Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

VARAA AIKA EMINEN ASIANTUNTIJALTA

VERKKOSPARRAUS

KERTALUONTOINEN TAI SÄÄNNÖLLINEN ONLINE-SPARRAUS EMINEN ASIANTUNTIJAN KANSSA 

TUTUSTU EMINEN VERKKOSPARRAUS -TEEMOIHIN

Tutustu teemoihin ja valitse sparrattavaa pulmaasi koskeva aihe. Ennen kuin varaat sparraussession sähköpostitse, kiteytä käsiteltävä pulmasi enintään kolmeksi selkeäksi kysymykseksi. Lisää nämä kysymykset varausviestiisi laskutustietojen kera.

Yhden sparraustunnin aikana ehtii käsittelemään enintään kolme kysymystä. Voit myös ostaa useamman kuin yhden sparraustunnin. Tuntihinta on ilmoitettu sparraustuotteen yhteydessä. Hintoihin lisätään alv.

REKRYTOINTIMARKKINOINTI JA -VIESTINTÄ

Hinta: 350 € (+ alv) | Kesto: 60 min

Tämä sparrausteema sopii sinulle, joka pähkäilet jotain rekrytointimarkkinointiin (kampanjat), rekrytointiviesteihin tai rekrytointiviestintään liittyvää asiaa.

TYÖNANTAJAKUVA & URASIVUT

Hinta: 350 € (+ alv) | Kesto: 60 min

Tämä sparrausteema sopii sinulle, joka pähkäilet työnantajakuvan kehittämistä koskevien kysymysten ja valintojen kanssa.

Sparrauksesta sain ajatuksia ja ideoita, joilla pääsen hyvin alkuun! Siiri esitti hyviä kysymyksiä, jotka auttavat miettimään työnantajakuvan kehittämistä ja sen suunnittelua askeleen eteenpäin. Kun olemme tiimin kanssa työstäneet työnantajakuvan suunnitelmaa vähän pidemmälle, voisin varata vaikka toisen sparraussession.

Anne Huttunen

HR Coordinator, Exove

EMPLOYER BRAND SPARRING IN ENGLISH

Price: 350 € (+VAT) |  1 h

Schedule a sparring session with Susanna when you need clarity for your employer brand planning.

Book a session via email.

Include max three sparring questions and your invoicing details in your email. Please note, Susanna’s schedule is regularly booked for about three weeks forward. No sparring slots available from mid June to mid August.

 

STRATEGIATYÖN SPARRAUS

Hinta: 400 € / h (+ alv) | Kesto: 1 h

Eminen Susanna sparraa strategiatyötä koskevissa kysymyksissä, kuten strategiavalintojen tekemisessä sekä strategisten tavoitteiden ja mittareiden ymmärtämisessä ja valitsemisessa.

 

Sparraus-sessiot mahdollistavat minulle irtioton päivittäisestä liiketoiminnasta ja intensiivisen kehitystyön aiheuttamista ajatuslukoista.

Pystyin sessioissa käytyjen keskusteluiden avulla katsomaan sekä yritystä että sparrattavaa aihetta mielestäni merkittävästi objektiivisemmin.

Yhdessä sovitut aikataulut ja tavoitteet kannustivat ja auttoivat minua pitämään tekemisen aktiivisena myös kuukausittaisten sparrausten välillä. Koin, että tämän ansiosta asiat etenivät ja oma motivaationi pysyi koko ajan korkeana.

Lue koko case >>

Mourad Daifi

Principal consultant & partner, Advian Oy

MITÄ VERKKOSPARRAUS TAI ONLINE-SPARRAUS ON?

Verkkosparraus on verkon välityksellä toteutettava henkilökohtainen sparraussessio  Eminen asiantuntijan kanssa.

Sinulla on jokin Eminen osaamisalueeseen kuuluva selkeä kysymys, pulma tai ratkaistava asia, jossa eteenpäin pääsemiseksi haluat vaihtaa ajatuksia Eminen asiantuntijan kanssa.

