Töihin Emineen?

Tutustu meihin yrityksenä, työyhteisönä, työpaikkana ja työnantajana.

Voit myös kysyä keneltä tahansa meistä >>

Lue sen jälkeen hakuvinkkimme tietääksesi, mitä haluamme kuulla sinusta.

Hakuvinkit löytyvät täältä >>

 

Lähetä hakemuksesi meille osoitteeseen
experience(at)emine.fi

Vastaamme sinulle viipymättä.

Avoimia paikkoja ja avoimia mahdollisuuksia

Etsitkö töitä Eminestä?

Sen jälkeen, kun aloimme kehittämään omaa Vaikuttavaa Brändiämme vuonna 2017, olemme alkaneet saada yhä enenevissä määrin sisääntulevia rekryliidejä osaajilta, jotka ovat seuranneet meitä pidemmän aikaa.

Tästä johtuen avaamme aniharvoin tehtäviä auki ns. perinteiseen hakuun. Kun meille tulee palkkaamistarve, keskustelemme omien talent poolilaistemme kanssa heidän sen hetkisestä työpaikanvaihtotarpeestaan.

Jos todella diggaat meitä, sinunkin kannattaa ilmiantaa itsesi meille rekrytoinnin liidiksi.
Se tapahtuu jättämällä avoin hakemus.

Lue ensin hakuohjeet >>

Lähetä sen jälkeen hakemuksesi meille sähköpostilla: experience (at) emine.fi

Vastaamme avoimeen hakemukseesi viipymättä. Meillä on muutenkin tapana tavata ja olla tekemisissä rekryliidiemme kanssa. Liity joukkoon!

 

Opastamme Vaikuttavan Työnantajabrändin©️ rakentamisessa

Minkälaisia töitä Eminessä tehdään?

Työskentelemme asiantuntijoina asiakasrajapinnassa

Suurin osa työajastamme kuluu asiakastyön äärellä. Asiakastyö puolestaan jakautuu sekä itse asiakkaan luona tapahtuviin tehtäviin, kuten myyntitapaamisiin, projektipalavereihin, tiedonkeruutapaamisiin, sisällöntuotantosessioihin ja työpajoihin, ja Eminen toimistolla tai jossain etäpisteessä tapahtuvaan luovaan työhön. Jokaisen toimenkuvaan kuuluu asiakastyön lisäksi erilaisia Eminen omaan liiketoimintaan liittyviä tehtäviä ja vastuita, mutta asiakastyö menee aina muiden tehtävien edelle. Asiakkaat ostavat meiltä osaamista ja osaamistamme hyödyntäviä palveluita. Työssä korostuu tietysti asiakkaille tekemisen vastuu, aikataulut ja hyvien kokemusten tuottaminen asiakkaille.

Autamme vaikuttamaan tarinallistamisen ja markkinointiviestinnän keinoin

Kaikki tehtävät pitävät sisällään paljon kirjoittamista erilaisin tekniikoin erilaisiin tarpeisiin. Meillä ei kyllä pärjää, jos ei pidä kirjoittamisesta ja jos ei ole siinä valmiiksi hyvä. Arvioimme hakemuksestasi muuten kirjoitustaitojasi, ilmaiskykyjäsi sekä sanomasi vaikuttavuutta.

Konkreettinen työ on vaihtelevaa, monipuolista, välillä luovaa ja välillä rutiinia

Konkreettinen työ näyttäytyy esimerkiksi asiakkaiden sparraamisena, ratkaisuehdotusten ideointina, osaamista siirtävinä valmennuksina, työpajojen fasilitointeina, strategisten suunnitelmien ja konseptien laadintana sekä monipuolisena sisällön suunnitteluna, tuottamisena, julkaisuna, jakeluna ja tulosten analysointina.

Terveisiä Eminelandista

Työntekijä- ja työnantajakokemuksia

urakehitys_Siiri

Urakehitys onnistuu aimoharppauksella suotuisissa olosuhteissa

“Työsuhde oli alussa vaativa. Menin aikamoisen mankelin läpi. En ole koskaan oppinut niin paljon ja niin lyhyessä ajassa! Täällä Eminessä tekemisen taso on korkea ja laatuvaatimukset kovat. Olen myös itse alusta alkaen asettanut oman työni standardit korkealle.”

Siiri, eminaattori

Lue koko juttu >>

Iida ja Marika

Tekijöidensä näköinen Emine

“Eminen hyvä ilmapiiri rakentuu sille, että ihmiset valitaan tarkoin toteuttamaan yhteistä missiota. Pienessä yrityksessä se on elintärkeää. Marika suosittelee Emineä työpaikaksi sellaiselle, joka on valmis kasvamaan monella osa-alueella, sillä tämän tyyppisessä työssä ei voi tulla koskaan valmiiksi. Kovin paljon rutiineja rakastavalle tulee todennäköisesti Eminessä hankaluuksia, kun taas oman työn ja projektien hallintataidoista on suurta hyötyä.”

