Rekry – Sosiaalisen median & sisältömarkkinoinnin asiantuntija

Huom! Tämä artikkeli on avattu yleisön pyynnöstä liittyen meidän Timon kirjoittamaan blogiartikkeliin Työpaikkailmoitus, joka vakuuttaa kokeneen konkarin.

Tämä tehtävä ei ole tällä hetkellä avoinna. Avoimet hakemukset Emineen otamme ilolla kuitenkin vastaan osoitteeseen experience(at)emine.fi. Mutta lukaise sitä ennen tämänkin artikkelin lopussa olevat hakuvinkkimme. 

Iloitsemme sitä, että tämä aihe oli sinulle näin merkityksellinen. Elämme kuin luteet toivossa, jossa kaikki työpaikkailmoitukset onnistuvat vakuuttamaan kohdeyleisönsä.

Kiitos!

Toivoo Eminaattorit

***

Työpaikan sijainti: Helsinki

Hei sinä sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija! Tavoittelemme sinua, joka pohdit seuraavaa urasiirtoasi ja mietit, miten voisit hyödyntää ja edelleen kehittää sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin osaamistasi sinua inspiroivalla tavalla.

Me eminaattorit opastamme moderneja kasvuyrityksiä vaikuttamaan talent-yleisöönsä yrityskulttuurin ja työntekijäkokemusten tarinallistamisen keinoin. Visiona on aina vahva ja vetovoimainen työnantajabrändi sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tarinoiden jalkauttaminen tapahtuu sisältömarkkinoinnin keinoin, ja niiden tyypillisiä areenoita ovat rekrytointikampanjat, yrityksen urasivut ja sosiaalinen media, mutta myös yrityksen sisäinen viestintä.

Haluamme vahvistaa Eminen asiantuntijatiimiä strategisen tason suunnittelun ja käytännön tason sisältömarkkinoinnin toteuttamisen välillä sujuvasti liikkuvalla asiantuntijalla, jolla on luontaista valmentajan ja opastajan kykyä. Tärkeää on, että motivoidut projektiluonteisesta työstä ja kykenet edistämään samanaikaisesti useampaa, todennäköisesti erilaista ja eri vaiheessa olevaa projektia.

Roolin merkitys asiakkaille, sinulle ja meille 

Aloitimme tämän niche-markkinan rakentamisen nelisen vuotta sitten. Markkinat ovat yhä valmiimpia ja asiakasyritykset rohkeampia suunnitelmallisen työnantajabrändin rakentamiseen HR-sisältömarkkinoinnin keinoin. Tarvitsemme siksi lisää oppaita tekemään asiakkaistamme sankareita. Vastineeksi tuemme sinua oman markkina-arvosi kasvattamisessa työnantajabrändäyksen ja HR-sisältömarkkinoinnin asiantuntijana. 

Tehtävän kuvaus

Tulet toimimaan asiakkaidemme asiantuntijana työnantajakuvan kehittämiseen liittyvissä lyhyissä ja pidemmissä projekteissa. Pienemmissä projekteissa toimit todennäköisesti yksin asiakkaan apuna, isompiin pyrimme kasaamaan projektitiimin. Meillä on Eminen palkkalistoilla olevien osaajien lisäksi myös meidän kanssamme yhteistyötä tekevien, luotettujen freelancereiden pienverkosto.

Asiakkaiden vakuuttaminen asiantuntemuksellasi tulee tapahtumaan tilanteesta riippuen joko jo palveluidemme myyntivaiheessa, tai vasta projektin toteuttamisvaiheessa.

Emme valehtele, toisinaan työ on yksinkertaista ja rutiininomaista, toisinaan taas niin kompleksia, että pakassa on pitelemistä! Toimiala on vielä lapsen kengissään. Markkinoiden opettaminen, uusien toimintamallien luominen sekä yleisömme rohkaisu uudenlaiseen ajatteluun on sekä palkitsevaa että rankkaa. Osa asiakasyrityksistä uskaltaa ottaa isojakin askelia, mutta moni kaipaa meistä kumppania ohjaamaan ja tukemaan uudenlaisen tekemisen kulttuurin synnyttämistä.

Arkipäivääsi tulee kuulumaan seuraavan tyyppisiä tehtäviä:

 • Asiakastapaamisia, asiaan kuuluvaa ongelmien ja kipupisteiden tunnistamista sekä paletistamme löytyvien ratkaisuiden tarjoamista
 • Strategista suunnittelua, ideointia ja konseptointia
 • Asiakkaiden valmentamista, työpajojen ja fokusryhmien fasilitointia sekä tuotosten nättiä paketointia
 • Sisältösuunnitelmien tekemistä, suunnittelua ja suunnittelun ohjaamista
 • Monipuolista sisällöntuotantoa, sisältötyön ohjaamista, julkaisua, jakelua, vaikuttavuuden mittaamista sekä datan analysointia toiminnan ohjaamiseksi
 • Oman osaamisemme aktiivista markkinointia ja sisällöntuotantoa

Työtä tehdään asiakkaista riippuen suomeksi tai englanniksi, ja asiakkaat odottavat meiltä siinä asiaankuuluvaa laatua ja virheettömyyttä.

