TÖIHIN EMINEEN?

Tutustu meihin ensin yrityksenä, työyhteisönä, työpaikkana ja työnantajana.

Voit myös kysyä keneltä tahansa meistä >>

Lue sen jälkeen hakuvinkkimme tietääksesi, mitä haluamme kuulla sinusta.

Hakuvinkit löytyvät täältä >>

Lähetä sitten hakemuksesi meille osoitteeseen experience(at)emine.fi

Vastaamme sinulle viipymättä.

ILMIANNA ITSESI REKRYLIIDIKSEMME

 

Sen jälkeen, kun aloimme kehittämään omaa Vaikuttavaa (Työnantaja)Brändiämme täällä Eminessä vuonna 2017, olemme alkaneet saada yhä enenevissä määrin sisääntulevia rekryliidejä osaajilta, jotka ovat seuranneet meitä pidemmän aikaa.

Tästä johtuen meillä on enää aniharvoin tarve aukaista tehtäviä ns. perinteiseen hakuun. Kun meille tulee palkkaamistarve, keskustelemme omien talent poolilaistemme kanssa heidän sen hetkisestä työpaikanvaihtotarpeestaan.

Jos todella diggaat meitä, sinunkin kannattaa ilmiantaa itsesi meille rekrytoinnin liidiksi.

Se tapahtuu jättämällä meille avoin hakemuksesi. Suosittelemme tutustumaan ensin hakuohjeisiin, jotta osaat heti kertoa meille sellaisista asioista, joista olemme kiinnostuneita hakemuksessasi kuulemaan.

Lue ensin hakuohjeet >>

Lähetä sen jälkeen hakemuksesi meille sähköpostilla: experience (at) emine.fi

Vastaamme avoimeen hakemukseesi viipymättä. Meillä on muutenkin tapana tavata ja olla tekemisissä rekryliidiemme kanssa. Liity joukkoon!

MINKÄLAISIA TÖITÄ EMINESSÄ TEHDÄÄN?

 

Opastamme moderneja kasvuyrityksiä Vaikuttavan Työnantajabrändin kehittämisessä tällä hetkellä pääasiassa tuottamalla vaikuttavaa markkinointisisältöä rekrytointikampanjoihin, urasivuille sekä sisältömarkkinointipohjaiseen työnantajabrändin rakentamiseen. Sen lisäksi valmennamme, fasilitoimme strategiatyöpajoja ja muotoilemme muutosstrategioita tukevia yrityskulttuureja.

Työskentelemme asiantuntijoina asiakasrajapinnassa

Meidän työmme arkea määrittää pitkälti asiakkaiden tarpeet ja ostosyklit, ja pääasiassa asiakkaat ostavat meiltä projekteja. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme sellaisia projekteja, mitä asiakkaat tarvitsevat meiltä ja silloin, kun se heille parhaiten sopii. Meiltä se edellyttää joustavuutta, hyvää ajanhallintaa, priorisointia ja omien tehtävien ja työn johtamista.

Projekteihin sisältyy erilaisia työvaiheita, joita hoidetaan joko asiakkaan luona, puhelimitse tai muutoin sähköisesti ja omalla toimistollamme tai etätöissä. Projektin koko määrittää, tehdäänkö se yksin alusta loppuun saakka, parityöskentelynä tai isommassa ryhmässä. Usein projektiin liittyy mukaan myös ulkopuolisia kumppaneita, kuten luottovalokuvaajamme tai -videokuvaaja, graafikko tai web designer.

Asiakkaat odottavat meiltä asiantuntemusta ja lupausten lunastamista hyvien kokemusten siivittämänä. Olemme luvanneet olla asiakkaidemme opas talent-yleisöön vaikuttamisessa. Tämä lupaus on hyvä sisäistää ja pohtia, mikä on itselle luontevin tapa opastaa asiakas turvallisesti perille.

Autamme vaikuttamaan tarinallistamisen ja markkinointiviestinnän keinoin

Kaikki Eminen tehtävät pitävät sisällään kirjoittamista erilaisin tekniikoin erilaisiin tarpeisiin. Rakkaus kirjoittamiseen, hyvät kirjoitustaidot vähintään suomeksi, mielellään myös englanniksi on lähtökohta Emine-urapolulle. Lisäksi sinun tulee olla varsin innostunut kehittämään vaikuttavan markkinointiviestinnän taitojasi avullamme.

