Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

Eminen verkkokurssit – Osallistumisehdot

Eminen verkkokurssit järjestää ja toteuttaa Employer Branding Agency Emine Oy (2508042-2), myöhemmin ”Emine”.

Verkkokurssit ovat maksullisia ja osallistujien on hyväksyttävä nämä osallistumisehdot paikan varaamisen yhteydessä.

Osallistumisehdot katsotaan hyväksytyiksi viimeistään silloin, kun osallistumismaksu on suoritettu.

Eminen verkkokurssit – Osallistumisehdot

(1) Verkkokurssit ovat Eminen maksullista palveluliiketoimintaa. Kaikki sisältö kuuluu tekijänoikeuden piiriin ja oikeudet niihin omistaa Susanna Rantanen, Emine Oy.

(2) Verkkokurssit sisältävät video-opiskelumateriaalia. Osallistuminen verkkokurssille antaa osaajalle, henkilökohtaisen ja rajallisen katseluoikeuden verkkokurssivideoihin. Katseluoikeuden päättymispäivä ilmoitetaan verkkokurssin tiedoissa ja ostamisen yhteydessä.

(3) Osallistujalla ei ole oikeutta kopioida, muokata, ladata, tallentaa, edelleen jakaa tai esittää videosisältöä kenellekään muille, jotka eivät ole maksaneet henkilökohtaisen osallistumisoikeuden myöntävästä katseluoikeudesta verkkokurssin materiaaleihin. Tämän ehdon rikkominen johtaa välittömään osallistumisoikeuden eväämiseen ja mahdollisiin korvausvaatimuksiin.

(4) Osallistuja voi saada osana kurssimateriaalia ladattavia sisältöjä, kuten tehtävä- tai työkirjoja, oppaita ja muita materiaaleja. Näiden edelleen jakaminen osallistumismaksun suorittaneen organisaation ulkopuolelle on kielletty.

(5) Osallistumismaksu ei sisällä henkilökohtaista sparrausta, neuvontaa eikä jatkuvaa päivystystä ja osallistujakysymyksiin vastaamista. Verkkokurssille osallistumista koskeviin asiakaspalvelukysymyksiin vastataan Eminen tiimin toimesta normaaleina toimistoaikoina sähköpostitse osoitteessa experience(at)emine.fi.

(6) Osallistuja saa tilauslomakkeessa ilmoittamaansa sähköpostiin verkkokurssia koskevia viestejä. Viestit toimitetaan vain sähköpostitse. Mikäli et ole saanut sähköpostia, jonka odotit saavasi, tarkista ensin roskapostifiltterisi. Viestit tulevat Mailerlite-ohjelmasta ja lähettäjänä on joko susanna(at)emine.fi tai experience(at)emine.fi.

(7) Mikäli verkkokurssi käydään suljetussa Facebook-ryhmässä, henkilökohtainen kutsu ryhmään toimitetaan verkkokurssin alkaessa sähköpostitse. Muut ryhmän toimintaa koskevat ohjeet ja säännöt ilmoitetaan ryhmässä.

(8) Verkkokurssille osallistuminen ei vielä takaa kurssilla käsiteltyjen teemojen mukaista onnistumista. Onnistuminen ja tulosten saaminen edellyttää aina ohjeiden mukaiseen toimintaan sitoutumista. Emine ei vastaa siitä, mitä kurssilainen lopulta oppii ja miten hän sitoutuu oppimaansa toteuttamaan.

(9) Lopuksi: Työnantajakuvan kehittäminen ja osaajamarkkinointiviestintä ovat todella inspiroivia ja innostavia osaamisalueita ja tehtäviä! Pidetään innostuksen liekki korkealla ja nautitaan siitä, mitä kaikkea tällä osaamisalueella on mahdollista tehdä, oppia ja saada aikaan!

 

Eminen rekisteriseloste ja tietosuoja