Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

HENKILÖKOHTAISET VALMENNUS- JA KEHITYSOHJELMAT
BRANDING, MARKETING AND COMMUNICATIONS FOR HR INDUSTRY PROFESSIONALS

HEAD ONLINE COACH: SUSANNA RANTANEN

HR-markkinointi, viestintä ja brändin rakentaminen kuuluvat tänä päivänä modernin HR-ammattilaisen työnkuvaan. Uudet henkilökohtaiset valmennus- ja kehitysohjelmamme auttavat sinua ottamaan HR-markkinoinnin haltuusi.

Instant Employer Brand Accelerator for in house recruiters

This 12-week program targets recruiters working in medium to high-volume in-house talent acquisition. After this program, you have revamped your recruitment process with the necessary branding, marketing and communication elements and have started leveraging employer branding for better hiring success.

Magnetic Personal Branding for HR professionals™️

More information available soon.

Becoming Certified in Magnetic Employer Branding Method™️

More information available soon.

Eminen henkilökohtaiset valmennus- ja kehitysohjelmat

N

Ohjelmien kesto 12-16 viikkoa.

N

Ohjelman aloitusajankohta joustava. Voimme kuitenkin ottaa yhdellä kertaa rajallisen määrän uusia opiskelijoita.

N

Materiaalien kieli englanti, henkilökohtainen sparraus suomeksi tai englanniksi.

N

Sisältää henkilökohtaisen kehitys- tai kehittämissuunnitelman, verkko-opiskelusisällön sekä tietyn määrän henkilökohtaisia verkkosparrauksia.

N

Lopullinen osallistuminen varmistetaan valmentajan kanssa käytävässä Pre-Coaching Callissa. Varmistamme, että pystymme auttamaan sinua tavoitteissasi tarjoamiemme ohjelmien välityksellä.

Sain luotua kurssilla itselleni ymmärryksen työnantajakuvasta ja laajemmasta kokonaisuudesta, johon se kytkeytyy.

Opin suunnittelumallin, jota hyödyntäen lähdin pohtimaan työnantajakuvan rakentamista ja kehittämistä.

Sain konkreettisia vinkkejä some-sisältöjen laatimiseen, ja hahmotin datan merkityksen sekä pääviestien määrittelyvaiheessa että toimenpiteiden onnistumisen arvioinnissa.

Ja ennen kaikkea ymmärsin, kuinka tärkeää onkaan omaksua some-sisältöjen näkökulmaksi ”It’s not about us, it’s about them”.

Lisäksi oli hyvin olennaista oivaltaa, että työnantajakuvan kehittäminen ja rekrytointikampanjoita koskevat some-julkaisut ovat erillisiä asioita, joilla on erilaiset tavoitteet.

Maraton vs. sprintti -vertauskuva osui ja upposi!”

Katariina Karelehto

Elomatic

”Kurssi sopii mainiosti työnantajamielikuvan (ja työnantajabrändin) kehittämisestä kiinnostuneille, joilla ei ole aikaa käydä läpi Eminen mainioita podcastiä ja blogeja.

Tällä kurssilla saa tarvittavan kiteytyksen tärkeimmistä teemoista, ja kurssin jälkeen on myös helpompaa hakea lisätietoa itselleen tärkeimmistä osa-alueista, kun lähtee soveltamaan oppeja käytännössä.

Raisa Aromaa

Communication Lead, Insta Group

”Kurssi ylitti odotukseni. Oletin kurssin sisältävän laadukkaan mutta suht. yleisen katsastuksen somen eri kanavien erityispiirteistä ja sen mahdollisuuksista. Kurssi veikin todella käytännöllisten esimerkkien kautta kädestä pitäen tekemisen ytimeen.

En pelkästään oppinut eri somen piirteitä vaan sain myös hyvin strategisen näkökulman mitä kanavia on hyvä käyttää mihinkin (ja miten). Lisäksi katsastuksen mitä toimii Suomen markkinoilla ja mitä ei.”

Anna Malytcheva

Talent Acquisition Specialist, LeadDesk

”Tämä valmennus on mielestäni tosi hyvä! Paljon asiaa, informatiivinen ja hyvä paketti! Susanna selittää asioita hyvin esimerkkien kautta.”

Aino Lehtinen

HR-koordinaattori, Fennia

”Uskomattoman kattava kokonaispaketti sosiaalisen median mahdollisuuksista ja uhkista työnantajakuvan kehittämisessä. Susannalle kiitos miellyttävästä ja rauhallisesta tavasta puhua ja artikuloida. 