Meillä ei ikävä kyllä ole tällä hetkellä tarjolla työsuhteen verran sellaisia töitä, joissa kirjoittaminen ja sisällöntuotanto ei olisi pääroolissa.

Muunlainen sisällöntuotanto, kuten graafinen suunnittelu, web design, valokuvaaminen ja videotuotanto ovat kaikki meille erittäin arvokkaita taitoja. Mikäli sinulla on kirjoittamisen rinnalla jokin edellä mainituista, pidämme profiiliasi erittäin kiinnostavana tarkempaan tutustumiseen.

Arvioimme hakemuksestasi muuten kirjoitustaitojasi, ilmaiskykyjäsi sekä sanomasi vaikuttavuutta. Anna palaa!

Konkreettinen työ on vaihtelevaa, monipuolista, välillä luovaa ja välillä rutiinia

Vaikka työmme on ns. normaaliin HR-toimeen poikkeuksellisen uovaa ja vahvasti markkinointipainotteista, myös meillä työn arkeen kuuluu paljon muutakin kuin ideointia ja luovaa toteuttamista.

Projektista ja asiakkuudesta riippuen meillä myös sparraillaan, mentoroidaan ja valmennetaan asiakkaita, fasiliutoidaan työpajoja (pääasiassa strategiapajoja), pohditaan ratkaisuehdotuksia, laaditaan strategisia suunnitelmia, erilaisia konsepteja ja käsikirjoituksia, ohjataan video- ja valokuvatuotantoja, johdetaan videomateriaalien editointia, julkaistaan ja markkinoidaan sisältöjä, tehdään mainoskampanjoita sosiaalisiin medioihin, kerätään analytiikkaa ja tehdään sen pohjalta havaintoja, raportteja ja suosituksia. Lisäksi suurempiin asiakasprojekteihin liittyy paljon rutiininomaista aikatauluttamista, peräänkyselemistä, koordinointia ja asioiden varmistamista.

Vastaamme kaikki yhdessä myös Eminen arjen rutiineista, kasvusta ja kehittymisestä

Emine voi kasvaa ja kehittyä ainoastaan sen verran ja siihen suuntaan, mihin jokainen eminaattori on valmis panostamaan. Siksi meidän jokaisen toimenkuvaan kuuluu asiakastyön lisäksi myös erilaisia Eminen omaan liiketoimintaan liittyviä tehtäviä ja vastuita.

Jokainen uusi eminaattori harjoittelee sisältömarkkinointia ensin Eminen oman markkinoinnin parissa, ja vasta sen jälkeen asiakastyössä. 

Vaihtelua omaan rooliin saa ehdottamalla ja ottamalla aktiivisesti koppia Eminen liiketoiminnan kasvattamiseen, kehittämiseen sekä myös sisäisten prosessien ja toimintamallien kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Asiakastehtävät menevät kuitenkin aina muiden tehtävien edelle, sillä vain niistä muodostuu kassavirtamme, josta palkatkin maksetaan.

 

EMINAATTORIEN TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSIA

Nostimme tähän muutamia entisten ja nykyisten eminaattorien työntekijäkokemuksia voidaksesi tutustua meihin paremmin oikeiden kokemusten kautta. 

SUOTUISISSA OLOSUHTEISSA URAKEHITYS ONNISTUU AIMOHARPPAUKSIN

“Työsuhde oli alussa vaativa. Menin aikamoisen mankelin läpi. En ole koskaan oppinut niin paljon ja niin lyhyessä ajassa! Täällä Eminessä tekemisen taso on korkea ja laatuvaatimukset kovat. Olen myös itse alusta alkaen asettanut oman työni standardit korkealle.”