Kehitämme uusia palveluja, palvelukonsepteja ja toimintamalleja sitä mukaa, kun asiakkaiden tarpeet ja rohkeus kasvavat. Olet tervetullut tuomaan oman panoksesi myös sekä palveluidemme että oman toimintamme kehittämiseen.

Työsi alkuvaiheen tavoitteita

Ensimmäisen 6 kuukauden aikana olet:

 • Sisäistänyt Eminen mission, asiakaslupauksen, arvot sekä yrityskulttuurimme luomat odotukset meille eminaattoreille
 • Saanut vaikuttavuudestasi hyvää palautetta asiakkailtamme ja tuonut uusiakin asiakkaita
 • Lunastanut paikkasi tiimissä sekä sparrausta vastaanottaen että omaa osaamistasi jakaen ja hyvää henkeä luoden
 • Tuottanut sisältöä Eminen kanaviin

Ensimmäisen vuoden päättyessä:

 • Sinulla on aktiivisia asiakkuuksia sekä Eminen näköinen, toimiva tapa niiden kasvattamiseen ja kehittämiseen
 • Olet käynnistänyt jonkin suunnittelemamme uuden palvelukonseptin tai palvelukokonaisuuden myynnin & toteuttamisen
 • Tuotat säännöllisesti sisältöä Eminen kanaviin
 • Elät arvojemme ja kulttuurimme mukaan, ja tuot oman panoksesi tiimimme, työyhteisömme ja yrityksemme hyvinvointiin, kasvuun ja kehittymiseen.

Ennen hakupäätöstäsi, tutustu meihin tarkemmin

On tärkeää, että suhtaudut harkiten aikasi ja osaamisesi käyttämiseen. Ennen kuin suin päin sukkelaan laitat meille hakemusta, käytä vähän aikaa tutustuaksesi vastaammeko odotuksiasi, ja voimmeko me tuottaa sinulle työniloa toimintatavoillamme, kulttuurillamme, pyrkimyksillämme ja yhteisöllämme.

Arvioi kulttuurimme ja luontaisen toimintatyylisi sekä arvojesi välistä matchia urasivuillamme.

Selaile blogia ja pääse sisälle tekemiseemme.

Voit kysyä keneltä tahansa meistä lisätietoa. Yhteystiedot löydät täältä >> ja lisätietoa googlaamalla.

Somekanavamme löytyvät tämän sivun footerista.

Hakuohjeet

Otamme sisällöntuotannollisia ja sosiaalisen median käyttötaitojasi esittelevän hakemuksesi vastaan 23.3.2017 mennessä.

Jätä hakemus tänne >>

Luethan ensin hakuvinkkimme, jotta tulet kertoneeksi meille ainakin ne asiat, jotka tässä vaiheessa ovat meille erittäin tärkeitä. 

Kiitos!

Article image with title: Say hello to Instagram SEO - How to be better discovered on Instagram, written by Susanna Rantanen. With a graphic image of a young man creating content with lots of Instagram likes pouring on his content.
10/06/2024

Say hello to Instagram SEO

#emineblogs Celebrating Success Magnet Awards 2024 Winners by Susanna Rantanen
02/05/2024

Celebrating Success: Magnet Awards 2024 Winners Shine Bright in Employer Branding Excellence

#emineblogs How Employer Branding is Incredibly Similar to Dating by Susanna Rantanen
24/04/2024

How Employer Branding is Incredibly Similar to Dating

header image for Instagram follower count matter less than view and like counts
09/04/2024

”Instagram follower count matters less than view and like counts”, says Adam Mosseri

Saattaisit pitää myös näistä
Article image with title: Say hello to Instagram SEO - How to be better discovered on Instagram, written by Susanna Rantanen. With a graphic image of a young man creating content with lots of Instagram likes pouring on his content.
10/06/2024

Say hello to Instagram SEO

#emineblogs Celebrating Success Magnet Awards 2024 Winners by Susanna Rantanen
02/05/2024

Celebrating Success: Magnet Awards 2024 Winners Shine Bright in Employer Branding Excellence

#emineblogs How Employer Branding is Incredibly Similar to Dating by Susanna Rantanen
24/04/2024

How Employer Branding is Incredibly Similar to Dating