Marika, ex-eminaattori, Emine alumnilainen

Lue koko juttu >>

Minä ja super coach Susanna Eminen tiimikuvauksissa

Uuden työn aloittaminen ja ensivaikutelma

“Edessä vielä kolme viikkoa odottelua, kunnes pääsen aloittamaan työt. Kolme pitkää viikkoa. Kuinka jaksan odottaa?Lievittääkseni jännitystä minä googlailen Eminen nettisivuja, blogia ja sosiaalisia medioita. Huomaan tarkastelevani sisältöjä aivan uudella tavalla – olenhan pian osa tätä porukkaa..”

Eveliina, eminaattori

Lue koko juttu >>

Roosa ja Susanna Emine

Top 5 asiat Roosan urarepussa

1. Unelmien esimies

”Se on urarepussa sillä tavalla, että tiedän mitä se voi täydellisimmillään olla.”

2. Rautainen rekrytointiosaaminen

”Projektinhallinta ja hyvän hakijakokemuksen tuottaminen ovat hioutuneet täällä huippuunsa. Paljastan, että Excelin pyörittäminen on myös mun guilty pleasure.”

3. Laaja asiantuntemus rekrymarkkinoinnista ja työnantajamielikuvasta

”Näissä olen kasvanut asiantuntijaksi.”

4. Itseluottamus, rohkeus ja uskallus

”Kun tulin, olin tosi epävarma, mutta olen saanut kasvaa rohkeaksi turvallisessa ympäristössä.”

5. Korvaamattomat työelämätaidot, kuten muutokseen suhtautuminen ja vastuunkanto

”Nopeatempoisessa startup -henkisessä ympäristössä pitää uskaltaa hypätä seuraavaan junaan, vaikka edellinen ei olisi vielä perilläkään.”

Roosa, ex-eminaattori, ex-heebo, Emine alumnilainen ja nykyään Eminen asiakas

Lue koko juttu >>

Emine - Roosa ja Iida

Kun Iidasta tuli Eminen ensimmäinen työntekijä

“Kun Susanna perusti työnantajakuvaan ja työntekijäkokemuksiin erikoistuneen konsulttiyrityksen Eminen huomasin sen heti. Susanna bloggasi sisältöä Eminen blogiin säännöllisesti heti yrityksen alkutaipaleelta saakka. Ajattelin tuolloin, että tämä yritys vastaa kaikkia ammatillisia mielenkiinnonkohteitani, minun on päästävä Emineen töihin. Viestitettyäni Susannalle, että nyt on kolahtanut ja isosti, tilanne kehkeytyi reilun vuoden kuluessa siihen pisteeseen, että minusta tuli Emineen ensimmäisenä palkattu työntekijä. Alkutaipaleellaan myyntityössä tein varmaan kaikki B2B-myynnin virheet. Juuri se on tehnyt tästä kaikesta niin opettavaista ja lopulta myös palkitsevaa. Emine työpaikkana oli minulle työnantajabrändäyksen tohtoritutkinto. Parasta työssä oli se, että sain olla avuksi ihmisille, joilla on aito halu tarjota hyviä työpaikkoja hyville ihmisille.”

Iida, ex-eminaattori ja tiiminvetäjä, Eminen alumnilainen

Lue koko juttu >>

Emine työpaikka

Miltä työnantajasta tuntuu, kun työsuhteita päättyy ja ihmisiä lähtee?

“Riippuu tietysti yrityksen koosta, työsuhteen kestosta sekä erityisesti esimiehen ja työntekijän välisen suhteen laadusta ja kestosta. Itselleni työnantajana pitkien työsuhteiden päättyminen ja sitä seuraava ero on aina surullinen tapahtuma.  ..Kun esimiehen ja työntekijän välinen suhde toimii ihanteellisesti, siihen suhteeseen kuuluu katsoa myös pidemmälle, sinne, minne tämä työsuhde ei enää kanna. Eräällä tavalla työntekijät ovat yrittäjälle kuin lapset vanhemmilleen: sen ajan, kun saat pitää heidät luonasi, tehtävänäsi on rakentaa vankka pohja sitä aikaa varten, kun he eivät enää ole luonasi.”

Susanna, Eminen perustaja, toimitusjohtaja ja tiiminvetäjä

Lue koko juttu >>  

Moderni Työnantaja

Lupauksemme

Pysymme toimialan suunnannäyttäjänä

Meidät tunnetaan tämän alan pioneerina ja innovatiivisena suunnannäyttäjänä. Sellaisena aiomme strategisesti myös pysyä. Meillä on lupa, ja myös odotamme eminaattoreilta ajan käyttämistä trendien luotaamiseen, havaintojen tekemiseen, uusien tapojen ja ideoiden pohtimiseen sekä aktiiviseen tiedon soveltamiseen. Emineland on työpaikka, jossa meistä jokainen näyttää toiselle esimerkkiä siitä, mitä on olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä.