Siiri, eminaattori

Lue koko juttu >>

UUDEN TYÖN ALOITTAMINEN JA ENSIVAIKUTELMA

“Edessä vielä kolme viikkoa odottelua, kunnes pääsen aloittamaan työt. Kolme pitkää viikkoa. Kuinka jaksan odottaa?Lievittääkseni jännitystä minä googlailen Eminen nettisivuja, blogia ja sosiaalisia medioita. Huomaan tarkastelevani sisältöjä aivan uudella tavalla – olenhan pian osa tätä porukkaa..”

Eveliina, eminaattori

Lue koko juttu >>

MITÄ PARHAAT OSAAJAT ODOTTAVAT TYÖELÄMÄLTÄ? CASE EMINAATTORIT (PODCAST-JAKSO)

“Mitä parhaat osaajat odottavat työelämältä? Tämä kysymys on usein mielessäni. Yrittäjänä olen tullut siihen tulokseen, että yrityksen johtaminen, liiketoiminnan johtaminen ja ihmisten johtaminen onnistuneesti on tavattoman vaativaa. Siksi olen tarkoitushakuisesti etsinyt ja palkannut vain sellaisia osaajia, joiden työelämän odotuksiin minulla on rahkeita vastata..”

Susanna, emonaattori, Eminen perustaja ja kenties tuleva Bossladysi

Lue juttu ja kuuntele minun, Siirin ja Even keskustelu aiheesta >>

TEKIJÖIDENSÄ NÄKÖINEN EMINE

“Eminen hyvä ilmapiiri rakentuu sille, että ihmiset valitaan tarkoin toteuttamaan yhteistä missiota. Pienessä yrityksessä se on elintärkeää. Marika suosittelee Emineä työpaikaksi sellaiselle, joka on valmis kasvamaan monella osa-alueella, sillä tämän tyyppisessä työssä ei voi tulla koskaan valmiiksi. Kovin paljon rutiineja rakastavalle tulee todennäköisesti Eminessä hankaluuksia, kun taas oman työn ja projektien hallintataidoista on suurta hyötyä.”

Marika, ex-eminaattori, Emine alumnilainen

Lue koko juttu >>

MILTÄ TYÖNANTAJASTA TUNTUU, KUN TYÖNTEKIJÄ IRTISANOUTUU?

“Riippuu tietysti yrityksen koosta, työsuhteen kestosta sekä erityisesti esimiehen ja työntekijän välisen suhteen laadusta ja kestosta. Itselleni työnantajana pitkien työsuhteiden päättyminen ja sitä seuraava ero on aina surullinen tapahtuma.  ..Kun esimiehen ja työntekijän välinen suhde toimii ihanteellisesti, siihen suhteeseen kuuluu katsoa myös pidemmälle, sinne, minne tämä työsuhde ei enää kanna. Eräällä tavalla työntekijät ovat yrittäjälle kuin lapset vanhemmilleen: sen ajan, kun saat pitää heidät luonasi, tehtävänäsi on rakentaa vankka pohja sitä aikaa varten, kun he eivät enää ole luonasi.”

Susanna, Eminen perustaja, toimitusjohtaja ja tiiminvetäjä

Lue koko juttu >>  

PUOLISO TYÖKAVERINA - MINKÄLAISTA ON TEHDÄ TÖITÄ YHDESSÄ?

“Meiltä kysytään aina silloin tällöin, miltä tuntuu työskennellä oman kumppanin kanssa? 

Minusta kiinnostavampaa olisi keskustella siitä, miltä meidän työntekijöistä tuntuu työskennellä avioparin kanssa. Varsinkin tämän koko luokan yrityksessä se tuo työelämään varmasti väriä..”

Susanna, rouva Rantanen, Eminen perustaja ja toimitusjohtaja

Lue koko juttu >>

TOP 5 ASIAA ROOSAN URAREPUSSA EMINESTÄ LÄHTIESSÄ

1. Unelmien esimies

”Se on urarepussa sillä tavalla, että tiedän mitä se voi täydellisimmillään olla.”

2. Rautainen rekrytointiosaaminen

”Projektinhallinta ja hyvän hakijakokemuksen tuottaminen ovat hioutuneet täällä huippuunsa. Paljastan, että Excelin pyörittäminen on myös mun guilty pleasure.”

3. Laaja asiantuntemus rekrymarkkinoinnista ja työnantajamielikuvasta

”Näissä olen kasvanut asiantuntijaksi.”

