Eminen tarina

Vuodesta 2012

Eminen tarina

Rakkaudesta yrityskulttuuriin, 
innostuneisiin ammattilaisiin ja
hyviin tarinoihin.

Perustamisvuosi

2012

Oman polun hakua

2013-14

Pientä säätöä

2015-16

Kasvun polulle

2017-

”Ratkoin johtamiskulttuuriin, vetovoimaiseen työnantajakuvaan ja huippuosaajien rekrytointiin liittyviä haasteita työnantajalleni useita vuosia. Sain mahdollisuuden kokea sellaisia onnistumisia ja oivalluksia, joita halusin yrittäjänä jakaa myös muille työnantajille.”

– Susanna Rantanen, perustajaosakas, toimitusjohtaja –

2012

Susanna ja Leo yhtiöittivät Eminen marraskuussa 2012 Susannan ensimmäisestä yrityksestä, Heebosta. Liiketoiminta, jonka piti olla ”pientä sivutoimintaa” tuottikin yhtäkkiä puolet Heebon liikevaihdosta. Rantasista tuli Heebon rinnalla perheyrittäjiä.

2013-2014

Ensimmäiset viralliset vuodet osakeyhtiönä menivät huiskeessa. Susanna teki täyttä päivää Heebossa ja ”iltavuoroa” Eminessä. Lokakuussa 2010 Leon kaveriksi myyntiin ja asiakasprojekteihin saatiin muuan Mustosen Iida. Iida lunasti oman paikkansa Eminessä varsin nopeasti. Markkinoille kehitetty uudenlainen rekrytointimarkkinoinnin palvelukonsepti herätti valtavasti kiinnostusta. Leo ja Iida auttoivat asiakkaita ja Susanna kehitti Eminen palvelukonsepteja Heebo-työnsä ohessa.

2015-2016

Vuoden 2014 loppupuolella Eminen strategiaa alettiin ohjata palvelukehitys-fokuksesta selkeämmin tavoitteelliseen liiketoiminnan kasvattamiseen. Vuosille 2015-2016 suunniteltiin kunnianhimoista liiketoiminnan kasvua. Opimme, että mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos. Vaikka mitä suunnitelmia paperille kirjaisi, elämä kulkee kuten se kulkee, ja joskus on vain pakko seurata perässä. Oli tyydyttävä maltilliseen kasvuun.

2017-

Uusi vuosi, uudet kujeet. Heebon tarina on päättynyt ja Susanna voi keskittyä Emineen. Erityisosaamisemme, hyvä maine ja markkinapotentiaali siivittävät meitä uuteen vuoteen. Kasvun vaihde päälle ja kaasua pohjaan!