Töihin Emineen

Töihin Emineen?

Etsitkö tietoa avoimista työpaikoistamme?

Sinulla ei ole kertakaikkiaan mitään syytä estää itsesi ilmiantamista meille, vaikka et näkisikään tässä juuri nyt avoimia työpaikkoja.

Otamme avoimen hakemuksesi vastaan sähköpostitse.

Nakkaa se meille osoitteeseen experience(at)emine.fi ja vastaamme siihen viipymättä. 

Mitäs täällä Eminessä oikein tehdään?

Opastamme asiakkaitamme talent-yleisöön vaikuttamisessa

Me eminaattorit opastamme asiakkaitamme heidän sisäiseen ja ulkoiseen talent-yleisöönsä vaikuttamisessa. Käsittelemme yrityskulttuuria strategian toiminnanohjausjärjestelmänä ja työntekijäkokemuksia työnantajamaineen, -mielikuvan ja -brändin kehittämisen alkujuurina. Tuemme ja opastamme asiakkaitamme näiden kehittämisessä sekä näiden avulla talent-yleisöön vaikuttamisessa.

Autamme vaikuttamaan tarinallistamisen ja
markkinointiviestinnän keinoin

Vaikuttaminen tapahtuu markkinointiviestinnän keinoin. Keskitymme siinä työntekijäkokemusten ja yrityskulttuurin tarinallistamiseen sekä HR-sisällön ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Pääasialliset tarinoiden areenat ovat asiakkaidemme urasivut, blogi sekä sosiaalinen media.

Konkreettinen työ on monipuolista asiantuntijana heittäytymistä

Konkreettinen työ meidän päässämme näyttäytyy esimerkiksi asiakkaiden sparraamisena, ratkaisuehdotusten ideointina, osaamista siirtävinä valmennuksina, työpajojen fasilitointeina, strategisten suunnitelmien ja konseptien laadintana sekä sisällön suunnitteluna, tuottamisena, julkaisuna, jakeluna ja tulosten analysointina.

Tyypillisiä osaamis-
alueitamme

#ratkaisumyyjä #strategisti #yrityskulttuurinasiantuntija #työntekijäkokemustenkehittäjä #sisältösuunnittelija #sisältömarkkinoinnintekijä #copywriter #luovakirjoittaja #projektipäällikkö #valmentaja #fasilitoija #sosiaalisenmedianspesialisti 

 

Eminen Kulttuurideck 2017

Työnantaja

Lupauksemme

Toimialan suunnannäyttäjä

Meidät tunnetaan tämän alan pioneerina ja innovatiivisena suunnannäyttäjänä. Sellaisena aiomme strategisesti myös pysyä. Siksi saamme luotsata trendejä, tutkia mahdollisuuksia ja soveltaa oppimaamme luovilla tavoilla.

Asiantunteva työyhteisö

Erityisasiantuntemuksemme on meille merkittävä strateginen kilpailuetu. Sen jatkuva kehittäminen ja osaamisen jakaminen toisillemme on kulttuurissamme tärkeää. Siihen sopiva foorumi on sekä työn ohessa spontaanisti sparraaminen että kuukausittaiset sisäiset Emide Academyt.

Kasvun ja oppimisen mentaliteetti

Arvostamme kasvua, kehittymistä ja oppimishalukkuutta. Yrityksemme markkina-arvo muodostuu asiantuntijoidemme markkina-arvosta. Oppiminen tapahtuu kokeilemalla, soveltamalla ja omaa ymmärrystä laajentamalla – myös epämukavuusalueilla. Tänä vuonna teemme ensimmäistä kertaa henkilökohtaiset kehittymissuunnitelmat kaikille eminaattoreille. Samassa yhteydessä on mahdollisuus saada työnantajan tukea myös oman henkilöbrändin kehittämiseen. 

Modernit toimitilat ja työvälineet

Moderni, valoisa avokonttorimme sijaitsee vanhan hattutehtaan 7. kerroksessa. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös Mokon ravintola ja kuntosali. Kivenheiton päässä sijaitseva Hämeentien kurvi tarjoaa kattavat julkisen liikenteen yhteydet toimistolle.  Työvälineistössä luotamme Appleen.

Itsenäinen ja joustava työ

Moni meistä tekee liikkuvaa työtä, eli tapaa asiakkaita joko myynnin tai asiakasprojektien merkeissä säännöllisesti. Tämän lisäksi luovan työn luonne vaatii keskittymistä tukevaa työympäristöä. Meillä voi siksi tehdä töitä siellä, missä se kulloinkin parhaiten luonnistuu. Kunhan työt tulevat tehdyksi. Olemme kuitenkin pistäneet merkille, että yhteisöllisyytemme kärsii mikäli emme näe toisiamme riittävästi. Siksi on myös tärkeää näyttää naamaansa hattutehtaalla.

Terveyden ja hyvinvoinnin arvostaminen

Tietokoneruudun ja somen äärelle on niin helppo unohtua. Satsaamme mielummin terveyden ylläpitämiseen kuin sairauksien hoitoon. Laajennettu työterveyshuoltomme tarjoillaan samoin ajatuksin toimivassa Heltissä. Lisäksi syvävenyttelemme toimistolla säännöllisesti personal trainerin ohjauksessa. Työtehtäviä räätälöidään tarvittaessa henkilökohtaiset tarpeet mahdollisimman hyvin huomioiden. Etätyötäkin saa tehdä vaikkapa kesämökin laiturin nokassa.