Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

MINIKURSSI 

VIDEO 1: työnantajakuvalliset vetovoimatekijät

Vaikuttava Työnantajabrändi®️ 

MINIKURSSI 

VIDEO 2: Työnantajakuvan kehittämisen ”back end” ja ”front end”

Vaikuttava Työnantajabrändi®️

MINIKURSSI 

VIDEO 3: 4 keskeistä valintaa ja päätöstä työnantajakuvan kehittämisen käynnistämisessä

Vaikuttava Työnantajabrändi®️

Mikä ihmeen Vaikuttava Työnantajabrändi®️?

TEHOKAS VIESTINTÄSTRATEGIA JA SYSTEMAATTINEN MARKKINOINTIMETODI

Mitä tehdä, kun osaajapula uhkaa yrityksen menestystä, liiketoiminnan ja toimintaympäristön muutokset syövät pitovoimaa, eikä rekrykampanjoillakaan onnistuta enää herättämään kohdeyleisön kiinnostusta?

Vaikuttava Työnantajabrändi Metodi™️ on Eminen Susanna Rantasen kehittämä moderni metodi työnantajakuvan kehittämiseen ja Vaikuttavan Työnantajabrändin saavuttamiseen.

Se vastaa juuri näihin tämän aikakauden kriittisimpiin työnantajaongelmiin tarjoamalla selkeän, systemaattisen ja tavoitteellisen toimintamallin pitkäjänteiseen työnantajakuvan kehittämiseen.

Metodi yhdistää tarinankerronnasta ja vaikuttavan viestinnän tekniikoista ammentavan työnantajakuvan viestintästrategian ja strategian jalkauttamista tehokkaasti ohjaavan markkinointimetodin.

Kaikki palvelumme perustuvat tähän ainutlaatuiseen ja palkittuun menetelmään, joka roolittaa osaajan työnantajakuvatarinan sankariksi ja työnantajan hänen luotetuksi oppaakseen parempaan elämään.

NKTAKS – Näin kehität ja johdat työnantajakuvaa somessa -verkkovalmennuksessa opetetaan omatoimiseen työnantajakuvan kehittämiseen Vaikuttava Työnantajabrändi Metodin oppien mukaan.