Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

Havis Amandan nuorkauppakamari Helsingistä on ehdottanut Heebon perustajaa, Susanna Rantasta Vuoden 2013 Nuoreksi Johtajaksi. Suomen Nuorkauppakamari on järjestänyt Vuoden Nuori Johtaja –kilpailua vuodesta 2007 alkaen. Vuonna 2013 kilpailun suojelijana on Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö.

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja  kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina.

Kilpailu on syntynyt vastaamaan nykypäivän johtamistyön haasteisiin nostamalla esiin Suomen nuoria johtajia, kannustamalla heitä kehittämään omia johtamistaitojaan ja olemaan positiivisena esimerkkinä ja esikuvana tulevaisuuden nuorille johtajille.” – Suomen Nuorkauppakamari

Kilpailulla haetaan alle 40-vuotiasta, vastuullisissa johtotehtävissä työskentelevää henkilöä, jonka toiminta johtajana on vastuullista ja esimerkillistä. Vuoden nuoren johtajan työpaikkana voi olla niin perheyritys, liikeyritys, julkishallinnon organisaatio kuin järjestökin. Olennaista on, että hänellä on johtajan vastuu niin asioista kuin ihmisistäkin. Vuoden Nuoreksi Johtajaksi valittava henkilö on esimiestaidoillaan luonut työpaikalleen hyvän ja kannustavan ilmapiirin ja edustaa toiminnallaan hyvää henkilöstöjohtamista. (Lähde: http://www.jci.fi/fi/kilpailut/vuoden+nuori+johtaja/)

Ehdokkaan nimityksestä Havis Amandan nuorkauppakamarissa vastasivat Linda Björk ja Sanna Toppari. Ehdokkuuden perusteena ovat muun muassa Susanna Rantasen johtajana aikaan saamat konkreettiset parannukset ja innovatiivisuus, rohkeus yrittäjyyteen, kyky rakentaa kannattavaa liiketoimintaa sekä aktiivinen verkostoituminen.

Vuonna 2012 Vuoden Nuoreksi Johtajaksi valittiin Henri Nieminen Finnfoam Oy:stä. Voittaja julkistetaan syksyllä 2013.