Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

Perustin HR Kakspistenolla Oy:n 16.2.2010 innokkaana aloittamaan uuden vaiheen elämässäni yrittäjänä. Alunperin tarkoituksena oli keskittyä Heebo-palvelumme kehittämiseen, mutta siinä ohessa tuumailin ehtiväni tekemään myös hieman konsultointityötä. Käsite ”hieman” on tässä reilun parin vuoden kuluessa muuttanut tarkoitustaan ja tänä vuonna huomasimme liikevaihdostamme puolet tulevan konsultoinnista, eli kaikesta sellaisesta työnantajakuvaa kehittävästä ja markkinoivasta tekemisestä, jossa emme ole tekemisissä asiakkaamme työnhakijoiden kanssa. Oli aika eriyttää Heebo ja konsultointitoimet toisistaan. Syntyi Emine.

Emine on keskittynyt puhtaasti hyvän työntekijäkokemuksen synnyttämiseen ja sen hyödyntämiseen työnantajakuvan ja -maineen kehittämisessä. Siirrämme asiakkuuksiamme HR Kakspistenollalta Eminelle mahdollisimman huomaamattomin liikkein.

Heebo jatkaa kasvuaan ja kehittymistään omana yhtiönään ja jatkossa käytämme HR Kakspistenolla Oy:ssä markkinointinimenämme Heeboa. Meillä on Heebon tulevaisuutta varten valtavasti ideoita ja jatkokehityksen suunnitelmia, joiden toteuttaminen tulee ajankohtaiseksi pian ja osasta pääsemme varmasti Heebon puolella jo kohta kertomaankin.

On ollut yrittäjänä valtavan palkitsevaa saada parissa vuodessa yhdestä ideasta ja omasta osaamisesta syntymään kaksi kasvavaa yritystä. Ja todeta vielä päälle, että ne pystyvät elättämään sekä meidän perheemme että myös muita. Tästä kiittäminen tiimiä, tukijoitamme sekä asiakkaitamme. Työn ilo jatkukoon ja meidän koko tiimin tavoittaa edelleen sekä Heebosta että nyt myös Eminestä!

Rakkain terveisin,

Susanna