Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

VAIKUTTAVA

TYÖNANTAJABRÄNDI©️

STRATEGIAVALMENNUS

Saat käyttöösi selkeän strategiatyökalun

Saat palautetta ja sparrausta

Käynnistät tavoitteellisen ja tuloksia tuottavan työnantajabrändin rakentamisen

Mitä jos yrityksenne olisi nimenomaan teille ideaalien osaajien silmissä kirkkaasti markkinoiden vetovoimaisin ja houkuttelevin työnantaja?

Mitä jos teille virtaisi tasaisesti rekrytoinnin liidejä juuri niiltä osaajilta, joita teillä kipeästi tarvitaan?

Mitä jos tämä sulka kuuluisi sinun hattuusi, koska sinä opit, miten digitaalisella aikakaudella rakennetaan strategisesti ideaaleihin osaajiin vaikuttavaa työnantajabrändiä?

Perinteisenä mielletty työnantajakuvan kehittäminen ei riitä tarjoamaan vipuvoimaa kiihtyvässä kilpailussa parhaista kärkiosaajista. Tässä strategiavalmennuksessa opit miten tehdään Vaikuttava Työnantajabrändi© -strategia juuri teidän organisaationne.

Mikä ihmeen Vaikuttava Työnantajabrändi? >>


Eminen Vaikuttava Työnantajabrändi© -konsepti on suunniteltu taklaamaan digitaalisen ajan kasvuyritysten kaksi keskeisintä haastetta:

✔️Osaajapula ja ulkoinen markkina-asema kilpailukentässä.

✔️Sisäinen työnantajakuva ja työntekijäkokemukset liiketoiminnan transformaatiossa. 

Kenelle valmennus sopii?

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, joka vastaat organisaationne työnantajabrändistä ja haluat määrittää yrityksellenne ketterän, sosiaalista mediaa ja sisältömarkkinointia systemaattisesti hyödyntävän työnantajabrändistrategian Eminen Vaikuttava Työnantajabrändi -konseptin mukaan. Ota mukaan kollegasi markkinoinnista tai viestinnästä!

Kiitos energisoivasta setistä! Valmennus selkeytti termejä ja koko employer branding -kenttää todella paljon! Pieni ryhmä mahdollisti keskustelun ja ajatusten vaihdon.

Nina Uhlenius

Head of People and Culture, Gapps

Oli ihana seurata, miten helpolta ja itsestään selvältä Susanna sai koko teeman kuulostamaan! Työnantajabrändistrategian tärkeys yritykselle tuli selkeästi esille. Kokonaisuudessaan loistava paketti ja mahtava mahdollisuus uuden oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Iso kiitos Susanna sinulle! Oli mahtavaa nähdä, miten intohimoisesti ja perinpohjaisesti kerrot ja selität kaiken.

Valeria Bogdanova

Administrative Assistant, Varian Medical Systems

Tässä valmennuksessa käy ilmi valmentajan huikea asiantuntemus ja osallistujien upea huomioiminen kaikessa valmennusta edeltävässä, sen aikaisessa ja sen jälkeen tapahtuvassa viestinnässä. Asia on hivelevän mielenkiintoinen, valmennussetti todella laaja ja siksi myös raskas. Kokonaisuuden omaksuminen vaatii jälkipureskelua.

Tanja Kanerva

Recruiting Manager, Lehto Group Oyj

Ilmoittautuminen tähän valmennukseen päättyy

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Strategiavalmennuksen hinta

1250 € + alv / osallistuja.

Hinta sisältää:
 • valmennuksen ennakkotehtävät ja ennakkomateriaalit
 • kokopäivän mittaisen valmennuksen (klo 8:30-16)
 • lounaan
 • jäsenyyden suljettuun Vaikuttava Työnantajabrändi -strategian ohjausryhmään, joka toimii tällä hetkellä Facebookissa. Jäsenyys on henkilökohtainen ja kytketty strategian kohteena olevaan yritykseen.
Ilmoittautumisen viimeinen päivä on 16.1.2020 klo 21. Sen jälkeen ilmoittautuminen on sitovaa. Valmennukseen osallistujan voi vaihtaa siitä valmentajalle ilmoittamalla myös 16.1.2020 jälkeen. Valmennuksen toteutuminen edellyttää valmennuksen järjestäjän päättämän minimiosallistujamäärän. Toteutuminen vahvistetaan osallistujille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisellä viikolla.

