Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

Emine toivottaa sinulle hyvää joulua. On aika rauhoittua joulun viettoon ja vetää hetki henkeä ennen vauhdikkaana alkavaa uutta vuotta.

Minä (Susanna) jäin jouluvapaalle jo tällä viikolla. Palaan töihin 7.1.2019. Leon työviikko on pakattu ääriään myöden torstaille saakka. Perjantaista alkaen myös Leo sulkee puhelimen ja tietokoneen, ja rauhoittuu joulun viettoon. Leon saa kiinni taas uuden vuoden jälkeen. Siiri otti ennakkoa jouluun viettämällä koko joulukuun alun Karibialla. Tästä syystä Siirin saa kiinni jo heti joulupyhien jälkeen.

Timo on sen sijaan tänään tiistaina viimeistä päivää Eminessä. Hän siirtyy tammikuussa toisaalle töihin. Meidän Timoa ei korvaa kukaan, mutta miehityksessä ydintiimin neljännen paikan ottaa 8.1.2019 alkaen uusi työntekijämme Eveliina Rossinen. Eveliina liittyy joukkoomme HR marketing specialistin roolissa. 

Sydämessä pienessäkin
asuu joulun taika.
Pysähdy siis Sinäkin,
nyt on juhlan aika.

Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille ja seuraajillemme aikamoisesta vuodesta! Tänä vuonna todella tapahtui m-u-u-t-o-s! Ensi vuotta innolla odottaen!

Hyvää joulua!

Toivottavat eminaattorit