Valmennuskalenteri

VALMENNUSTEN
AIKATAULUT

Työskenteletkö sinä rekrytoinnin, yrityskulttuurin tai työnantajabrändin parissa modernissa kasvuyrityksessä? Me valmennamme HR-asiantuntijoita omiin talent-yleisöihin vaikuttamisessa modernein keinoin. Valmentajat ovat Eminen asiantuntijoita, ellei toisin mainita. Kaikki valmennukset toteutetaan Eminen toimistolla Vilhonvuorenkadulla, Sörnäisissä (Helsinki). Meille pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä.

Hinnat 

Valmennusten hinnat per osallistuja ovat seuraavat, ellei toisin mainita.

3 h valmennukset 350 € + alv

6 h valmennukset 590 € + alv (sisältää kevyt lounas ja iltapäiväkahvit)

Koko päivän valmennukset 790 € + alv (sisältää kevyt lounas ja iltapäiväkahvit)

HR Somessa -valmennusten tasot

VA = vasta-alkaja, aiempi some-osaaminen ei välttämätöntä

PK = peruskäyttäjä; käyttää somea säännöllisesti; perustaidot (julkaisu, kommentointi, edelleen jakaminen) hallussa

AK = aktiivikäyttäjä; keskimääräistä syvempi/monipuolisempi sisällöntuotannollinen osaaminen ainakin henkilökohtaisessa käytössä

HUOM!

Täydennämme valmennuskalenteriamme vielä, joten jos et nyt löydä sinulle sopivaa täsmäaihetta tai aikataulut eivät sovi sinulle, ole yhteydessä valmennustiimiimme experience(at)emine.fi ja kerro minkälainen talent-yleisöön vaikuttamisen valmennustarve sinulla on.

Tällä hetkellä kaikki valmennuksemme on suunniteltu HR-asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja asiantuntemustaan oman organisaationsa rekrytointien ja työnantajakuvan rakentamisen tukemisessa.