Valmennuspaikka

Valmennus pidetään Helsingin keskustassa. Paikka tarkentuu valmennuksen vahvistuessa osallistujamäärän perusteella.Ilmoitamme osallistujille henkilökohtaisesti valmennuspaikan tarkemmat tiedot.

Ihanan pirteä ja raikas päivä! Inspiraatioiden lisäksi saimme hyviä käytännön työkaluja. Olisi ollut mukavaa sparrailla muiden kanssa vielä enemmän teemojen ympäriltä. 

Valmennusosallistuja

Markkinointiviestinnän asiantuntija

Mitä opit Vaikuttava Työnantajabrändi -strategiavalmennuksessa?

Vaikuttava Työnantajabrändi© eroaa perinteiseksi mielletystä työnantajabrändin tai työnantajakuvan kehittämisestä radikaalisti. Konsepti ohjaa tarinallistamaan digitaalisen aikakauden kasvuyhtiön liiketoiminnan strategiset pyrkimykset ja työntekijäkokemukset, kuvaamaan työnantajabrändiä koskevat tarpeet kilpailukentässä selkeästi erottuvaksi työnantaja-positioksi ja ohjaa työnantajabrändin rakentamista antamalla työlle selkeät tavoitteet, mittarit ja tuloslupauksen.

Strategiavalmennuksen jälkeen osaat määritellä yrityksenne työnantajabrändille:

 • Liiketoimintastrategiaa tukevan vision
 • Key performance indikaattorit (KPI) ja tavoitteiden saavuttamista seuraavat mittarit
 • Strategiset kohdesegmentit ja niitä koskevat alatavoitteet
 • Työnantajabrändin kattoteemat ja tavoiteltavat mielikuvat
 • Kohdesegmenttien mukaiset markkinoinnin kanavat ja mediat

Lisäksi sinulla on valmennuksen jälkeen vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten sosiaalinen media on muuttanut työnantajakuvan rakentamista?
 • Miksi ns. perinteinen työnantajabrändin rakentaminen ei ole enää niin tehokasta?
 • Mikä on Vaikuttava Työnantajabrändi -konsepti©️ ja markkinoinnin metodi?
 • Mitä Vaikuttavan Työnantajabrändin© rakentaminen vaatii sitä kehittävältä organisaatiolta?
 • Miten kuvaan Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -strategian oman organisaatiomme tarpeisiin?

Valitettavasti tämä valmennus ei sovellu konsulteille, jotka myyvät rekrytoinnin tai työnantajakuvan kehittämisen palveluita muille yrityksille.
Mikäli edustat itse palveluiden tarjoajaa ja olet kiinnostunut oppimaan lisää modernien HR-markkinointitaitojen kehittämisestä, ole yhteydessä meihin experience(at)emine.fi. Jutellaan ja katsotaan, miten voisimme auttaa teitä.

SUSANNA RANTANEN

SUSANNA RANTANEN

Vaikuttava Työnantajabrändi -konseptin kehittäjä ja valmentaja

Eminen co-founder ja toimitusjohtaja Susanna Rantanen on energinen ja innostava valmentaja ja fasilitaattori. Hän on myös Vaikuttava Työantajabrändi©️ -konseptin kehittäjä ja vetänyt lukuisia Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -strategiatyöpajoja asiakkaille.

Susannaa pidetään modernin rekrytoinnin ja työnantajabrändäyksen suunnannäyttäjänä ja “HR-innovaattorina”. Hänen näkemyksiään on kirjoitettu auki myös moniin graduihin, lopputöihin ja kirjoihin.

Susannan valmennuksesta ei voi olla saamatta uusia näkemyksiä ja ideoita työnantajabrändin rakentamiseen modernein keinoin!