voi vaihtaa siitä valmentajalle ilmoittamalla myös 16.1.2020 jälkeen.

Tarvitsetko täsmäsparrausta Vaikuttava Työnantajabrändi -strategianne edistämiseen?

Osa valmentavan työpajan osallistujista on hyödyntänyt erillistä 2 h sparrausta juuri oman työnantajabrändistrategian laatimisen tueksi. Tämä on koettu hyödylliseksi lisäpalveluksi pian strategiapajan jälkeen.
 
Valmennuksen osallistujille 2 h strategiasparraus erityishintaan 1000 € + alv. 
Mikäli olet kiinnostunut tästä, ilmaise kiinnostuksesi ilmoittautumistietolomakkeen lisätiedot-osiossa. 
 

Ilmoittautuminen seuraavaan valmennukseen

ILMOITTAUDU TO 30.1.2020 KLO 8:30-16 PIDETTÄVÄÄN VALMENNUKSEEN VIIMEISTÄÄN TO 16.1.2020 KLO 16:30 TÄSTÄ >>

Valmentaja

Vaikuttava Työnantajabrändi strategiavalmennusEminen co-founder ja toimitusjohtaja Susanna Rantanen on energinen ja innostava valmentaja ja fasilitaattori. Hän on myös Vaikuttava Työantajabrändi -konseptin kehittäjä ja vetänyt lukuisia Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -strategiatyöpajoja asiakkaille.

Susannaa pidetään modernin rekrytoinnin suunnannäyttäjänä ja ”HR-innovaattorina”. Hänen näkemyksiään on kirjoitettu auki myös moniin graduihin, lopputöihin ja kirjoihin.

Susannan valmennuksesta ei voi olla saamatta uusia näkemyksiä ja ideoita työnantajabrändin rakentamiseen modernein keinoin!

Valmennuspaikka

Valmennus pidetään Helsingin keskustassa. Paikka tarkentuu lähempänä ajankohtaa osallistujamäärän perusteella. Ilmoitamme osallistujille henkilökohtaisesti valmennuspaikan tarkemmat tiedot.

*) Tämä valmennus ei sovellu konsulteille, jotka myyvät rekrytoinnin tai työnantajakuvan kehittämisen palveluita muille yrityksille. Mikäli olet kiinnostunut sellaisesta valmennuksesta, ole yhteydessä meihin experience(at)emine.fi.