Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

SELVITÄ HELPOSTI


URASIVUN VAIKUTTAVUUS

OLETTEKO PÄIVITTÄMÄSSÄ URASIVUJANNE?

Oletteko päivittämässä yrityksenne urasivuja? Mietittekö, mitä konkreettisia toimenpiteitä ja parannuksia urasivunne tarvitsevat vaikuttaakseen haluamallanne tavalla osaajakohdeyleisöihinne?

Mikäli pohditte, mitä konkreettisia tavoitteita, toimenpiteitä ja parannuksia urasivujenne päivittämisessä kannattaa ottaa huomioon, tilaa Eminen asiantuntijan tekemä Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi >>.

Minkälainen on hyvien urasivujen anatomia?

Hyvä urasivu vaikuttaa sivukävijään yrityksellenne ideaalilla tavalla. Passiivinen hakija löytää ruokaa sisältönälkäänsä. Aktiivinen hakija löytää vastaukset mielessään oleviin kysymyksiin. Kumpikin jättää jäljen vierailustaan. Vaikuttava urasivu konvertoi sivukävijän ennen pitkää rekrytoinnille liidiksi.

”Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi oli tosi kattava setti!
Se tarjoaa meillä hyviä eväitä sivujen kehittämiseen. Kiitos!” 

NÄIN SE TOIMII

URASIVUJEN VAIKUTTAVUUSANALYYSI

Tilaa Vaikuttavuusanalyysi

Aloita tilaamalla palvelu. Tilauslomakkeesta löydät tarvittavat tiedot. Tilauksen tekeminen vie sinulta vain 5 minuuttia.

Emine tekee Vaikuttavuusanalyysin

Toimitamme Urasivujenne Vaikuttavuusanalyysin teille tilauslomakkeessa ilmoitettuun sähköpostitse yhden työviikon kuluessa.

Toteuta vaikuttavuutta parantavat muutokset

Antamamme vaikuttavuuden parantamisehdotukset eivät edellytä ”mitään IT-hankkeita”. Pystytte todennäköisesti toteuttamaan ne itse verkkosivuvastaavan kanssa. 

TEETÄ KAVERILLA NOPEA URASIVUJENNE ”LUOLAMIESTESTI”

Pyydä jotakuta yrityksen ulkopuolista henkilöä selailemaan urasivujanne muutaman sekunnin ajan.

Kysy häneltä sen jälkeen selvisikö hänelle pikaselailun seurauksena:

#1 Minkälaisia töitä teillä tehdään?

#2 Minkä alan osaajien työnantaja olette?

#3 Pystyykö hän nimeämään jonkin vetovoimatekijänne?

#4 Miten hänen pitäisi toimia, jos hän haluaisi hakea teille töihin?

Mikäli hän ei oikein osaa vastata näihin kysymyksiin muutaman sivuvilkaisun jälkeen, todennäköisesti ei kukaan muukaan. Hyvät urasivut välittävät sivukävijälle nämä viestit muutamassa sekunnissa, sillä sen enempää emme tuntemattoman selaajan aikaa tule saamaan.

Tilaa Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi ja kerromme sinulle kuinka todennäköisesti arvokkaat sivukävijänne katoavat sekunneissa ilman selkeää työnantajakuvaa teistä.

MITÄ SAAN JA MITÄ MAKSAA?

URASIVUJEN VAIKUTTAVUUSANALYYSI

Eminen asiantuntijan tekemä Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi säästää aikaasi, selvittää urasivujenne nykytilan ja vaikuttavuuden sekä tarjoaa sinulle tärkeimmät kehitysehdotukset urasivujenne välittämien viestien vaikuttavuuden optimoimiseksi. 

Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi sopii sinulle, joka olet aloittamassa urasivujen päivitystyötä, mutta haluat varmistua siitä, että sivujen päivitystyö parantaa sivujen rekrytoinnille ja työnantajakuvalle tuottamaa arvoa.  

Hinta: 990 € + alv

Minkälainen on hyvien urasivujen anatomia?

Hyvä urasivu vaikuttaa sivukävijään yrityksellenne ideaalilla tavalla. Passiivinen hakija löytää ruokaa sisältönälkäänsä. Aktiivinen hakija löytää vastaukset mielessään oleviin kysymyksiin. Kumpikin jättää jäljen vierailustaan. Vaikuttava urasivu konvertoi sivukävijän ennen pitkää rekrytoinnille liidiksi.

EMINEN BLOGISSA JA PODCASTISSA

HUIKOPALAA URASIVUNÄLKÄÄN

3 asiaa, jotka löytyvät houkuttelevilta urasivuilta

Urasivujen tavoitteena on useimmiten nostattaa tietoisuutta yrityksestä työnantajana, tuottaa sivuvierailijalle hyvä kokemus sekä konvertoida hänet lopulta työnhakijaksi tai rekrytointiliidiksi. Tällainen työnhakijan polku ei kuitenkaan ala ihan mistä tahansa verkkosivukyhäelmästä, vaan parhaan onnistumisen edellytyksenä on huolellinen urasivusuunnitelma. Lue, mistä elementeistä koostuvat hyvät urasivut >>

Onko teillä hyvät urasivut (podcast #125)?

Urasivut ovat rekrytoinnille sama kuin yrityksen tuotteita ja palveluita koskevat verkkosivut myynnille. Urasivut ovat myös ainoa HR-markkinoinnin media, josta meillä on täysi kontrolli. Siksi urasivut kannattaa nostaa HR-markkinoinnin pääasialliseksi mediaksi... lue koko artikkeli tai kuuntele podcastina >>

Urasivut inbound rekrytoinnin tukena (podcast #62)

Tässä Vaikuttava Työnantajabrändi -podcastin jaksossa Susanna käsittelee yritysten urasivuja  ja erityisesti paljon rekrytoivien yritysten urasivuja. Susanna kertoo myös, mitkä 6 teknistä urasivujen ominaisuutta tukevat erityisesti inbound-rekrytointia. Lue artikkeli tai kuuntele podcastina >>

Huom! Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi ei sisällä urasivujen elementti- ja sisältösuunnitelmaa, tekstisuunnittelua tai sisällöntuotantoa. Nämä ovat erillisiä palveluita.  Vaikuttavuusanalyysi sisältää kartoituksen sivujen nykytilasta ja sen vaikuttavuudesta, sekä konkreettiset toimenpide-ehdotukset ja suunnan sivujen päivitystyön käynnistämiseen.