Yhden sparraustunnin aikana ehditään käsitellä enintään kolmea osaajamarkkinointi-aiheista pulmaa. Käsittelyaika riippuu kysymyksesi laajuudesta. 

Sparraus tapahtuu keskustelemalla, sparrattavan ajatuksia kirkastamalla ja sparrattavaa oivalluttamalla.

Verkkosparrauksia voidaan toteuttaa sekä kertaluontoisesti että säännöllisinä sparrauksina. Säännöllinen sparraussessio soveltuu hyvin isomman sisäisen kehitysprojektin tueksi, jota sparrattava edistää itse.

Yksittäinen sparrausessio kestää 60 min. 

Tyypillinen säännöllinen sparraus on kerran kuukaudessa tapahtuva 2 h sessio. Säännöllinen sparraus käynnistyy kehitysprojektin suunnittelun sparraamisesta ja kestää projektin valmistumiseen asti. Mikäli haluat käynnistää säännöllisen sparrauksen, varaa ensin 60 min aloitussessio sparrauksen aiheen mukaan asiantuntijamme kalenterista.

 

Mistä aiheista voin saada Eminestä sparrausta? 

Sparraamme sinua niissä asioissa, jotka todella osaamme, eli rekrytointia, työnantajakuvan kehittämistä ja työnantajabrändin rakentamista koskevissa pulmatilanteissa ajatuksiasi kirkastamalla.

Siirin urasivusparraus oli itselleni positiivinen yllätys. Lähdin mukaan ennakkoasenteella, että syntyyköhän uusia ajatuksia, kun itsellä kuitenkin on ammatin puolensa kokemusta, mutta tunnin tuokion jälkeen pää oli täynnä uusia ideoita!

Koen, että sparraus toi ehdottomasti lisäarvoa ja jo tunnissa ehdimme käsitellä todella laajasti kaikkea rekrysivuista strategisempaan talent managementiin markkinoinnin keinoin.

Yleisfiilikseltään sparraussessio oli tosi rento ja hyväntuulinen! Voisin hyvin suositella kaikille, jotka harkitsevat urasivujen rakentamista, pienempää updatea tai ihan vain kaipaavat mielipidettä ja uusia ideoita!

Emilia Hellgren

Nordic Marketing Specialist, Evondos

EMINEN SPARRAAVAT ASIANTUNTIJAT JA SPARRAUSTEEMAT

Leo Rantanen

Leo sparraa sinua rekrytointimarkkinointia, rekrytointikampanjoita sekä somemainontaa koskevissa kysymyksissä.

Huom! Emme kuitenkaan kouluta somemainonnan tekemistä sparraussessioissa. 

Susanna Rantanen

Susanna sparraa sinua työnantajakuvan kehittämistä, työnantajabrändin rakentamista, urasivustoa sekä työyhteisön sisäistä viestintää koskevissa strategisissa kysymyksissä ja toteuttamista koskevissa valinnoissa. 

TOIMI NÄIN 

KITEYTÄ SPARRAUSTARVE

Koskeeko sparraustarpeesi rekrytointiviestintää, rekrytointimarkkinointia vaiko työnantajakuvan kehittämistä?

Kiteytä sparraustarpeesi kysymyksen muotoon. Tämä on varmin tapa saada selkeä vastaus.

60 min sessiossa ehtii tyypillisesti käsitellä enintään kolme sparrauskysymystä.

Kuvaile sparraustarve esimerkiksi kysymyksinä sparrausvarausta tehdessäsi.

TEE VARAUS JA MAKSA

Varaus tehdään sähköpostitse suoraan valitsemallesi sparraajalle otsikolla ”VERKKOSPARRI-VARAUS”.

Ehdota sähköpostissa kolme vaihtoehtoista sinulle sopivaa tunnin sparrausaikaa noin 2-3 viikon päähän. 

Lisää sähköpostiin sekä sparrauskysymyksesi että verkkolaskutustiedot ja maksavan yrityksen y-tunnus.

Sparraus laskutetaan verkkolaskuna ja maksuaika on 14 päivää netto.