Kurssilla käsiteltiin hyviä pointteja selkein ja hauskoinkin esimerkein. Tästä kurssista HR, markkinoinnista vastaavat ja sosiaalisen median spesialistit saavat varmasti työkaluja työnantajakuvansa kehittämiseen”.

Outi Ahorinta

Manager, People & Culture, Analyse²

”Eminen Työnantajakuvan kehittäminen käyntiin somessa -verkkokurssi oli selkeä kokonaisuus, joka tarjosi paitsi paljon tietoa ja oivalluksia, myös konkreettisia käytännön vinkkejä työnantajakuvan kehittämiseen sosiaalisessa mediassa. Suosittelen lämpimästi!”

Anne

HR Specialist

”Kiitos vielä kurssista se oli mahtavaTykkäsin kurssista todella paljon, koska olen visuaalinen ihminen ja opin ja oivallan sitä kautta. Siksi tämä tapa toimi minulle vielä paremmin kuin teidän mahtavat podcastit. 

Kurssi vei minut kattavalle oppipolulle työnantajakuvatyön keskeisiin asioihin somessa. Tykkäsin erityisesti siitä, että kurssilla kaikki lähti perusteista ja sen kautta lähdettiin syventämään kuuntelijan ymmärrystä esimerkkien avulla.

Kurssi antoi minulle eväitä fokusoida paremmin yrityksemme työnantajakuvatyön rakentamista sosiaalisessa mediassa ja miten välttää monelle tutut sudenkuopat ja ad hoc -heitot.

Tulevien tavoitteiden ja mittareiden asetantaan on huomattavasti paremmat valmiudet tämän kurssin antamien oivalluksien myötä.

Verkkokurssi on myös joustava tapa sovittaa kurssin videoiden katseleminen itselle sopivaan ajankohtaan, joka mahdollistaa videoihin palaamisen uudestaan aina tarpeen tullen. Suosittelen kurssia kaikille aiheen parissa työskenteleville!

Ilona Harju

HR Specialist, SOK

Kurssin laaja sisältö avataan selkeästi kohta kohdalta ja sen avulla on helppo lähteä rakentamaan omaa some -työtään.

Sisältö pitää huolen, että aiheen pariin ei tule syöksyä hötkyillen, vaan someen ja työnantajakuvan kehittämiseen on panostettava aikaa.

Pienet käytännön vinkit ja ”keskity näihin” antoivat konkretiaa tekemisen aloittamiseen.

Nina

Head of People and Culture, Gapps Oy

”Ihan mahtavaa, että tällainen verkkovalmennus on saatavilla! Käsitellyt aiheet olivat erittäin mielenkiintoisia ja oman työnkuvani kannalta ajankohtaisia.

Pidin myös erityisesti siitä, että videot olivat sopivan mittaisia katsottavaksi muiden työtehtävien lomassa oman aikataulun puitteissa.

Lämmin suositus yhteistyölle Eminen kanssa, sekä tähän verkkovalmennukseen osallistumiselle!”

Päivi Suutarinen

Rekrytointiasiantuntija, Oy Eniro Finland Ab /Sentraali

head coach

EMINEN SUSANNA RANTANEN

Näiden ohjelmien head coachina toimii Eminen perustaja ja toimitusjohtaja Susanna Rantanen.

Eminen Susanna tunnetaan modernin osaajamarkkinoinnin pioneerina. Hänen koko toimialaa koskevan pioneerityönsä sekä kehittämänsä Vaikuttava Työnantajabrändi Metodin ansiosta Emine on nostettu Top 10 Employer Branding Agencies in Europe 2020 -listalle yhdysvaltalaisen HR Tech Outlookin toimesta.

Susannaa pidetään erittäin ammattitaitoisena, innostavana ja inspiroivana valmentajana. Hän tähtää valmennuksissa teorian sijaan konkretiaan ja käytännönläheisyyteen.

Hän on erinomainen valmentaja HR-alan osaajille, sillä ennen Emineä, Susanna työskenteli HR- ja rekrytointitehtävissä vuodesta 2002 aina vuoteen 2012 asti. Susanna jos kuka tietää, mitä HR osaajan työ on ja miten tällä alalla saadaan markkinoinnista, viestinnästä ja brändin rakentamisesta tehot irti!

Kuten kaikki Susannan valmennukset, myös nämä opit perustuvat Vaikuttava Työnantajabrändi Metodiin. Siksi et voi saada näitä oppeja ja malleja mistään muualta!

Susanna LinkedIn

Susanna Instagram

Susanna TikTok

Susanna YouTube