Meillä on alan kovin erityisasiantuntemus

Erityisasiantuntemuksemme on meille strateginen kilpailuvaltti. Me lupaamme alan kovimman erityisosaamisen. Tämä syntyy jatkuvan osaamisen kehittämisen, innovaatiotyön ja rohkean uusien ideoiden ja asioiden testaamisen ja vaikutuksen arvioinnin tuloksena. Koska meillä on standardit ja rima korkealla, jokaisen strategisesti ideaalin ammattilaisen osaaminen ja markkina-arvo kehittyy meillä takuuvarmasti.

Meillä on vaikuttamisen kulttuuri

Opastamme asiakkaitamme talent-yleisöön vaikuttamisessa. Opastamme myös, miten jokainen eminaattori tunnistaa omassa roolissaan vaikuttamisen elementit.  Susanna näyttää meille eminaattoreille esimerkkiä siitä, mitä vaikuttaminen asiantuntijana parhaimmillaan tarkoittaa. Meillä on lupa, odotus ja toive siitä, että jokainen eminaattori tekee asiakkaisiin, yritykseen ja meihin muihin eminaattoreihin aidosti vaikuttavaa työtä.

Me olemme empaattinen työpaikka

Meille strategisesti ideaali ammattilainen on rehellinen, avoin ja aito. Sen lisäksi hän on empaattinen kollega ja yhteistyökumppani, eli hän sallii myös muiden olla oma itsensä. Vaikuttaminen tapahtuu aina avoimuuden, rehellisyyden ja aitouden periaatteita noudattaen. Nämä näkyvät myös meidän keskinäisessä suhteessa toisiimme. Olemme hyvin henkilökohtainen, inhimillinen ja läheinen työyhteisö, jossa elämän ilot, surut, tarpeet ja onnistumiset saavat tukea ja kannustusta.

Mitä muuta

Meillä arvostetaan

Terveys ja hyvinvointi

Tietokoneruudun ja somen äärelle on niin helppo unohtua. Satsaamme mielummin terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen kuin sairauksien hoitoon. Laajennettu työterveyshuoltomme tarjoillaan samoin ajatuksin toimivassa Heltissä. Syvävenyttelemme toimistolla säännöllisesti personal trainerin ohjauksessa, pidämme kävelypalavereista, kilistelemme skumpan sijaan usein smootheilla, huolehdimme yhdessä hyvästä työilmapiiristä, ja ennen kaikkea: nauramme paljon. 

Hyvät hoksottimet ja elämän mittainen halu kehittyä

Kutsumme itseämme asiantuntijoiksi siksi, että tunnemme asiamme. Erittäin hyvin. Siksi osaamme myös hyödyntää osaamistamme ja oppimaamme erilaisissa tilanteissa, konteksteissa ja erilaisissa asiakastarpeissa aina uusin kulmin. Hyvät hoksottimet saattavat olla synnyinlahja. Muu tulee ahkeruudesta ja halusta oppia ja kehittyä myös työajan ulkopuolella.

Auttaminen ja opastaminen

Vaikka asiakasprojektit edellyttävät usein keskittymistä ja uppoutumista itsenäiseen työhön, töitä ja lopputulemia suunnitellaan ja ideoidaan paljon yhdessä. Yhtä olennaista on oman osaamisen jakaminen ja kollegan opastaminen. Meille ei valitettavasti mahdu kuin samaan maaliin pyrkivät tiimipelaajat. Vaikka välillä saattaa vaikuttaa siltä, tämä ei kuitenkaan ole yhden naisen show.

Luottamus ja kunnioitus

Suhtaudumme suurella sydämellä ja suhteellisen tiukkapipoisella asenteella luottamuksellisten suhteiden ja keskinäisen kunnioittamisen rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Tämä koskee sekä sisäisiä suhteitamme että suhteitamme asiakkaisiimme. Odotamme samaa myös asiakkailta. Olemme erittäin hyvä kumppani, mutta hemmetin huono alihankkija.

Työrauha ja oman työn johtaminen

Työmme liikuttaa meitä asiakkaille joko myynnin tai asiakasprojektien merkeissä säännöllisesti. Toisaalta suunnittelu- ja toteuttamisvaiheessa luovan työn luonne korostuu ja edellyttää keskittymistä tukevaa työympäristöä. Meillä voi siksi tehdä töitä siellä, missä se kulloinkin parhaiten luonnistuu. Kyky  priorisoida ja johtaa omaa työtään korostuu toimintakulttuurissamme. Aikataulussa pysyminen ja korkeatasoinen valmiiksi saaminen edellyttävät kykyä johtaa omaa työtään ilman niskaan hengittävän esimiehen turvaa. 

Sympaattiset toimitilat ja modernit työvälineet

Sympaattinen toimistomme sijaitsee nykyään Helsingin ytimessä Eerikinkadulla. Täällä kaikki palvelut ja synnit ovat kipaisun päässä. Meillä myös etätyö kuuluu osaksi vakiintuneita työtapojamme. Flow ei aina katso aikaa ja paikkaa. Menemme sen perässä! Työvälineistössä luotamme Appleen.

Näkisitkö sinä itsesi osana Eminen tiimiä? Lähesty meitä avoimella hakemuksellasi!

experience (at) emine.fi