Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

OPI TEKEMÄÄN

Vaikuttava Työnantajabrändi -strategia yritykseenne

VERKKOKURSSI 

[TÄMÄ VALMENNUS SIIRTYY VERKKOYMPÄRISTÖÖN. LISÄTIETOJA TULOSSA.]
Ota strategisempi ote työnantajakuvanne kehittämisestä ja siirry Alituisen Ad Hocin piinasta suunnitelmalliseen työnantajakuvan kehittämiseen Susannan opastuksella.

MISTÄ ON KYSE

Vaikuttava Työnantajabrändi -metodiin pohjautuva strateginen suunnitelma

Eminen Susanna opettaa tällä verkkokurssilla sinulle, miten tehdään strateginen suunnitelma joko työnantajakuvan kehittämiseen tai varsinaisen työnantajabrändin rakentamiseen. Opit samalla, kumpi strategia – työnantajakuva vai työnantajabrändi  on yrityksenne tarpeisiin sopivampi.

Verkkokurssilla opetettava  strateginen suunnitelma pohjautuu Susannan kehittämään, ja varmuudella tulosta tuottavaan Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -metodiin. Metodin mukaan suunniteltu strategia avaa sinulle polun metodin muiden oppien sisäistämiseen, opiskelemiseen sekä  hyödyntämiseen.

Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -metodi hyödyntää vaikuttavuuden aikaansaamisessa vuosikymmenten ajan tieteellisesti testattuja markkinointiviestinnän tekniikoita, jotka soveltuvat erityisesti verkossa ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan sisältömarkkinointiin. Kun rakennatte työnantajakuvaanne tai työnantajabrändiänne systemaattisesti tämän metodin mukaan, tulette varmuudella saavuttamaan tuloksia.

OSALLISTUJIEN ARVIOITA VALMENNUKSESTA

Arviot perustuvat tämän verkkokurssin aiempaan offline-valmennuspäivään.

3,9/4,0

Osallistujien kokemus päivästä.

3,9/4,0

Valmennuksen sisältö.

3,9/4,0

Lisäarvo nykyiseen tehtävääni.

MITÄ SAAT?

Testatun, toimivan ja työtäsi ohjaavan strategisen kehikon. Voit itse päättää hyödynnätkö sitä vai tuunaatko siitä omanlaisesi.

Oivalluksia, oppia ja inspiraatiota ad hoc -toimintamallin kääntämiseksi suunnitellumpaan, miellyttävämpään ja onnistumisen tunteita todennäköisemmin tuottavaan tekemiseen.

Kutsun suljettuun strategiasparrausryhmään, jossa strategiatyösi tukeminen sekä strategiaosaamisesi karttuminen jatkuu samaan hintaan myös valmennuksen jälkeen.

”Konkreettinen, ytimekäs, vaikuttava, inspiroiva. Uskon, että tästä oli todellista hyötyä meille + tulevaisuuden minulle!”

Elina, HR Coordinator

KENELLE JA MIHIN TARPEESEEN?

AD HOCISTA SUUNNITELMALLISEEN TEKEMISEEN

Tämä verkkokurssi on ideaali sinulle, joka olet joko jo pääasiallisessa vastuussa yrityksenne työnantajakuvan kehittämisestä ja/tai työnantajabrändin rakentamisesta, tai haluat kasvattaa ja kehittää osaamistasi saadaksesi työnantajakuvastanne päävastuunkantajan. 

Olet ison kuvan ihmisiä, ja haluat saada tukevan otteen työnantajakuvan kehittämisen kokonaisuudesta. Sinulla on tarve päästä eroon jatkuvan ad hocin piinasta, ja luoda työnantajakuvan kehittämiselle selkeät prosessit ja toimintamallit. Olet kiinnostunut tavoitteellisesta työstä, jota on mahdollisuus mitata, seurata, analysoida ja optimoida. 

VALMENTAJA

SUSANNA RANTANEN

Eminen Susanna on Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -metodin kehittäjä ja siksi paras valmentaja opettamaan metodin mukaisia oppeja.

Olet hyvissä käsissä Susannan valmennuksissa, sillä Susannan saamat valmennuspalautteet korostavat kerta toisensa jälkeen hänen kovaa asiantuntemustaan, inpiroivaa valmennustyyliään sekä innostusta herättävää otetta osallistujien HR-markkinointiymmärryksen kirkastamisessa.

Tiesitkö, että Susanna käyttää tätä samaa metodia ja sen mukaisia oppeja edelleen sekä oman asiantuntijabrändinsä että myös Eminen yritysbrändin ja Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -tuotebrändin rakentamisessa ja ylläpitämisessä? Hän testaa myös aktiivisesti uusia tapoja, menetelmiä ja malleja voidakseen päivittää ja pitää metodia ajantasalla sosiaalisten medioiden ja digitaalisen markkinoinnin kehittyessä.

 

Verkostoidu Susannan kanssa Linkedinissä ja kysy lisää tästä valmennuksesta >>

”Tässä valmennuksessa käy ilmi valmentajan huikea asiantuntemus sekä osallistujien upea huomioiminen kaikessa valmennusta edeltävässä, sen aikaisessa ja sen jälkeen tapahtuvassa viestinnässä. Asia on hivelevän mielenkiintoinen ja valmennussetti laaja.”

