Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

Eminen tarina

[vc_willow_section_heading large_heading=”Eminen tarina” small_heading=”Vuodesta 2012″]

Rakkaudesta kasvuyrityksiin, vaikuttaviin tarinoihin ja 
odotukset ylittäviin työntekijäkokemuksiin!

[vc_willow_section_heading large_heading=”2012″ small_heading=”Perustamisvuosi”]
[vc_willow_section_heading large_heading=”2013-14″ small_heading=”Oman polun hakua”]
[vc_willow_section_heading large_heading=”2015-16″ small_heading=”Pientä säätöä”]
[vc_willow_section_heading large_heading=”2017-” small_heading=”Kasvun polulle, konsepti hioutuu, asema vakiintuu.”]

”Ratkoin johtamiskulttuuriin, vetovoimaiseen työnantajakuvaan ja huippuosaajien rekrytointiin liittyviä haasteita työnantajalleni useita vuosia. Sain mahdollisuuden kokea sellaisia onnistumisia ja oivalluksia, joita halusin yrittäjänä jakaa myös muille työnantajille.”

– Susanna Rantanen, perustajaosakas, toimitusjohtaja –

2012

Susanna ja Leo yhtiöittivät Eminen marraskuussa 2012 Susannan ensimmäisestä yrityksestä, Heebosta. Liiketoiminta, jonka piti olla ”pientä sivutoimintaa” tuottikin yhtäkkiä puolet Heebon liikevaihdosta. Rantasista tuli Heebon rinnalla perheyrittäjiä.

2013-2014

Ensimmäiset viralliset vuodet osakeyhtiönä menivät huiskeessa. Susanna teki täyttä päivää Heebossa ja ”iltavuoroa” Eminessä. Lokakuussa 2010 Leon kaveriksi myyntiin ja asiakasprojekteihin saatiin muuan Mustosen Iida. Iida lunasti oman paikkansa Eminessä varsin nopeasti. Markkinoille kehitetty uudenlainen rekrytointimarkkinoinnin palvelukonsepti herätti valtavasti kiinnostusta. Leo ja Iida auttoivat asiakkaita ja Susanna kehitti Eminen palvelukonsepteja Heebo-työnsä ohessa.

2015-2016

Vuoden 2014 loppupuolella Eminen strategiaa alettiin ohjata palvelukehitys-fokuksesta selkeämmin tavoitteelliseen liiketoiminnan kasvattamiseen. Vuosille 2015-2016 suunniteltiin kunnianhimoista liiketoiminnan kasvua. Opimme, että mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos. Vaikka mitä suunnitelmia paperille kirjaisi, elämä kulkee kuten se kulkee, ja joskus on vain pakko seurata perässä. Oli tyydyttävä maltilliseen kasvuun.

2017

Uusi vuosi, uudet kujeet. Heebon tarina on päättynyt ja Susanna voi keskittyä Emineen. Susanna alkaa kehittämään erityistä Vaikuttava Työnantajabrändi©️ -konseptia ja metodia modernien kasvuyritysten erityistarpeisiin. Konseptia hiotaan asiakasprojekteissa ja Susanna testaa sitä systemaattisesti myös sekä Eminen omassa markkinoinnissa että oman ”asiantuntijabrändinsä” rakentamisessa.

Vaikuttava Työnantajabrändi -podcast alkaa kesäkuussa 2017 ja on jo vuoden 2017 loppuun mennessä menestys! Inbound-yhteydenottoja alkaa virrata Emineen.

 

2018

Vuosi 2018 on käänteentekevä. Vaikuttava Työnantajabrändi -konseptin ja metodin mukaan toimiminen Eminen omassa markkinnoinnissa näyttää vaikuttavuutensa. Inbound-yhteydenottojen määrä kasvaa koko ajan – sekä kaupallisten että avointen hakijoiden. Tähän asti on aina eletty varsin syklistä elämää, mutta vuoden 2018 alusta alkaen kuhinaa ei meinaa saada katki edes kesälomaksi tai jouluksi. 

2019-

Tarina jatkuu..