Urasivujen vaikuttavuusanalyysi

Palvelun tarkoitus

Oletteko päivittämässä yrityksenne urasivuja?

Mietittekö, mitä konkreettisia toimenpiteitä ja parannuksia urasivunne tarvitsevat vaikuttaakseen haluamallanne tavalla osaajakohdeyleisöihinne?

Mikäli pohditte, mitä konkreettisia tavoitteita, toimenpiteitä ja parannuksia urasivujenne päivittämisessä kannattaa ottaa huomioon, tilaa Eminen asiantuntijan tekemä Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi >>.

Minkälainen on hyvien urasivujen anatomia?

Hyvä urasivu vaikuttaa sivukävijään yrityksellenne ideaalilla tavalla. Passiivinen hakija löytää ruokaa sisältönälkäänsä. Aktiivinen hakija löytää vastaukset mielessään oleviin kysymyksiin. Kumpikin jättää jäljen vierailustaan. Vaikuttava urasivu konvertoi sivukävijän ennen pitkää rekrytoinnille liidiksi.

”Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi oli tosi kattava setti! Se tarjoaa meillä hyviä eväitä sivujen kehittämiseen. Kiitos!”

Prosessi

1.

Tilaa Vaikuttavuusanalyysi

Aloita tilaamalla palvelu. Tilauslomakkeesta löydät tarvittavat tiedot. Tilauksen tekeminen vie sinulta vain 5 minuuttia.

2.

Emine tekee Vaikuttavuusanalyysin

Toimitamme Urasivujenne Vaikuttavuusanalyysin teille tilauslomakkeessa ilmoitettuun sähköpostitse yhden työviikon kuluessa.

 

3.

Toteuta vaikuttavuutta parantavat muutokset

Antamamme vaikuttavuuden parantamisehdotukset eivät edellytä ”mitään IT-hankkeita”. Pystytte todennäköisesti toteuttamaan ne itse verkkosivuvastaavan kanssa.

 

Teetä kaverilla nopea urasivujenne "luolamiestesti"

Pyydä jotakuta yrityksen ulkopuolista henkilöä selailemaan urasivujanne muutaman sekunnin ajan

Kysy häneltä sen jälkeen selvisikö hänelle pikaselailun seurauksena:

#1 Minkälaisia töitä teillä tehdään?

#2 Minkä alan osaajien työnantaja olette?

#3 Pystyykö hän nimeämään jonkin vetovoimatekijänne?

#4 Miten hänen pitäisi toimia, jos hän haluaisi hakea teille töihin?

Mikäli hän ei oikein osaa vastata näihin kysymyksiin muutaman sivuvilkaisun jälkeen, todennäköisesti ei kukaan muukaan. Hyvät urasivut välittävät sivukävijälle nämä viestit muutamassa sekunnissa, sillä sen enempää emme tuntemattoman selaajan aikaa tule saamaan.

Tilaa Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi ja kerromme sinulle kuinka todennäköisesti arvokkaat sivukävijänne katoavat sekunneissa ilman selkeää työnantajakuvaa teistä.

Tuote

Urasivujen vaikuttavuusanalyysi

Hinta: 990 € (+ alv)

Eminen asiantuntijan tekemä Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi säästää aikaasi, selvittää urasivujenne nykytilan ja vaikuttavuuden sekä tarjoaa sinulle tärkeimmät kehitysehdotukset urasivujenne välittämien viestien vaikuttavuuden optimoimiseksi.

Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi sopii sinulle, joka olet aloittamassa urasivujen päivitystyötä, mutta haluat varmistua siitä, että sivujen päivitystyö parantaa sivujen rekrytoinnille ja työnantajakuvalle tuottamaa arvoa.

Huom! Urasivujen Vaikuttavuusanalyysi ei sisällä urasivujen elementti- ja sisältösuunnitelmaa, tekstisuunnittelua tai sisällöntuotantoa. Nämä ovat erillisiä palveluita.  Vaikuttavuusanalyysi sisältää kartoituksen sivujen nykytilasta ja sen vaikuttavuudesta, sekä konkreettiset toimenpide-ehdotukset ja suunnan sivujen päivitystyön käynnistämiseen.