NÄHDÄÄN LINJOILLA!

Kun sopiva verkkosparriaika on löytynyt, valitsemasi sparraaja lähettää sinulle Google Meets – kutsun.

Näemme linjoilla sovittuna ajankohtana.

Sparrailu oli minusta todella antoisa ja arvokas. Sain Tanjalta vastauksia ja tukea juuri minun mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin.

Erityisesti pidin siitä, että sain suoria neuvoja ja käytännön vinkkejä (mm. postaussykliin, ajankäyttöön ja aiheiden keruuseen).

Anni

HR Business Partner

YLEISET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Miten sparraus ja valmennus eroavat toisistaan?

Sparraus on mentoroivaa keskustelua asiantuntijan ja sparrattavan välillä. 

Sparrattava asia on selkeä ja rajattu, usein jokin pulma, jota sparrattava ei ole pystynyt omin keinoin selvittämään.

Sparraukseen ei sisälly mitään opetusmateriaaleja, etukäteisvalmisteluita eikä sparraussession jälkeen tapahtuvia toimia.

Sparrattava käyttää Eminen asiantuntijaa ostamansa ajan verran kaikupintana, ajatusten kirkastajana ja ajatustellisten solmujen avaajana. 

Valmennus on valmisteltu laajempi opetuksellinen kokonaisuus, johon liittyy merkittävä määrä ennen valmennusta tapahtuvaa suunnittelua ja valmistelua sekä itse valmennustapahtuma. 

Miten sparraus maksetaan?

Sparraussessio laskutetaan verkkolaskulla. Verkkolaskutustiedot ja maksavan yrityksen y-tunnus tulee toimittaa sähköpostivarausta tehdessä. 

Verkkosparraus vahvistetaan vasta laskutustietojen saamisen jälkeen. 

Maksuaika on 14 päivää netto.

Mitä, jos en saa vastausta kysymykseeni?

Tämän pystymme parhaiten ehkäisemään sillä, että pohdit etukäteen mahdollisimman tarkkaan, mihin kysymyksiin tarvitset vastauksen.

Lisää sparrattavat kysymykset sähköpostivarauksen yhteyteen.

Kaikkiin kysymyksiin ei myöskään ole olemassa joko oikeaa tai väärää vastausta. Silloin ehdotamme sinulle muutamia sopivia vaihtoehtoja.

Mikäli sparraustarpeesi kuitenkin koskee jotain sellaista kysymystä tai aihetta, johon emme osaa tai voi vastata, kerromme sen varausviestittelyn yhteydessä.

Huomioithan, että käytettävissä oleva sparrausaika rajaa käsiteltävien kysymysten määrää. Mitä selkeämmät kysymykset sinulla on, sitä todennäköisemmin saat niihin myös vastauksen.

Mitä jos minun pitää perua maksamani sparraus?

Sattuhan noita, yllättäviä tilanteita, jotka laittavat aikataulut uusiksi!

Lähtökohtaisesti tehty varaus siirretään seuraavaan vapaaseen ajankohtaan.

Huomioithan peruutuksia koskevat sopimusehdot. Katso seuraava kohta.

Peruutusta koskevat ehdot

Haluatko perua sparrauksen?

Huomioithan seuraavat tilauksen peruuttamista koskevat ehdot:

  1. Mikäli sparraussessiosi on varattu yli 14 vuorokauden päähän peruutuspäivästä, ja sparraus on jo maksettu, palautamme koko verkkosparrausmaksun.
  2. Mikäli sparraussessioosi on 7-14 vuorokautta, palautamme 50% jo suoritetusta maksusta.
  3. Mikäli sparraukseesi on alle 7 vuorokautta, pidätämme tai laskutamme koko maksun.

 

Mitä jos Google Meets ei sovi minulle?

Ei hätää! Kerro se jo varausta tehdessäsi.

Sparraaja sopii silloin kanssasi niin, että sinä kutsut hänet yrityksenne käytössä olevalla sovelluksella tapaamiseen (esimerkiksi Teams tai Zoom).