Leo +358 40 707 6183 | experience@emine.fi

Maailmalla tunnettu #tru recruiting unconference oli viime vuonna ensi kertaa Suomessa. Osallistuin sen toiseen päivään track leaderinä. Recruiting unconference kertoo osuvasti sen mistä on kyse: rekrytointiaiheinen tapahtuma, joka ei toimi normaalin seminaarin tavoin. Hinta pidetään matalana, osallistujamäärä tiiviinä (n. 100), kaikki powerpointit ovat periaatteessa kielletyt (viime vuonna kyllä sellaisia näin), omia juttuja ei pitchailla ja trackeissä keskustellaan aiheesta yhdessä, asiasta kiinnostuneen ryhmän kanssa. Kokemus oli miellyttävä ja sain itse paljon irti. Suosittelen osallistumaan tänä vuonna, sillä hintakaan ei kyllä päätä pakota.

BillBoorman_at_truhelsinki2012Idean takana on Bill Boorman ja hänen @BillBoorman -yrityksensä. Brittiläiseksi varsin ei-brittiläinen (lue: konservatiivisesta pukumiehestä kaukana) Bill on ihastuttava hahmo, joka tuntee sosiaalisen median ja sosiaalisen verkostoitumisen mahdollisuudet syväluotaavalla tavalla. Bill itse tutustui unrecruiting -ideaan Kanadassa aikoinaan ollessaan vastaavassa tapahtumassa track leaderinä.

Tänä vuonna #truhelsinki tapahtuu jälleen. Tällä kertaa Emine on mukana sponsorina ja minä edelleen yhtenä track leaderinä. Oman trackini aiheena on Employer experience defining employer brand. Viime vuoden tapaan kirjoitan aiheesta varmaan blogipostauksen etukäteen avatakseni teemaa. Minut ja muut track leaderit löydät täältä.

Kannattaa tutustua konseptiin myös Billin blogissa.

/ Susanna