Tanja, rekrytointipäällikkö

VERKKOKURSSIN SISÄLTÖ & HINTA

”SOPIVA YHDISTELMÄ TEORIAA JA KONKRETIAA”

Tämä valmennus toteutetaan verkkokurssina online-ympäristössä. Valtaosa kurssin sisällöstä toteutetaan itseopiskeluna. Verkkokurssin ohjattu osuus aikataulutetaan syksylle 2020, mutta osallistuja voi käydä kurssimateriaalin läpi myös täysin omassa aikataulussaan. Tällöin hän jää paitsi ainostaan ohjatusta sisällöstä.

Opit tällä verkkokurssilla, mistä digitaalisen aikakauden työnantajakuvan kehittämisessä ja työnantajabrändin rakentamisessa on kyse, miten moderni työnantajakuvan kehittäminen eroaa perinteisestä työnantajakuvan kehittämisestä, ja mitä mahdollisuuksia nimenomaan Vaikuttava Työnantajabrändi©️ tarjoaa yrityksellenne.

Opit muun muassa:

 • Miten työnantajakuva eroaa työnantajabrändistä, ja mistä tiedät kumpi on teille oikea strateginen toimenpide?
 • Mitä tämän tyyppisen strategian odotetaan sisältävän?
 • Mitä tavoitteita ja mittareita strategiaan voi valita?
 • Mitä eroa ylipäätään on tavoitteilla, mittarilla ja KPI:llä?
 • Miten valitaan strategisia kohderyhmiä?
 • Mitä kaikkia viestejä strategiatasolla valitaan ja miten?
 • Mitä tarkoittaa työnantajabrändin asemointi, ja miten sellainen määritetään?
 • Mikä on markkinoinnin funnel, ja millä perusteella tiedän valitsevani oikeat kanavat ja mediat?

HUOM! Kurssimoduulit ja tarkempi sisältö sekä aikataulu päivittyy tähän lähiaikoina.

Verkkokurssin hinta:

HINTA PÄIVITETÄÄN TÄHÄN LÄHIAIKOINA.

 

”Valmennuksessa pureudutaan asiaan todella konkreettisella tasolla ja rakennetaan paikan päällä omaa strategiaa.”

Osallistuja

LISÄTIEDOT JA EHDOT

Tutustuthan alla oleviin lisätietoihin ja ilmoittautumisehtoihin:

  • Tämä verkkokurssi toteutetaan verkossa pääasiassa itseopiskelumuodossa. Kurssille ilmoittautuneet ja kurssimaksun suorittaneet opiskelijat saavat kurssimateriaalin linkit kurssin alettua.
  • Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu tällä sivulla olevan ilmoittautumislinkin kautta Lyytissä.
  • Kurssi on maksullinen ja maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä luottokortilla tai verkkopankissa. Saat Lyytistä ladattavan kuitin todisteena maksusuorituksesta.
  • Kurssille osallistumista ei ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle.
  • Mikäli olet estynyt osallistumaan kurssille sen alkaessa, kurssimateriaalit ovat käytössäsi vähintään yhden kalenterivuoden.
  • Kurssimaksu on henkilökohtainen ja koskee kurssille ilmoittautumistiedoissa ilmoitetun henkilön osallistumista kurssille.
  • Kurssille ilmoittautuminen on voimassa rajoitetun ajan. Ilmoittautumisaika ilmoitetaan tällä sivulla. Kun kurssille ilmoittautuminen päättyy, voit jättää yhteystietosi seuraavan kurssiajankohdan odotuslistalle. Odotuslistan linkki päivitetään tälle sivulle tämän kurssin ilmoittautumisajan päätyttyä.
  • Kurssimateriaali on tarkoitettu ainostaan kurssille ilmoittautuneen opiskelijan henkilökohtaiseen käyttöön.
   • Mikäli kurssin maksaja on eri kuin ilmoittautunut opiskelija, maksajan tulee huomioida, että kurssimateriaalia saa käyttää ainoastaan kurssille ilmoittautunut opiskelija, ja että oikeus kurssimateriaaliin koskee ainostaan ilmoittautunutta opiskelijaa.
  • Materiaalien kaikki oikeudet pidätetään. Copyright Employee Experience Agency Emine Oy Ltd ja Susanna Rantanen.
   • Opiskelijalla ei ole lupaa kopioida saamiaan sisältöjä, kurssimateriaaleja tai metodia omiin kaupallisiin tarkoituksiin.
   • Kurssimateriaaleja ja materiaalilinkkejä ei ole lupaa kopioida, jakaa eteenpäin tai tallentaa esimerkiksi koko organisaation käyttöön sellaisenaan, muokattuna, kopioituna tai muunneltuna.
   • Kurssimateriaalien väärinkäyttö johtaa toimenpiteisiin ja saattaa synnyttää korvausvelvoitteen. Korvausvelvoitteesta vastaa viime kädessä opiskelija itse.