4. Itseluottamus, rohkeus ja uskallus

”Kun tulin, olin tosi epävarma, mutta olen saanut kasvaa rohkeaksi turvallisessa ympäristössä.”

5. Korvaamattomat työelämätaidot, kuten muutokseen suhtautuminen ja vastuunkanto

”Nopeatempoisessa startup -henkisessä ympäristössä pitää uskaltaa hypätä seuraavaan junaan, vaikka edellinen ei olisi vielä perilläkään.”

Roosa, ex-eminaattori, ex-heebo, Emine alumnilainen ja nykyään Eminen asiakas

Lue koko juttu >>

KUN IIDASTA TULI EMINEN ENSIMMÄINEN TYÖNTEKIJÄ

“Kun Susanna perusti työnantajakuvaan ja työntekijäkokemuksiin erikoistuneen konsulttiyrityksen Eminen huomasin sen heti. Susanna bloggasi sisältöä Eminen blogiin säännöllisesti heti yrityksen alkutaipaleelta saakka.

Ajattelin tuolloin, että tämä yritys vastaa kaikkia ammatillisia mielenkiinnonkohteitani, minun on päästävä Emineen töihin. Viestitettyäni Susannalle, että nyt on kolahtanut ja isosti, tilanne kehkeytyi reilun vuoden kuluessa siihen pisteeseen, että minusta tuli Emineen ensimmäisenä palkattu työntekijä.

Alkutaipaleellaan myyntityössä tein varmaan kaikki B2B-myynnin virheet. Juuri se on tehnyt tästä kaikesta niin opettavaista ja lopulta myös palkitsevaa. Emine työpaikkana oli minulle työnantajabrändäyksen tohtoritutkinto. Parasta työssä oli se, että sain olla avuksi ihmisille, joilla on aito halu tarjota hyviä työpaikkoja hyville ihmisille.”

Iida, ex-eminaattori ja tiiminvetäjä, Eminen alumnilainen

Lue koko juttu >>

MODERNI TYÖNANTAJALUPAUKSEMME

 

Aiomme pysyä toimialan suunnannäyttäjänä

Meidät tunnetaan tämän alan pioneerina ja innovatiivisena suunnannäyttäjänä. Sellaisena aiomme strategisesti myös pysyä. Meillä on lupa, ja myös odotamme eminaattoreilta ajan käyttämistä trendien luotaamiseen, havaintojen tekemiseen, uusien tapojen ja ideoiden pohtimiseen sekä aktiiviseen tiedon soveltamiseen. Emineland on työpaikka, jossa meistä jokainen näyttää toiselle esimerkkiä siitä, mitä on olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä.

Meillä on alan kovin erityisasiantuntemus

Erityisasiantuntemuksemme on meille strateginen kilpailuvaltti. Me lupaamme alan kovimman erityisosaamisen. Tämä syntyy jatkuvan osaamisen kehittämisen, innovaatiotyön ja rohkean uusien ideoiden ja asioiden testaamisen ja vaikutuksen arvioinnin tuloksena. Koska meillä on standardit ja rima korkealla, jokaisen strategisesti ideaalin ammattilaisen osaaminen ja markkina-arvo kehittyy meillä takuuvarmasti.

Meillä on vaikuttamisen kulttuuri

Opastamme asiakkaitamme talent-yleisöön vaikuttamisessa. Opastamme myös, miten jokainen eminaattori tunnistaa omassa roolissaan vaikuttamisen elementit.  Susanna näyttää meille eminaattoreille esimerkkiä siitä, mitä vaikuttaminen asiantuntijana parhaimmillaan tarkoittaa. Meillä on lupa, odotus ja toive siitä, että jokainen eminaattori tekee asiakkaisiin, yritykseen ja meihin muihin eminaattoreihin aidosti vaikuttavaa työtä.

 

Olemme empaattinen työyhteisö

Meille strategisesti ideaali ammattilainen on rehellinen, avoin ja aito. Sen lisäksi hän on empaattinen kollega ja yhteistyökumppani, eli hän sallii myös muiden olla oma itsensä. Vaikuttaminen tapahtuu aina avoimuuden, rehellisyyden ja aitouden periaatteita noudattaen. Nämä näkyvät myös meidän keskinäisessä suhteessa toisiimme. Olemme hyvin henkilökohtainen, inhimillinen ja läheinen työyhteisö, jossa elämän ilot, surut, tarpeet ja onnistumiset saavat tukea ja kannustusta.

MITÄ MUUTA MEILLÄ ARVOSTETAAN?

TERVEYS JA HYVINVOINTI

Tietokoneruudun ja somen äärelle on niin helppo unohtua. Satsaamme mielummin terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen kuin sairauksien hoitoon. Laajennettu työterveyshuoltomme tarjoillaan samoin ajatuksin toimivassa Heltissä.

Lisäksi syvävenyttelemme ja huollamme kehojamme toimistolla säännöllisesti personal trainerin ohjauksessa, pidämme kävelypalavereista, kilistelemme skumpan sijaan usein smootheilla, huolehdimme yhdessä hyvästä työilmapiiristä, ja ennen kaikkea: nauramme paljon. 

HOKSOTTIMET JA ELÄMÄN MITTAINEN HALU KEHITTYÄ

Kutsumme itseämme asiantuntijoiksi siksi, että tunnemme asiamme. Erittäin hyvin. Siksi osaamme myös hyödyntää osaamistamme ja oppimaamme erilaisissa tilanteissa, konteksteissa ja erilaisissa asiakastarpeissa aina uusin kulmin. Hyvät hoksottimet saattavat olla synnyinlahja. Muu tulee ahkeruudesta ja halusta oppia ja kehittyä myös työajan ulkopuolella.

AUTTAMINEN JA OPASTAMINEN

Vaikka asiakasprojektit edellyttävät usein keskittymistä ja uppoutumista itsenäiseen työhön, töitä ja lopputulemia suunnitellaan ja ideoidaan paljon yhdessä. Yhtä olennaista on oman osaamisen jakaminen ja kollegan opastaminen. Meille ei valitettavasti mahdu kuin samaan maaliin pyrkivät tiimipelaajat. Vaikka välillä saattaa vaikuttaa siltä, tämä ei kuitenkaan ole yhden naisen show.

LUOTTAMUS JA KUNNIOITUS

Suhtaudumme suurella sydämellä ja suhteellisen tiukkapipoisella asenteella luottamuksellisten suhteiden ja keskinäisen kunnioittamisen rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Tämä koskee sekä sisäisiä suhteitamme että suhteitamme asiakkaisiimme. Odotamme samaa myös asiakkailta. Olemme erittäin hyvä kumppani, mutta hemmetin huono alihankkija.

TYÖRAUHA JA OMAN TYÖN JOHTAMINEN

Työmme liikuttaa meitä asiakkaille joko myynnin tai asiakasprojektien merkeissä säännöllisesti. Toisaalta suunnittelu- ja toteuttamisvaiheessa luovan työn luonne korostuu ja edellyttää keskittymistä tukevaa työympäristöä. Meillä voi siksi tehdä töitä siellä, missä se kulloinkin parhaiten luonnistuu. Kyky  priorisoida ja johtaa omaa työtään korostuu toimintakulttuurissamme. Aikataulussa pysyminen ja korkeatasoinen valmiiksi saaminen edellyttävät kykyä johtaa omaa työtään ilman niskaan hengittävän esimiehen turvaa. 

SYMPAATTISET TOIMITILAT JA MODERNIT TYÖVÄLINEET

Sympaattinen toimistomme sijaitsee nykyään Helsingin ytimessä Eerikinkadulla. Täällä kaikki palvelut ja synnit ovat kipaisun päässä. Meillä myös etätyö kuuluu osaksi vakiintuneita työtapojamme. Flow ei aina katso aikaa ja paikkaa. Menemme sen perässä! Työvälineistössä luotamme Appleen.

Miltä kuulostaa?

Oletko valmis lähettämään meille avoimen hakemuksesi?

Muista hakuohjeet ja sen jälkeen itsesi näköinen hakemus meille osoitteeseen experience(at)emine.fi